Quixzoleeeeeee !!!!!
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Новини
-
Quixzoleeeeeee !!!!!
Много ти върви колата бря
Преди два или три дена към 9 без нещо сутринта на светофара между квартал Емил Марков и Южния парк гледам един сладурски Компакт минава в средна лента за към Хладилника а аз в най-лявата ....на твоя мязаше поне съдейки от снимките му които съм виждал в сайта пък и си имаше вълшебното стикерче на рамката на номера. Светна зелено и аз юруш да те догоня ама не стига, че зверско движение ами и ти се беше забързал за някъде

Преди два или три дена към 9 без нещо сутринта на светофара между квартал Емил Марков и Южния парк гледам един сладурски Компакт минава в средна лента за към Хладилника а аз в най-лявата ....на твоя мязаше поне съдейки от снимките му които съм виждал в сайта пък и си имаше вълшебното стикерче на рамката на номера. Светна зелено и аз юруш да те догоня ама не стига, че зверско движение ами и ти се беше забързал за някъде

- TFreak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1998 E36 M41
- Мечтае да кара: проекта дето ръждясва пред блока
- Детайли за колата: EV50306
При вас поне всички карат бързо (или поне повечето)... Тука кат се засили някое Жигули с 48км/ч в крайна лява лента и познай за кво бързо придвижване става въпрос. На светофар като светне зелено, толкова бързо се изнасят, че ако си примерно 4-та кола, имаш минимални шансове да минеш...
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
За в Градски условия може и аз да съ пробам :mha:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Е тва ми хареса даите предложения за дата та да е удобно за всички и предлагам да е в пиковите часове :mha:
Опитаи смъртта но не умираи
Не ти бе Петьо,тебе те знам
Можеш да се отрепеш ти Пабло,защото не си свикнал да караш автомобил тип БМВ
И естествено след това да заговориш ,че е КУРВАТА НА ПЪТЯ!
Аз обаче имам 200-250 000 км. на такива автомобили,винаги с вратите напред и сечене тип Михаел Шумахер!Досега завой не съм изправял,нито в канавка съм падал.Откакто съм семеен не смятам и да го правя!
Ако си мислиш ,че само БМВ-тата с марка ММММММММММ завиват и нещо от типа турбо джипка Дайхатсу може да им се опре
си изпаднал в много дълбока заблуда
И разбираемо естествено,след като БМВ машина не си карал
Сега разбираш ,защо е изискването членовете на БМВ Клуб БГ ,да карат БМВ ,а не да говорят ГЛУПОСТИ ВПЕЧАТЛЕНИ САМО ОТ ХИЩНИЯ ДИЗАИН
Както казва Киро BAWARECA
БМВ С 6-ТАК Е КОЛА С ХАРАКТЕР
Така че спокойно можете да си коментирате чоплисемковците как БМВ-то е к**ва на пътя и как ДЖИПКИТЕ И 4ИКИЙТЕ СА НОМЕР ЕДНО,но истината е друга и тя си проличава на пистите със завой

Можеш да се отрепеш ти Пабло,защото не си свикнал да караш автомобил тип БМВ

Аз обаче имам 200-250 000 км. на такива автомобили,винаги с вратите напред и сечене тип Михаел Шумахер!Досега завой не съм изправял,нито в канавка съм падал.Откакто съм семеен не смятам и да го правя!
Ако си мислиш ,че само БМВ-тата с марка ММММММММММ завиват и нещо от типа турбо джипка Дайхатсу може да им се опре

И разбираемо естествено,след като БМВ машина не си карал

Както казва Киро BAWARECA

Така че спокойно можете да си коментирате чоплисемковците как БМВ-то е к**ва на пътя и как ДЖИПКИТЕ И 4ИКИЙТЕ СА НОМЕР ЕДНО,но истината е друга и тя си проличава на пистите със завой

Re: Quixzoleeeeeee !!!!!
!!Asen_X написа:Много ти върви колата бря![]()
Преди два или три дена към 9 без нещо сутринта на светофара между квартал Емил Марков и Южния парк гледам един сладурски Компакт минава в средна лента за към Хладилника а аз в най-лявата ....на твоя мязаше поне съдейки от снимките му които съм виждал в сайта пък и си имаше вълшебното стикерче на рамката на номера. Светна зелено и аз юруш да те догоня ама не стига, че зверско движение ами и ти се беше забързал за някъде![]()
![]()
Хех....по това време обикновено закъснявам за работа

Иначе за състезанието съм навит....макар че вчера щях да вляза в багажника на една октавия

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Re: Quixzoleeeeeee !!!!!
quixzole написа:!!Asen_X написа:Много ти върви колата бря![]()
Преди два или три дена към 9 без нещо сутринта на светофара между квартал Емил Марков и Южния парк гледам един сладурски Компакт минава в средна лента за към Хладилника а аз в най-лявата ....на твоя мязаше поне съдейки от снимките му които съм виждал в сайта пък и си имаше вълшебното стикерче на рамката на номера. Светна зелено и аз юруш да те догоня ама не стига, че зверско движение ами и ти се беше забързал за някъде![]()
![]()
Хех....по това време обикновено закъснявам за работа...макар че и иначе така си карам....и после се оплаквам че много ми гори колата
![]()
Иначе за състезанието съм навит....макар че вчера щях да вляза в багажника на една октавияспрях и отстрани почти до задната врата.....АБС-а настръхна......та мислълта ми е по-полекичка да карате и да приценявате възможностите на автомобила си......колата ми спира перфектно, но на мокрия асфалт и парашут не помага
![]()
на мене десния преден датчик на АБС-а се прееба и са ми носи задницата на мокро ............
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Роската написа: Както казва Киро BAWARECAБМВ С 6-ТАК Е КОЛА С ХАРАКТЕР
![]()
То и аз това им казвам ма кой те слуша

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2