Господин президент, май френд...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Май 2012, 20:19

Първо искам да се извиня ако бъркам човека, но става дума за бяло е92 с карбонов капак и стикери на събора.

Случката е следната. Карам си преди няколко часа по магистралата близо до Пазарджик, където пътят е крайно лош. По тази причина карам в ляво като през 20-30 сек гледам назад в случай, че някой иска да ме изпреварва.

Въпросното БМВ явно се е движило доста бързо, защото като погледнах беше на 30-40 метра зад мен и докато тръгна да се прибирам се залепи на метър-два зад мен с нервно многократно пресветкане на дългите.

На мен също ми се случва да карам бързо и да застигам някой, който е далеч по-бавен или блее. Пускам ляв мигач. Ако след 10-тина сек не ме е видял присветкам веднъж, ако и тогава не ме е видял натискам клаксона кратко.

Не е голяма работа станала, тия изпълнения никога няма да свършат ама във форум в който постоянно се призовава да уважаваме другите, да караме безопасно и т.н. и т.н.. сега преди събора като се наричат всички, които правят подобни изпълнения по пътя към Калояново "селяни" редно ли е лицето на форума да прави същите тези прояви?

След като застигне кола със стикери на форума и събора и е толкова нервен каква ли е реакцията към останалите?
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: Господин президент, май френд...

Мнение от b00st » 04 Май 2012, 20:25

аз поради тая причина там карам в локалното кога няма много коли...
пс. да не е бил росен коларов :mhihi:

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 04 Май 2012, 21:01

Две думи - компенсаторно поведение.
Точка :gay:
virtue and tranquillity

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 04 Май 2012, 21:07

няма как да не го видиш на събора.....предлагам всички да му се извиним че караме,аман от такива
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 04 Май 2012, 21:09

Ся кажи ,че не си имал време да му видиш номера и не си го запомнил :winky:
Изображение

Аватар
Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7

Мнение от audi_bulgarian » 04 Май 2012, 21:17

Не виждам какъв е проблема ?!? :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 04 Май 2012, 21:18

plradev написа:Ся кажи ,че не си имал време да му видиш номера и не си го запомнил :winky:

Те на тия с карбоновите капаци няма време да им се видят номерата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Май 2012, 21:23

Нямах и за цел да гледам номера. Доколкото знам има едно такова е92 м3 във форума- на човека посочен в заглавието на темата ;)
Ако бъркам пак казвам- съжалявам, но критиката остава за който и да беше.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 04 Май 2012, 21:36

Е не беше споменал ,че е е М3-ка,та за малко да се заблудя и да стане недоразумение с изводите ми ... за който и да било :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Май 2012, 0:40

bum_bum написа:Нямах и за цел да гледам номера. Доколкото знам има едно такова е92 м3 във форума- на човека посочен в заглавието на темата ;)
Ако бъркам пак казвам- съжалявам, но критиката остава за който и да беше.

Не съм сигурен, че само Росен има такава кола... от друга страна, ако не се лъжа, днес цял ден Росен беше на пистата... но това разбира се не пречи да е бил някой друг с неговата кола... "навитаци" да я карат има колкото щеш ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 05 Май 2012, 4:53

Само аз ли не разбирам какъв е проблема :dunno: :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 05 Май 2012, 6:16

Проблема е, че нямаме грам култура на пътя... И аз мразя да ми седят в лява лента, когато карат бавничко. Но винаги трябва да се вземе предвид пътната обстановка (в случая е била лош, затова Бум е карал умишлено по този начин), реакциите на човека пред теб и т.н. Аз като застигна такъв първо седя зад него поне 10ина секунди. После се изнасям леко по-вляво, за да ме види ясно в огледалата си. След още 5-6 секунди присветвам. Не е нужно да "скочиш на врата" на човека, за да му покажеш, че искаш да изпреварваш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 05 Май 2012, 6:19

А, щом нема кръв и обръщания по магистралата, значи нищо не е станало :kuku: В последните няколко реда на първия пост си пише от какво се възмущава Бум Бум. Колкото до въпросната личност от заглавието - от това, което съм чел и видял в нета съм си изградил много добро мнение и дано не е бил той зад волана...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 05 Май 2012, 6:56

Не сте прави. Пробвайте да покарате със 120 в лява лента в родината на бимите ви, или в Италия и ще разберете какво имам предвид.

Не е много приятно да намаляш през 30 секунди на магистралата, защото някой е заспал. Огледалата трябва да се следят постоянно. Случва се да не видиш някой, но не виждам кво лошо има като ти светнат, било то и десет пъти. Да не би да ослепееш. Ама карай, аз сигурно съм от ония "простите"...

Тая зима карах по Хемус и всичко беше в дясна лента, включително един румънски S65AMG, но някъв пич с Вектра от новите беше решил че 135 км/ч е пределната скорост на тоя път. Святках, святках, накрая трябваше да се изнеса в дясно (!) за да се дръпне от лявата лента. Сигурно съм с грешни разбирания...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 05 Май 2012, 7:11

The_Ancient написа:някъв пич с Вектра от новите беше решил че 135 км/ч е пределната скорост на тоя път

А нима не е?
Никой не мое ма връне на селу!

Следваща

Назад към Извън Темата