Да направя анти-реклама на едно бмв е46
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Да направя анти-реклама на едно бмв е46
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Това е колата...
Дано с този пост да спестя на някой колега нерви,средства и време, пък ако модовете сметнат за не умесна да я премахнат..
Накратко ще ви въведа в историята, звъня на телефона посочен в обявата защото си търся точно такова бмв горе долу и цената ми хареса като се има в предвид че колата е с газ горе долу ми е наблизко Димитров град ей-го каде е от Стара загора е на 60км.. но нещата съвсем не са такива каквито продавача ги говори по телефона, по тела ми каза че колата е просто перфектна всичко и работи ама всичко климатик, имала ГО, ГТП, винетен стикер абе вика само идваш сядаш и караш,
от изброените по горе неща няма нищо даже има за две години данак да се плаща, климатроника не включва компресора изопщо а вътре вентилатора издава ужасен звук, застраховки винетки няма от 2011г. Освен всичко това казана е пълен с маслени отлагания и маслото е почнало да забелва, но според продавача нормално било за смяна , до тук добре викам си така и така сам дошъл да я покарам ходовата час е леш,но преди това доста умело прикри и друг дефект колата може да работи на бензин само на обороти подадеш ли е газ изгася без значение студена ли е топла ли е.
А за гумите просто нямам думи тези с който беше зимните дот 2001г сами си правете изводите за какво стават, а със летните гуми цената била друга. както и да е викам видях на какво дередже е колата да питам за крайната цена а преди това обсъдихме забележките на автомобила и липсата на ГО ГТП се оправда че жена му забравила да ги плати, и ми каза че на колата крайната цена е 6000лв а както сами виждате в обявата е написано 5500лв останах учуден и доста ядосан почти стигнахме до крайности,спаси го това че жена ми е бремена и не иска проблеми.
А щях да забравя да спомена че и големия талон на колата го няма бил някаде в ГРАДА каде е това в града
водела се на сина му на името той бил в чужбина ей такива не свързани обяснения. Дано с този пост да спестя на някой колега време нерви и средства да се разкарва по пътищата да гледа тази кола...
Това е колата...
Дано с този пост да спестя на някой колега нерви,средства и време, пък ако модовете сметнат за не умесна да я премахнат..
Накратко ще ви въведа в историята, звъня на телефона посочен в обявата защото си търся точно такова бмв горе долу и цената ми хареса като се има в предвид че колата е с газ горе долу ми е наблизко Димитров град ей-го каде е от Стара загора е на 60км.. но нещата съвсем не са такива каквито продавача ги говори по телефона, по тела ми каза че колата е просто перфектна всичко и работи ама всичко климатик, имала ГО, ГТП, винетен стикер абе вика само идваш сядаш и караш,
от изброените по горе неща няма нищо даже има за две години данак да се плаща, климатроника не включва компресора изопщо а вътре вентилатора издава ужасен звук, застраховки винетки няма от 2011г. Освен всичко това казана е пълен с маслени отлагания и маслото е почнало да забелва, но според продавача нормално било за смяна , до тук добре викам си така и така сам дошъл да я покарам ходовата час е леш,но преди това доста умело прикри и друг дефект колата може да работи на бензин само на обороти подадеш ли е газ изгася без значение студена ли е топла ли е.
А за гумите просто нямам думи тези с който беше зимните дот 2001г сами си правете изводите за какво стават, а със летните гуми цената била друга. както и да е викам видях на какво дередже е колата да питам за крайната цена а преди това обсъдихме забележките на автомобила и липсата на ГО ГТП се оправда че жена му забравила да ги плати, и ми каза че на колата крайната цена е 6000лв а както сами виждате в обявата е написано 5500лв останах учуден и доста ядосан почти стигнахме до крайности,спаси го това че жена ми е бремена и не иска проблеми.
А щях да забравя да спомена че и големия талон на колата го няма бил някаде в ГРАДА каде е това в града

Re: Да направя анти-реклама на едно бмв е46
кофти преживяване
за съжаление това е положението с повече от половината обяви в нета
за съжаление това е положението с повече от половината обяви в нета
No bling at the Ring
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Само като и видя тва навитото на волана и дори няма да разгледам останалите снимки 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
madpetio написа:Само като и видя тва навитото на волана и дори няма да разгледам останалите снимки
Именно, аз кола с такова няма да погледна освен в изключителни случаи...Но все пак, дано опазиш някой колега от разкарване и потрошени нерви

Направо можеш в ей тая тема да си копнеш мнението - viewtopic.php?f=34&t=274520
Там е много по-вероятно да бъде прочетено от човек, който ще си търси Е46.
Там е много по-вероятно да бъде прочетено от човек, който ще си търси Е46.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Браво колега, че си направи труда да пишеш за тази измамна обява
Мошениците трябва да се разкриват. И аз неведнъж съм го правил, дори имам и тема подобна на твоята viewtopic.php?f=35&t=245772
Истината е, че ниската цена винаги, ама винаги крие изненади. Не ходете по най-евтините обяви, освен ако не ви коства нищо да погледнете колата и евентуално да нахраните хубаво продавача.

Истината е, че ниската цена винаги, ама винаги крие изненади. Не ходете по най-евтините обяви, освен ако не ви коства нищо да погледнете колата и евентуално да нахраните хубаво продавача.

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Оставяйки на страна излишните емоции /все пак това е бизнес,нали така/,за тази цена кой очаква тази кола да е наистина перфектна.Та като махнем цената на газовия инжекцион,предполагаемо когато е слаган, тя идва на около 4000 лева!!!!!!!!Та,цената е такава каквато е и колата.ВИж ако беше за 9 бона тогава да тръбим че е някаква скрита бомба.Продавача се е увлякъл по клишетата използвани масово в обявите и така,но пък поне за мен цената му е разумна.
Щом си тръгнал привлечен по ниската цена за една кола,не можеш и да имаш претенции много.И аз искам да си взема W221 на цената на старото ми е60,ама няма.
Щом си тръгнал привлечен по ниската цена за една кола,не можеш и да имаш претенции много.И аз искам да си взема W221 на цената на старото ми е60,ама няма.
jordanpar написа:Оставяйки на страна излишните емоции /все пак това е бизнес,нали така/,за тази цена кой очаква тази кола да е наистина перфектна.Та като махнем цената на газовия инжекцион,предполагаемо когато е слаган, тя идва на около 4000 лева!!!!!!!!Та,цената е такава каквато е и колата.ВИж ако беше за 9 бона тогава да тръбим че е някаква скрита бомба.Продавача се е увлякъл по клишетата използвани масово в обявите и така,но пък поне за мен цената му е разумна.
Прав си колега мен най много ме издразни факта че ми иска повече пари от обявената цена в мобилето,
и да оставим на страна факта че отидох до там с една 140-4,2 бензин налял сам и 40лв и 10лв за винетка, ами то тук като хвърлиш 50лв там като идеш да видиш друга още 50лв и то по добре иди да видиш някоя дето и търсят 10000лв поне да не те я яд че си се разкарвал на празно.
И да друго си прав за толкова пари толкова
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Това Е46 е за някой,който на всяка цена би искал да кара такова,независимо от външния и технически вид,само заради ниската цена.Да не уточнявам за коя малцинствена група говоря,че да не се засегне някой или модератор да не сметне изказването ми за дискриминиращо.
pompata написа:И да друго си прав за толкова пари толкова

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
чудно защо си изследвал колата до край, че и за цената си питал накрая? Какво, щеше да я купиш ли?
sub_eleven написа:чудно защо си изследвал колата до край, че и за цената си питал накрая? Какво, щеше да я купиш ли?
като е дал 50 кинта за да иде до там поне да види на какво искат толкова пари
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Само аз ли не мога да разбера, чукваш мобилето и си избираш възможно най-евтината и искаш да е пИрфектна? Сори ама и ти си виновен за 5к Е46 с газ инжекцион каква искаш да е...
Верно и продавача е виновен, че е излъгал малко повече, 'ма чак сега теми у форуми...
Верно и продавача е виновен, че е излъгал малко повече, 'ма чак сега теми у форуми...

Bavarcho написа:Само аз ли не мога да разбера, чукваш мобилето и си избираш възможно най-евтината и искаш да е пИрфектна? Сори ама и ти си виновен за 5к Е46 с газ инжекцион каква искаш да е...
Mи реших да пиша колега да спестя на някого много път средства и нерви, нали се сещаш някой ентусияст ще се грабне от Варна или София ще пристигне в Д-град ще види това което и аз видях и ще се разочарова от некоректното отношение на продавача

п.п все пак по горе бях на споменал че ако темата е не умесна да се премахне
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
2 основни правила когато си купуваш BMW:
1. ако волана изглежда така:

затваряш обявата и отиваш на следващата.
2. ако скоростния лост изглежда така или по подобен начин:

успех
1. ако волана изглежда така:
2. ако скоростния лост изглежда така или по подобен начин:
успех

42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3