Търси се дом за Гълъбина
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Търси се дом за Гълъбина

Един познат е спасил гълъба от ястреб, който го е бил нападнал. Грижил се е за него 3 месеца, но вече няма възможност. Гълъбчето е със счупено крило следствие на нападението, което е зарастнало лошо и не може да лети. Обаче може да подскача наоколо - например на разходка из апартамента, градинката или парка

Гълъбчето се намира в района на София.
Ако не проявявате интерес, ще се радвам да споделите и да разпространите „обявата”, така че да се намери някой, който би го взел у дома да се грижи за него. Благодаря!
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Re: Търси се дом за Гълъбина
има един закон в природата , спасяването на живот означава гибелта на друг...тоес със спасяването на този гълъб може би човека е обрекъл на смърт ястреба ...в краина сметка имаме гълъб които се мъчи да живее ...дано някои го вземе и го гледа....... 

bedrock city racing
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Ами не знам. Честно казано, ако и ти видиш как някое животно се бори за живота си и друго го гризе, сигурно и ти ще реагираш.
И аз се надявам някой да го поиска, животинчето без проблем може да живее в апартамент.
И аз се надявам някой да го поиска, животинчето без проблем може да живее в апартамент.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
Животинката си намери дом. 

4 мнения
• Страница 1 от 1