Кой бензин е най-качествения от трите...
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Кой бензин е най-качествения от трите...
Еко петролиум 100 Кинитрон
Шелл Ви пауър Рейсинг
Лукойл 98 ЕКТО
Вълнува ме от трите кой е най-качествения от шофьори трайно ползващи ги? И спада ли реално разхода на бензин с поне 800 гр. на 100 км. при нормално каране и при пълен резервоар със споменатите бензини?
Мерси!
Шелл Ви пауър Рейсинг
Лукойл 98 ЕКТО
Вълнува ме от трите кой е най-качествения от шофьори трайно ползващи ги? И спада ли реално разхода на бензин с поне 800 гр. на 100 км. при нормално каране и при пълен резервоар със споменатите бензини?
Мерси!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: Кой бензин е най-качествения от трите...
От изброените от около година редовно зареждам V-Power Racing... Една идея по-добре от OMV Carrera 100. За разход не мога да ти кажа, рядко го следя
, но колата е определено по-пъргава от преди (спрямо 95 на OMV да речем) 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- КЕЛЕША
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: турбо комбайн и ......
Тези съм ги пробвал и определено не са това което очаквах
Но ОМВ 95 максмоушън е друга работа гори определено по малко и върви доста прилично за разлика от същия ама 100 октана(много зле)
ама и аз не мога да си го обесня 

- Демирев
- ентусиаст
-
Nickelback написа:От изброените от около година редовно зареждам V-Power Racing... Една идея по-добре от OMV Carrera 100. За разход не мога да ти кажа, рядко го следя, но колата е определено по-пъргава от преди (спрямо 95 на OMV да речем)
Аз зареждав Еко 95 Економи от 3 месеца, но се чудя да мина ли на 100 октана на изброените три вериги, тъй като за тях имам карта с отстъпка.
Ваучера ми на Шел важащ от 1 май до 15 юли е за 10 ст. отстъпка на литър за ви пауър рейсинг...ама и литъра на рейсинг е 2.99 лв.

Пък и съм с обикновенна 4 цл. бензинка - не знам дали въобще ще повлияе?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Няколко пъти съм зареждал от Шел 100 и съм останал доволен(спряно 100 октана на ОМВ).8-9 месеца сипвах само на ОМВ 100 и не съм имал проблеми, но от 1-2 месеца е пълна боза.Не знам на какво се дължи, но го развалиха страшно много.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Демирев написа:Nickelback написа:От изброените от около година редовно зареждам V-Power Racing... Една идея по-добре от OMV Carrera 100. За разход не мога да ти кажа, рядко го следя, но колата е определено по-пъргава от преди (спрямо 95 на OMV да речем)
Аз зареждав Еко 95 Економи от 3 месеца, но се чудя да мина ли на 100 октана на изброените три вериги, тъй като за тях имам карта с отстъпка.
Ваучера ми на Шел важащ от 1 май до 15 юли е за 10 ст. отстъпка на литър за ви пауър рейсинг...ама и литъра на рейсинг е 2.99 лв.с отстъпката ми идва 2.89 лв. -
Пък и съм с обикновенна 4 цл. бензинка - не знам дали въобще ще повлияе?
bum-bum също има добри впечатления от V-Power Racing-а

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Фатката е да земеш бензина преди да го влеят в бензиностанцията.. Там е хубав
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
И аз съм го имал тоя момент - да съм по-доволен от 95, отколкото от 100. За Еко става дума. Иначе от трите бих зареждал Шел-ския.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
С рейсинга капричозата М44 си пали зимата на -25 без да се замисля от кога не е палена. С 95 - от 2рия път, щото първия ме боли да я слушам как се дави.
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Shell V- power racing e е добър бензин.Двигателя ми е по тих,върви чувствително повече,дали е по икономичен незнам.Но от друга страна 3лв+ за литър си е кофти.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Kroki написа:Фатката е да земеш бензина преди да го влеят в бензиностанцията.. Там е хубав
кво предлагаш,да избомбваме цистерните ли?

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Доколкото си спомням караше 318ка 118 коня, та голяма разлика няма да усетиш.
Единствено с Рейсинг 100 на Шел се усеща някаква разлика, ама не си заслужава. А и като сложиш по-хубав бензин ще я натискаш повече колата, и разхода ще ти е по-висок, така че и икономия няма да има.
Аз лично от 100 октановия на ОМВ и Еко не съм чул някой да е доволен и да го хвали.
Единствено с Рейсинг 100 на Шел се усеща някаква разлика, ама не си заслужава. А и като сложиш по-хубав бензин ще я натискаш повече колата, и разхода ще ти е по-висок, така че и икономия няма да има.
Аз лично от 100 октановия на ОМВ и Еко не съм чул някой да е доволен и да го хвали.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Демирев
- ентусиаст
-
Въобще не съм я настъпвал Крисо. Забялязвам че извънградско доста се отблагодарява като карам със 75-78 км вас на 2300 об. смъкнах на около 7л. -
но в града при положение че оставям всички да ме минават
не ще и не ще да падне под 10.5 л. А95 за изминати изцяло 100 км. в напълно градски цикъл 16-19 часа
Би му майката. Все се надявам че ако заредя сто октана от Еко ще падне на 9.8 - 9.9 л. градско?
Ще пробвам да напълня събота 100 Кинитрон да видя без настъпване ще смъкне ли на 9.9 л. градско...
но в града при положение че оставям всички да ме минават

Би му майката. Все се надявам че ако заредя сто октана от Еко ще падне на 9.8 - 9.9 л. градско?
Ще пробвам да напълня събота 100 Кинитрон да видя без настъпване ще смъкне ли на 9.9 л. градско...

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
kiko написа:Kroki написа:Фатката е да земеш бензина преди да го влеят в бензиностанцията.. Там е хубав
Не точно..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Kroki написа:kiko написа:Kroki написа:Фатката е да земеш бензина преди да го влеят в бензиностанцията.. Там е хубав
Не точно..
ами ако споделиш как точно да го правим и ние (законно) разбира се защото от типа един познат ми носи в туби или тем подобни,чичо ми е бензинджия не важат за аудиторията-респективно автора на темата не му върши никаква работа
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3