Stand Up Comedy

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Stand Up Comedy

Мнение от sandini » 10 Май 2012, 22:48

Хайде колегите, които гледат стенд ъп комеди шоута да вземат да пишат какво са гледали напоследък и какво препоръчват.

Аз съм запален по този тип комедия от 6-7 години насам и мога да препоръчам доста, но ще започна с няколко must see:

Brian Regan - всичките му записи са нечовешки!
Dave Chappelle - Killing Them Softly (2003); For What Its Worth (2004)
George Carlin - You Are All Diseased (1999); It's Bad For Ya (2008)
Jerry Seinfeld - I`m telling it for the last time
Ricky Gervais - Out Of England The Stand-up Special
Robert Schimmel - Unprotected (1999)
Rowan Atkinson - Live
Russel Peters - Outsourced (2006)
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Stand Up Comedy

Мнение от xpl0d » 11 Май 2012, 0:22

И аз гледам такива, но само правени от негри. Останалите са прекалено...меки, цензурирани такива как да кажа. Докато на негрите са с по-остър език, много по-смешни, по-голяма игра с думите има, въобще много по-добри са от нормалния стенд ъп.
Аз мога да препоръчам на Джейми Фокс - I might need a security. Много е добро, но английския ти трябва да е на много добро ниво, щото се говори на супер изкривен негърско-рапърско-гангстерско-уличен английски :mhihi: Другите, които мога да препоръчам са Кевин Харт, Еди Грифин,Кат Уилямс и Гадфрий.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 11 Май 2012, 0:33

На Карлин всички са мнго добри. Имам 12 шоута и все се каня да ги събера в един торент и да ги кача някъде. Eдно по едно можеш да ги намериш.
Umbilical Brothers - Speedmouse - старо, но добро.
Първите 2-3 на Джеф Дънам са добри http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go
Преди време брат ми ми препоръча Dylan Moran. Дръпнал съм 4 филмчета, но не ми остава време да ги гледам.
The three amigos - Carlos Mencia, Pablo Francisco, Freddy Soto - просташки мексикански хумор. Тия тримата си имат и отделни stand up изпълнения, но това шоу е общо взето предостатъчно. След това простотията на мен поне започва да ми идва в повече и да не ми е забавно.
Гледам, че имам и Jimmy Carr - Standup Live 2005. Никакви спомени нямам от шоуто, но той е добър комик.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 11 Май 2012, 0:54

Не знам дали е за тук, но преди два дена гледах една лекция на Mark Gungor относно брака и как работят мъжките и женските мозъци.
Имаше моменти в които не можех да дишам от смях.

2та клипа са около 2 часа и няма субтитри

1ва част
2ра част
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 11 Май 2012, 1:01

старо, ама златно за мен :mhihi: , макар и да не харесвам кери:
http://tu.tv/videos/jim-carrey-lifeguard-on-duty

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sandini » 11 Май 2012, 1:22

xpl0d написа:И аз гледам такива, но само правени от негри. Останалите са прекалено...меки, цензурирани такива как да кажа. Докато на негрите са с по-остър език, много по-смешни, по-голяма игра с думите има, въобще много по-добри са от нормалния стенд ъп.
Аз мога да препоръчам на Джейми Фокс - I might need a security. Много е добро, но английския ти трябва да е на много добро ниво, щото се говори на супер изкривен негърско-рапърско-гангстерско-уличен английски :mhihi: Другите, които мога да препоръчам са Кевин Харт, Еди Грифин,Кат Уилямс и Гадфрий.

Черните са забавни, но доста голяма част от хумора им разчита изцяло на псувните, което не е безкрайно трудно за постигане. Иначе съм ги гледал тези които спомена. Jamie Fox съм го порпуснал, но ще наваксам.... А и с английския нямам проблем :D
Препоръчвам ти да гледаш Dave Chappelle от тези от първия ми пост. Черен е и е луд.

AGD написа:На Карлин всички са мнго добри. Имам 12 шоута и все се каня да ги събера в един торент и да ги кача някъде. Eдно по едно можеш да ги намериш.
Umbilical Brothers - Speedmouse - старо, но добро.
Първите 2-3 на Джеф Дънам са добри http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go
Преди време брат ми ми препоръча Dylan Moran. Дръпнал съм 4 филмчета, но не ми остава време да ги гледам.
The three amigos - Carlos Mencia, Pablo Francisco, Freddy Soto - просташки мексикански хумор. Тия тримата си имат и отделни stand up изпълнения, но това шоу е общо взето предостатъчно. След това простотията на мен поне започва да ми идва в повече и да не ми е забавно.
Гледам, че имам и Jimmy Carr - Standup Live 2005. Никакви спомени нямам от шоуто, но той е добър комик.

На George Carlin съм му изгледал цялото творчество. Човека си беше велик. Comedy Central го поставиха на 2-ро място за всички времена, след Richard Pryor. За мен си е номер 1.
Jimmy Carr и Dylan Moran са точно хората, които харесвам, но не са за всеки, особено Dylan Moran. Кефи ме главно британския тип хумор. Има един гений Frankie Boyle, шотландец, той е направо изверг. Но при него нивото на английски, което се изисква е hyper fluent. Който му разбира - да го гледа. Заслужава си.
Jeff Dunham е забавен, но и малко предсказуем какво има да казва.
Мексиканците - горе-долу.
Виж за Umbilical Brothers - не съм срещал нищо. Ще видя какво мога да намеря. Мерси :)
Продавам:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sandini » 11 Май 2012, 1:31

Владо написа:старо, ама златно за мен :mhihi: , макар и да не харесвам кери:
http://tu.tv/videos/jim-carrey-lifeguard-on-duty

Мен Кери си ме кефи. И тва беше добро, не бях го гледал.
Продавам:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Май 2012, 2:15

от съвременните любими ми са

dane cook
russell peters (гледам, че той вече е споменат)

ако не са ви познати, може да потърся най-известните им неща.

от старите еди мърфи има едно доста забавно представление от 80те, което не му помня името в момента.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Потребител
Аватар

Мнение от valshopov » 11 Май 2012, 7:52

Eddie Murphy Delirious, Eddie Murphy Raw, Richard Pryor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 11 Май 2012, 8:42

Еди Мърфи - Delirious /с оранжевия костюм/ и Raw / със синия/. Просто падаш, падаш !
Крис Рок - всичките му са много смешни "Bring the pain", "Bigger and blacker", "Kill the messenger" и любимото ми "Never scared" /

Дейн Кук и Джери Зайнфелд са вече споменати, но и аз ги препоръчвам

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 11 Май 2012, 8:56

Еди Грифин, Крис Рок, Габриел Иглесиас, Джим Кери (ТИТАН Е ТОЯ!!!), Еди Мърфи, Джеф Дънам... на прима виста за тези се сещам. Напоследък много не гледам такива, но може и пак да почна :D

И да не забравя най-великия - Роуън Аткинсън!!!!!!! :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sandini » 11 Май 2012, 10:34

Продавам:

Аватар

Мнение от xpl0d » 11 Май 2012, 11:03

sandini написа:
xpl0d написа:И аз гледам такива, но само правени от негри. Останалите са прекалено...меки, цензурирани такива как да кажа. Докато на негрите са с по-остър език, много по-смешни, по-голяма игра с думите има, въобще много по-добри са от нормалния стенд ъп.

Черните са забавни, но доста голяма част от хумора им разчита изцяло на псувните, което не е безкрайно трудно за постигане. Иначе съм ги гледал тези които спомена. Jamie Fox съм го порпуснал, но ще наваксам.... А и с английския нямам проблем :D
Препоръчвам ти да гледаш Dave Chappelle от тези от първия ми пост. Черен е и е луд.

Не съм съгласен, че разчитат само на псувните. Даже, като се замисля псуването е много малко, да не кажа много. Единствените по-вулгарни и най-често използвани са nigga, bitch, motherfucker, shit, son of a bitch и др. подобни. Ако тва го броиш за псувни... :mhihi: Чапел е ясен. Той е нещо, като шаблон. Без него не става. Нещо, като задното при дрифт колите - без него не става :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sandini » 11 Май 2012, 12:23

xpl0d написа:Не съм съгласен, че разчитат само на псувните. Даже, като се замисля псуването е много малко, да не кажа много. Единствените по-вулгарни и най-често използвани са nigga, bitch, motherfucker, shit, son of a bitch и др. подобни. Ако тва го броиш за псувни... :mhihi: Чапел е ясен. Той е нещо, като шаблон. Без него не става. Нещо, като задното при дрифт колите - без него не става :mhihi:

Това си е мое мнение. И аз им се забавлявам и ги гледам, но истина е, че ако им се отнемат тези думи, които изброи като най-използвани, шоуто няма да има смисъл и няма да е смешно. Това показва, че доста си разчитат на думички, като nigga и motherfucker. На практика без тях 80% от материала, който пишат ще е неизползваем. Да не говорим, че основната им тема е "белите така и така....хихихихих, а пък ние черните иначе и сме ебаси пичовете". Не че не са прави отвреме на време, но всички дъвчат една и съща тема, което става досадно (поне на мен, защото съм гледал доста) и банално.
Продавам:

Аватар

Мнение от xpl0d » 11 Май 2012, 12:38

Не си гледал/слушал внимателно значи или не си гледал дстатъчно. Точно, като се почне с бели срещу черни си се шегуват много повече със себе си отколкото с "белите" :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата