Х6 за бал
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Х6 за бал
Здравейте колеги 
Значи не става въпрос за моят бал, а за бала на една приятелка.. бала е на 26 май.
Попринцип не съм много обнадежден, че някой колега с такава кола ще е свободен покрай баловете или просто ще си има ангажименти или вече е зает да вози някой, но реших да опитам
Другото което искам да попитам е можете ли да ми дадете сайт на агенция, която предлага х6 за няколко часа .. аз писах на някаква фирма намерена в гугъл, ама не ми отговориха .. така че ако може да е изпробвана тази агенция
В краен случай и х5 ме устройва
Ако има някой, който може да помогне ще съм много благодарен
p.s. За София става въпрос

Значи не става въпрос за моят бал, а за бала на една приятелка.. бала е на 26 май.
Попринцип не съм много обнадежден, че някой колега с такава кола ще е свободен покрай баловете или просто ще си има ангажименти или вече е зает да вози някой, но реших да опитам

Другото което искам да попитам е можете ли да ми дадете сайт на агенция, която предлага х6 за няколко часа .. аз писах на някаква фирма намерена в гугъл, ама не ми отговориха .. така че ако може да е изпробвана тази агенция

В краен случай и х5 ме устройва

Ако има някой, който може да помогне ще съм много благодарен

p.s. За София става въпрос
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Re: Х6 за бал
Бала не е мой, а момичетата нали ги знаете малко по-претенциозни са ;д
Аз за моя бал изобщо не съм се занимавал да търся кола .. просто в деня на бала се обадих на един приятел с по-хубава кола и така ;д
Аз за моя бал изобщо не съм се занимавал да търся кола .. просто в деня на бала се обадих на един приятел с по-хубава кола и така ;д
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Отваряш гугъл..даваш търсене на х6 под наем и намираш няколко агенции, които предлагат. Питаш за цена и дали е свободно тогава и си в играта.
- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
stasko5 написа:Отваряш гугъл..даваш търсене на х6 под наем и намираш няколко агенции, които предлагат. Питаш за цена и дали е свободно тогава и си в играта.
Метни пичето с Е60-ката не се прай на луд

- stasko5
- младши ентусиаст
-
Ма аз и х6 мога да взема, въпроса е че така поставена темата, не виждам смисъл. Аз на моя бал бях с Тойота авенсис :Д
- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
stasko5 написа:Ма аз и х6 мога да взема, въпроса е че така поставена темата, не виждам смисъл. Аз на моя бал бях с Тойота авенсис :Д

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
dark0 написа:Бала не е мой, а момичетата нали ги знаете малко по-претенциозни са ;д......
Тия девойки щом на 17-18 години искат BMW X6.....на 25 какво ли ше искат....Миг 29,F16,Аполо 18.....или нееееее най вероятно да се сложат гуми на Големия Андронен Колайдер и да ги докарат с него

Братле като се замисля май си прав.....верно малко са претенциозни милите

Иначе колеги са ти казали,отваряш Гоооогле и има фирми предлагащи коли под наем,желая ти успех

Малко да му ползвам темата на колегата
, но има ли от къде да се наеме М3-ка за ден, два или почасово (не за бал
)?

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
на фона на целия к**ва, простащина и селяния, само едно Хъ 6 трябва, и нацупената накъдрена кифла вътре....
пак ще има резил по баловете, а сеира е безплатен...

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

12 мнения
• Страница 1 от 1