Докъде стига простотията във един форум
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Докъде стига простотията във един форум
Ето как тези интелектуално изостанали личности се подиграват с един велик БМВ фен
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=29361&postdays=0&postorder=asc&start=0
Там само това може да им помогне

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=29361&postdays=0&postorder=asc&start=0
Там само това може да им помогне

ТДС - Турбо Див Селянин
Ле-ле-ле-ле-леееееееееее
Как са омазали Ати тия смотаняци с лампичките и лепенките от тунинг форума лелееееееееее
"Сектанти!!!" , а ?
=====================================
тц-тц-тц момчето кара Нисан Съни ве еееееей момчетаааааа а вие тука пасти ми ядете с тея е30-ки тва е дъ риъл лайф и му стои под името "професионален шофьор"
Знаеш ли кви седем вълка ша ти дам бе
Вие целия тунинг форум ако му стъпите на Ати на малкия пръст ще се прекръстя....
да да и продължават
НО КОММЕНТ ще кажа само ........
Реших че е по разумно да си редактирам мнението и да си изтрия псувните , защото не е нужно да падаме до тяхното ниво и ние.

Как са омазали Ати тия смотаняци с лампичките и лепенките от тунинг форума лелееееееееее
"Сектанти!!!" , а ?
MatriX_Fucked написа:"Спортната седалка, монтирана допълнително, но все пак от производителя (тоест оригинална, свалена от друга такава), ме прегърща нежно, стягайки кръста ми, прибирайки краката ми и изправяйки гръбнака ми"
туй кат Космодиск бе![]()
![]()
![]()
![]()
ПП. мноо як аватар...
"Готов ли си?". За теб винаги миличка."Бъди внимателен с мен". Знаеш, че ще бъда, отпусни се"
... тоз ше си наебе ли накрая БМВ-то или не ?
"След 2 часа каране аз все още съм улисан в разговора си с нея и въобще не съм усетил как два пъти съм прекосил целия град в най-натовареното време"
...когато ти говориш на БМВ-то - това е Мания... а когато БМВто ти отговаря - това е шизофрения...
абе това момче го съсипаха в казармата бе... от таз тунжда 200 нещу
MaXo написа:Ама е забавно за четенеАз бих му се радвал много на този човек ,ако ги мисли тия неща просто е така за ташак ....
![]()
Oyama написа:Махо моля ти се намери онова с 7те вълка.
=====================================
тц-тц-тц момчето кара Нисан Съни ве еееееей момчетаааааа а вие тука пасти ми ядете с тея е30-ки тва е дъ риъл лайф и му стои под името "професионален шофьор"
Знаеш ли кви седем вълка ша ти дам бе

Вие целия тунинг форум ако му стъпите на Ати на малкия пръст ще се прекръстя....
да да и продължават
ReX написа:Е тва вече е края на всички крайща![]()
![]()
. Искрено умолявам всеки, който по някакъв начин има връзка с този имбицил да се обади веднага в най-близкото заведение за душевно болни, защото индивида определено може да е обществено опасен
БАЧКАТОР написа::shock:![]()
![]()
ебати олигофреная........
IBIZA_1.8_GTI_16V написа:
До там води липсата на секс ...... с жена имам впредвид
НО КОММЕНТ ще кажа само ........

Реших че е по разумно да си редактирам мнението и да си изтрия псувните , защото не е нужно да падаме до тяхното ниво и ние.
Най-мразя да съм прав!!!
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Новини
-
Не се занимавайте с глупости! Не виждате ли, че сами се излагат?!
Научете се да бъдете над дребните неща и хора. На Ати му е през оная работата за пешлигари из някакви форуми. Радвайте се че имаме тук хора като него защото това отличава БМВ форума от целия виртуален бълвоч в интернет. Накажете темата с безразличие и толкоз. Те не разбират нашия начин на мислене и го иронизират, ние също не ги разбираме и но поне сме доказали, че умеем да уважаваме чуждото мнение, колкото и да го смятаме за идиотско.
Научете се да бъдете над дребните неща и хора. На Ати му е през оная работата за пешлигари из някакви форуми. Радвайте се че имаме тук хора като него защото това отличава БМВ форума от целия виртуален бълвоч в интернет. Накажете темата с безразличие и толкоз. Те не разбират нашия начин на мислене и го иронизират, ние също не ги разбираме и но поне сме доказали, че умеем да уважаваме чуждото мнение, колкото и да го смятаме за идиотско.
Мдаааа...
Това ми е първа среща с тунинг.бг. Очарован съм. Какви приятни млади хора, каква изтънченост.
Сигурно тия момченца като деца са тормозели малките животни и в училище другарчетата са им се присмивали на вълнените чорапи и от баба плетения пуловер. На 90% съм сигурен, 4е са имали властна майка и незаинтересован баща, който е говорил с тях, само за да ги прати за цигари и ракия.
Така че не ги съдете твърде строго - тия травми от детството все нанякъде трябва да избият...
Пък и за отношението на Ати по въпроса, мисля че мога да цитирам един виц:
Та купила си значи Баба Меца един хладилник, ама трябвало сама да си го мъкне до бърлогата. Помолила зайчето да и помогне, а зайчето какво и казало мисля че всички знаем.(Ако някой не знае, да пита, ще му бъде отговорено).
Такааа. Малко се поувлякох. Съжалявам. Ама, когато някой се опитва да си свръхкомпенсира комплекса за малоценност(породен, най-вероятно, от малко пикало и бавна кола), нещо отвътре ми избива.
Хубав ден на всички!
Това ми е първа среща с тунинг.бг. Очарован съм. Какви приятни млади хора, каква изтънченост.
Сигурно тия момченца като деца са тормозели малките животни и в училище другарчетата са им се присмивали на вълнените чорапи и от баба плетения пуловер. На 90% съм сигурен, 4е са имали властна майка и незаинтересован баща, който е говорил с тях, само за да ги прати за цигари и ракия.
Така че не ги съдете твърде строго - тия травми от детството все нанякъде трябва да избият...
Пък и за отношението на Ати по въпроса, мисля че мога да цитирам един виц:
Та купила си значи Баба Меца един хладилник, ама трябвало сама да си го мъкне до бърлогата. Помолила зайчето да и помогне, а зайчето какво и казало мисля че всички знаем.(Ако някой не знае, да пита, ще му бъде отговорено).
Такааа. Малко се поувлякох. Съжалявам. Ама, когато някой се опитва да си свръхкомпенсира комплекса за малоценност(породен, най-вероятно, от малко пикало и бавна кола), нещо отвътре ми избива.

Хубав ден на всички!
Pepsun
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
"По-добре богат и красив, отколкото грозен и беден!"
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Заебете ги бе
По-добре се радвайте, че тук нямаме такива и всичката паплач е затворена в оня лайнарник
Знаете, че в реалния живот лудите и умствено изостанали биват затваряни в специални заведения. Та нека се радваме на витруалният им клон, тъй като иначе по цял ден трябваше да се раздават банове тук 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Иво написа:Заебете ги беПо-добре се радвайте, че тук нямаме такива и всичката паплач е затворена в оня лайнарник
![]()
Именно, трябва да се благодарим за тва!

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Няма кво да говориме просто за обитателите на оня форум. Лично познавам единия и знам че си прави сам тунинга и не от какво да е ами от изолация(тази за блоковете). Кара една бяла 205-ца. Пробил е гърнето с една отверка да бучи и вече кара кола. А що се отнася до коментарите отсноно Ати мога да им кажа че не могат да му стъпят на малкия пръст. Заради него и историите му съм част от форума. А не сам в техния заради оня с изолацията.
Айде със здраве!!!
Айде със здраве!!!
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4