Извинявам се на колегата с Е36-цата!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: СУВ
Мечтае да кара: Мечтите се менят постоянно

Извинявам се на колегата с Е36-цата!

Мнение от bmw_7 » 03 Май 2012, 9:25

Днес 03.05.12 г., около 08.00 ч. в гр. София, кв. „Хаджи Димитър”, на ул. „Макгахан”, с посока към „Балкан стар”, изчаквайки за ляв завой с посока магазин „Европа” щях без да искам да причиня по моя вина ПТП между моя автомобил и водач на БМВ Е36. Не карахме бързо, а аз изчаквайки последната насрещна кола веднага след нея започнах да завивам наляво, но очевидно колегата е бил спрял до тротоара или е карал бавно до него и точно в този момент, когато малко преди насрещната кола да ми освободи пътя, е тръгнал, т.е. заради това не съм го видял. Избегнах удара, като се забих в тротоара и си пукнах леко бронята, но другия път да ми е за урок.
Извинявай, колега, не бе поради някакво нагло поведение на пътя от мен, просто не те видях!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: Извинявам се на колегата с Е36-цата!

Мнение от plradev » 03 Май 2012, 10:53

Евала за темата :yes:
Изображение

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 06 Май 2012, 15:10

:clap: :clap: :clap:

Браво, колега. Супер достойна постъпка от твоя страна да влезеш тук и да се извиниш :yes:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325is Motorsport International LE
Мечтае да кара: m50b32 :)
Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter

Мнение от Ю.Г. » 06 Май 2012, 15:39

:clap: Надявам се по-често да има такива постъпки от Колегите ( смисъл с извиненията :mrgreen: ) !!!
That Which Does Not Kill Me , Makes Me Stronger!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от mmaxx » 07 Май 2012, 15:25

добре че всичко се е разминало без сериозни последствия , това е най-важното. Който кара интензивно знае че такива ситуации са ежедневие , колкото и да внимава човек винаги може да се разсее и да направи някоя глупост. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: СУВ
Мечтае да кара: Мечтите се менят постоянно

Мнение от bmw_7 » 08 Май 2012, 10:17

Да, да благодаря на Бога, че се разминахме. От 20 г. карам кола и всеки ден се убеждавам, че човек може да научи нещо ново. Просто ситуацията бе такава, че насреща имам само една кола, но в момента когато тя се изравнява с мен, колегата явно е тръгнал и по тази причина нямах видимост. Другата моя вина е, че щом задницата на колата която ме размина изравни моята предница, аз тръгнах с газ и започнах да навивам. Да, ама колегата и той тръгнал. Другия път, ще гледам повече, както и правя де.
:bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Мнение от alchohol » 15 Май 2012, 23:40

Всеки ден минавам от там и левия завой в дадени моменти наистина е ужасен. Понякога до спирката се изкарва и импровизирана сергия, което допълнително създава предпоставки за ПТП, защото все има по някой "заплеснал" се на завоя. За отдаване на предимство изобщо не може и да се говори.

Нека бъдем дженталмени на пътя...

...а към автора на темата само и единствено :bowdown:
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

Назад към Извън Темата