закон за отнемане на имуществото

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

закон за отнемане на имуществото

Мнение от acer » 02 Май 2012, 23:10

гледам и се хиля на смешните аргументите от опозицията-тероризъм, талибани, атаки?! май бая параноя ги хваща като се сещат кво ще стане с бентлитата и яхтите им :lol: в иралндия (или англия), същият закон се прилага, ако не можеш да докажеш 13,000 EU, а не 250,000! сега като го приемат закона след време границата трябва да бъде смъкната също на 13хил.

единственият негатив е че има злобни хора и дори тия с доказан доход ще биват разследвани, но си е обществена тайна че хиляди фирми са с двойно счетоводство, така че си заслужава да бъде "платена" цената! тия от нап доста ще си чешат главите като видят реалните размери на икономиката ни :mhihi: а за мутрите и всякви далаверджии обстановката ще стане доста стерилна, ето ви справедлива демокрация :clap:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: закон за отнемане на имуществото

Мнение от Kroki » 02 Май 2012, 23:19

Е от както въведоха касовите апарати към НАП отчетоха 4 милиарда оборот :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 02 Май 2012, 23:26

acer написа:гледам и се хиля на смешните аргументите от опозицията-тероризъм, талибани, атаки?! май бая параноя ги хваща като се сещат кво ще стане с бентлитата и яхтите им :lol: в иралндия (или англия), същият закон се прилага, ако не можеш да докажеш 13,000 EU, а не 250,000! сега като го приемат закона след време границата трябва да бъде смъкната също на 13хил.

Бате, сериозно ли мислиш, че живееш в държава, в която ще вземат "яхтите и бентлитата" на "наши" хора? Сериозно? :kuku:

acer написа:... а за мутрите и всякви далаверджии обстановката ще стане доста стерилна, ето ви справедлива демокрация :clap:

Що ми се струва че баш мутрите тоя закон хич няма да ги засегне :banghead:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 02 Май 2012, 23:26

Иронияяяяяяяяяяяяя
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 02 Май 2012, 23:46

Поредната шепа пясък в очите на Европата.Да не като приемат всичките сто и кусур точки и алинеи да върнат за доразследване Цецо Шестака?????Мижи да те лъжем.
Мутри казва и далавераджии--ами че те са едни чичковци с бели якички и работят на площад ''Народно събрание '' бе.
4 милиарда верно че бяха казали само за дните по Великден-само като сметна плоския данък и виждам как ставаме Швейцария на Балканите.
Мухахахахаха.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 03 Май 2012, 0:13

Едрите риби изяждат по малките рибоци да не им мътят водата .Основен закон в джунглата по Амазонка. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар

Мнение от jordanpar » 03 Май 2012, 0:28

Най ме издразни ББ--разчитал на междусъседската завист за сигнали по този закон.Той на нея разчиташе и за масовото саниране на сградите.
Абе ние освен завист имаме ли друга движеща сила бе мам.... ...... ...... .

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Май 2012, 0:43

аз съм го казал отдавна ама... оправия няма и при така построената пирамида- няма и как да има.

българия трябва да се управлява по скайп от японци - и никой да не ги знае тия дето ни управляват къде са и кои са...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 03 Май 2012, 0:49

този закон никога нямаше да бъде гласуван без ЕК, следващото за което ще натиснат е за "пряк избор" във ВСС и от там ще започне генералната промяна в съдебната система ;)

ЕС губят млрд заради бедните имигранти от страните-членки, губят и от парите, които ги усвояват разни тъмни личности, най-вече губят и от монопола, който пречи малките и средни фирми да се развиват и си стоим с ниска покупателна способност. иначе учителя ми по международно търговия работи в брюксел и сам казва, че ЕС няма да позволят България да подкопава целият съюз, а човека е много напред с материала (колите му почват от новият cls) и знае кво говори

а иначе то не е завист, то просто си личи, някой когато има реална фирма, 5-те му лимузини не си стоят вкъщи цяла седмица и едва ли някой дето работи за 500лв ще му е много приятно, че живее в бедна държава заради такива като съседа му.. нормална реакция е да го изпорти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 03 Май 2012, 2:15

acer написа:гледам и се хиля на смешните аргументите от опозицията-тероризъм, талибани, атаки?! май бая параноя ги хваща като се сещат кво ще стане с бентлитата и яхтите им :lol: в иралндия (или англия), същият закон се прилага, ако не можеш да докажеш 13,000 EU, а не 250,000! сега като го приемат закона след време границата трябва да бъде смъкната също на 13хил.

Баце аз съм врЪло убеден, че нема такъв лоялен примерен гражданин, един истински патриот като теб! Ти си направо, ако вече не си де, един достоен Председател на младежката организация на ГЕРБ - София! Хвала! Всеки път като чета задълбочените ти анализи се изпълвам с оптимизъм в светлото бъдеще на страната и партията и смирено прекланям глава засрамен от собственото си невежество, но със светъл поглед в бъдещето. Дай боже повече такива младежи, ще пребъдем :clap:

определено няма такъв мега идиот като тоя, честно!как може българска майка да ражда такива изроди, отивам да повърна :kuku:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 03 Май 2012, 2:22

alx написа:аз съм го казал отдавна ама... оправия няма и при така построената пирамида- няма и как да има.

българия трябва да се управлява по скайп от японци - и никой да не ги знае тия дето ни управляват къде са и кои са...

Спасението е само чрез бягство, за съжаление.

Аватар

Мнение от jordanpar » 03 Май 2012, 8:40

Някой от вас въобще информира ли се за промените,които правят.Като например:
Преди края на заседанието народните представители гласуваха, че съдебният изпълнител може да поиска от органите на МВР спиране от движение за срок до три месеца на моторно превозно средство, върху което е наложен запор.
Депутатите от опозицията коментираха, че в определението "моторно превозно средство" не
се включват самолети и яхти.
По време на проверката на доходите по закона за конфискацията, ще се проверяват както приходите и собствеността на съпрузите, така и парите и имотите на любовници, с които се съжителства без брак. Такива текстове гласуваха вчера депутатите.

Ама иначе някой по-горе блееше ,че закона ще подгони богаташите,мутрите и престъпниците.Еххх,блажени са вярващите.И още веднъж питам,след като 15 години назад ще могат да те проверяват,да ти душат в мръсното бельо,да те питат откъде имаш пари да отидеш на екскурзия до Бодрум или Кушадасъ,да ти събират касовите бележки от ресторантите и дискотеките..........дали и кога ще проверят как вътрешния министър на едни държавни заплатки и без правото като служител от системата да има частен бизнес има шест апартамента и куп други недвижими имоти.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 03 Май 2012, 9:13

E34 написа:

Баце аз съм врЪло убеден, че нема такъв лоялен примерен гражданин, един истински патриот като теб! Ти си направо, ако вече не си де, един достоен Председател на младежката организация на ГЕРБ - София! Хвала! Всеки път като чета задълбочените ти анализи се изпълвам с оптимизъм в светлото бъдеще на страната и партията и смирено прекланям глава засрамен от собственото си невежество, но със светъл поглед в бъдещето. Дай боже повече такива младежи, ще пребъдем :clap:

определено няма такъв мега идиот като тоя, честно!как може българска майка да ражда такива изроди, отивам да повърна :kuku:

явно живота те е осакатил много щом имаш такъв проблем с изразяването, ама споко нямаш вина!! той баща ти е виновен!
и не членувам в нито една партия, но май имаш угризения че ще трябва да връщаш, квото си откраднал или получили по партийна линия? мега идиоти такива, искат да ми вземат всичко "честно изработено" !!!

съвсем просто е, ако не си крал и криел през годините, закона няма да ти пречи, всякаква друга реакция поражда съмнения ;) и дори "цецо шестака" не е 100% защитен, щом усъдиха Тимошенко в украйна дето е в постоянна 1991-ва

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 03 Май 2012, 9:42

acer написа:съвсем просто е, ако не си крал и криел през годините, закона няма да ти пречи, всякаква друга реакция поражда съмнения ;) и дори "цецо шестака" не е 100% защитен, щом усъдиха Тимошенко в украйна дето е в постоянна 1991-ва

:mrgreen:
хайде сега задачка за домашно - що Усъдиха Тимошенко в Украйна, въпреки че там е постоянна 1991?
И да, Цецо е 100% защитен, (даже 1000% защитен, както казват чалгаджиите :mhihi: :mhihi: )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Май 2012, 9:51

Е,тоя закон ако влезе,на другия ден цецко требе да изгори с част от апартаментите си...
Освен това защо закона не е с давност 23 години,май пак имаме някакъв лобизъм от първите перачи на пари,и как може в демокрация да ти се налага да ДОКАЗВАШ че не си виновен,в демокрацията има така наречената "презумпция за невинност " ,тоест НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!!!
Има и още интересни неща,братовчед ми е от 20 години е в щатите,изпраща редовно пари на брат си,майка си и роднините си,има доста успешен бизнес,те на своя страна са си построили добра къща с тези пари,е,ако некой ги "накисне" че некакси са забогатели,как точно ще докажат че братовчед ми им превежда пари,като за това нямат платени данъци върху сумите които братчета е изпращал.
И това е част от доста подобни примери.

Следваща

Назад към Извън Темата