Извинявам се на колегата с Е36-цата!
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: СУВ
- Мечтае да кара: Мечтите се менят постоянно
Извинявам се на колегата с Е36-цата!
Днес 03.05.12 г., около 08.00 ч. в гр. София, кв. „Хаджи Димитър”, на ул. „Макгахан”, с посока към „Балкан стар”, изчаквайки за ляв завой с посока магазин „Европа” щях без да искам да причиня по моя вина ПТП между моя автомобил и водач на БМВ Е36. Не карахме бързо, а аз изчаквайки последната насрещна кола веднага след нея започнах да завивам наляво, но очевидно колегата е бил спрял до тротоара или е карал бавно до него и точно в този момент, когато малко преди насрещната кола да ми освободи пътя, е тръгнал, т.е. заради това не съм го видял. Избегнах удара, като се забих в тротоара и си пукнах леко бронята, но другия път да ми е за урок.
Извинявай, колега, не бе поради някакво нагло поведение на пътя от мен, просто не те видях!
Извинявай, колега, не бе поради някакво нагло поведение на пътя от мен, просто не те видях!
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Re: Извинявам се на колегата с Е36-цата!

Браво, колега. Супер достойна постъпка от твоя страна да влезеш тук и да се извиниш

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325is Motorsport International LE
- Мечтае да кара: m50b32 :)
- Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter

добре че всичко се е разминало без сериозни последствия , това е най-важното. Който кара интензивно знае че такива ситуации са ежедневие , колкото и да внимава човек винаги може да се разсее и да направи някоя глупост. 

- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: СУВ
- Мечтае да кара: Мечтите се менят постоянно
Да, да благодаря на Бога, че се разминахме. От 20 г. карам кола и всеки ден се убеждавам, че човек може да научи нещо ново. Просто ситуацията бе такава, че насреща имам само една кола, но в момента когато тя се изравнява с мен, колегата явно е тръгнал и по тази причина нямах видимост. Другата моя вина е, че щом задницата на колата която ме размина изравни моята предница, аз тръгнах с газ и започнах да навивам. Да, ама колегата и той тръгнал. Другия път, ще гледам повече, както и правя де.

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Всеки ден минавам от там и левия завой в дадени моменти наистина е ужасен. Понякога до спирката се изкарва и импровизирана сергия, което допълнително създава предпоставки за ПТП, защото все има по някой "заплеснал" се на завоя. За отдаване на предимство изобщо не може и да се говори.
Нека бъдем дженталмени на пътя...
...а към автора на темата само и единствено
Нека бъдем дженталмени на пътя...
...а към автора на темата само и единствено

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

7 мнения
• Страница 1 от 1