Господин президент, май френд...
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Първо искам да се извиня ако бъркам човека, но става дума за бяло е92 с карбонов капак и стикери на събора.
Случката е следната. Карам си преди няколко часа по магистралата близо до Пазарджик, където пътят е крайно лош. По тази причина карам в ляво като през 20-30 сек гледам назад в случай, че някой иска да ме изпреварва.
Въпросното БМВ явно се е движило доста бързо, защото като погледнах беше на 30-40 метра зад мен и докато тръгна да се прибирам се залепи на метър-два зад мен с нервно многократно пресветкане на дългите.
На мен също ми се случва да карам бързо и да застигам някой, който е далеч по-бавен или блее. Пускам ляв мигач. Ако след 10-тина сек не ме е видял присветкам веднъж, ако и тогава не ме е видял натискам клаксона кратко.
Не е голяма работа станала, тия изпълнения никога няма да свършат ама във форум в който постоянно се призовава да уважаваме другите, да караме безопасно и т.н. и т.н.. сега преди събора като се наричат всички, които правят подобни изпълнения по пътя към Калояново "селяни" редно ли е лицето на форума да прави същите тези прояви?
След като застигне кола със стикери на форума и събора и е толкова нервен каква ли е реакцията към останалите?
Случката е следната. Карам си преди няколко часа по магистралата близо до Пазарджик, където пътят е крайно лош. По тази причина карам в ляво като през 20-30 сек гледам назад в случай, че някой иска да ме изпреварва.
Въпросното БМВ явно се е движило доста бързо, защото като погледнах беше на 30-40 метра зад мен и докато тръгна да се прибирам се залепи на метър-два зад мен с нервно многократно пресветкане на дългите.
На мен също ми се случва да карам бързо и да застигам някой, който е далеч по-бавен или блее. Пускам ляв мигач. Ако след 10-тина сек не ме е видял присветкам веднъж, ако и тогава не ме е видял натискам клаксона кратко.
Не е голяма работа станала, тия изпълнения никога няма да свършат ама във форум в който постоянно се призовава да уважаваме другите, да караме безопасно и т.н. и т.н.. сега преди събора като се наричат всички, които правят подобни изпълнения по пътя към Калояново "селяни" редно ли е лицето на форума да прави същите тези прояви?
След като застигне кола със стикери на форума и събора и е толкова нервен каква ли е реакцията към останалите?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Господин президент, май френд...
аз поради тая причина там карам в локалното кога няма много коли...
пс. да не е бил росен коларов
пс. да не е бил росен коларов

Две думи - компенсаторно поведение.
Точка
Точка

virtue and tranquillity
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
няма как да не го видиш на събора.....предлагам всички да му се извиним че караме,аман от такива
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ся кажи ,че не си имал време да му видиш номера и не си го запомнил 

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
plradev написа:Ся кажи ,че не си имал време да му видиш номера и не си го запомнил
Те на тия с карбоновите капаци няма време да им се видят номерата

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нямах и за цел да гледам номера. Доколкото знам има едно такова е92 м3 във форума- на човека посочен в заглавието на темата 
Ако бъркам пак казвам- съжалявам, но критиката остава за който и да беше.

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Е не беше споменал ,че е е М3-ка,та за малко да се заблудя и да стане недоразумение с изводите ми ... за който и да било 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bum_bum написа:Нямах и за цел да гледам номера. Доколкото знам има едно такова е92 м3 във форума- на човека посочен в заглавието на темата
Не съм сигурен, че само Росен има такава кола... от друга страна, ако не се лъжа, днес цял ден Росен беше на пистата... но това разбира се не пречи да е бил някой друг с неговата кола... "навитаци" да я карат има колкото щеш

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Само аз ли не разбирам какъв е проблема

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Проблема е, че нямаме грам култура на пътя... И аз мразя да ми седят в лява лента, когато карат бавничко. Но винаги трябва да се вземе предвид пътната обстановка (в случая е била лош, затова Бум е карал умишлено по този начин), реакциите на човека пред теб и т.н. Аз като застигна такъв първо седя зад него поне 10ина секунди. После се изнасям леко по-вляво, за да ме види ясно в огледалата си. След още 5-6 секунди присветвам. Не е нужно да "скочиш на врата" на човека, за да му покажеш, че искаш да изпреварваш.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
А, щом нема кръв и обръщания по магистралата, значи нищо не е станало
В последните няколко реда на първия пост си пише от какво се възмущава Бум Бум. Колкото до въпросната личност от заглавието - от това, което съм чел и видял в нета съм си изградил много добро мнение и дано не е бил той зад волана...

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Не сте прави. Пробвайте да покарате със 120 в лява лента в родината на бимите ви, или в Италия и ще разберете какво имам предвид.
Не е много приятно да намаляш през 30 секунди на магистралата, защото някой е заспал. Огледалата трябва да се следят постоянно. Случва се да не видиш някой, но не виждам кво лошо има като ти светнат, било то и десет пъти. Да не би да ослепееш. Ама карай, аз сигурно съм от ония "простите"...
Тая зима карах по Хемус и всичко беше в дясна лента, включително един румънски S65AMG, но някъв пич с Вектра от новите беше решил че 135 км/ч е пределната скорост на тоя път. Святках, святках, накрая трябваше да се изнеса в дясно (!) за да се дръпне от лявата лента. Сигурно съм с грешни разбирания...
Не е много приятно да намаляш през 30 секунди на магистралата, защото някой е заспал. Огледалата трябва да се следят постоянно. Случва се да не видиш някой, но не виждам кво лошо има като ти светнат, било то и десет пъти. Да не би да ослепееш. Ама карай, аз сигурно съм от ония "простите"...
Тая зима карах по Хемус и всичко беше в дясна лента, включително един румънски S65AMG, но някъв пич с Вектра от новите беше решил че 135 км/ч е пределната скорост на тоя път. Святках, святках, накрая трябваше да се изнеса в дясно (!) за да се дръпне от лявата лента. Сигурно съм с грешни разбирания...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
The_Ancient написа:някъв пич с Вектра от новите беше решил че 135 км/ч е пределната скорост на тоя път
А нима не е?
Никой не мое ма връне на селу!
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3