Ключ
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Ключ
Колеги на 25 май брат ми има бал и търся някои да го закара
имам варианти и аз , но той иска да се прави шоу в завоите , а не както е говорил с един с една 7-ца да го кара , но все едно ще е на погребение . Трябва да се вземе от Чепинци и да се закара до Овча купел 88-соу . Които има желание да ми драсне едно лс пък ние ще си се разберем с него за другите неща 

Последна промяна Angelov91 на 12 Май 2012, 12:30, променена общо 1 път
Re: Трябва ми някой луд от София
А брат ти ще събере ли толкова пари на бала , за да плати глобите на ` лудия`
http://www.razkritia.com/162458/%D0%BF% ... %82%D0%B8/

- ReD_z0n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320is e36
- Мечтае да кара: BMW e92
- Детайли за колата: Малка спретната количка с 150 магарета отпред
Целта тук е не да се правим на интересни по центъра , а пред училището . Където се разкрива прекрасен десен и веднага ляво объл завой ( 2 оси ) 2012 асфалтиран с достатъчно разтояние да се излезе на дрифт и някой друг прекъсвач , бърноут . Все пак трябва да се знае , че пристъпва БМВ към парада. Просто искам да ми е интересно , а не да ме возят в БМВ 7-ца , както имам вариант , но да имам ограничение да не се показвам през джама , да не се форсирала тази кола , защото преди 10 години струвала 35 000 лв .. 

Bayerische Motoren Werke
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
хонда искаш ли
ше е атракция 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
ReD_z0n3 написа:Целта тук е не да се правим на интересни по центъра , а пред училището . Където се разкрива прекрасен десен и веднага ляво объл завой ( 2 оси ) 2012 асфалтиран с достатъчно разтояние да се излезе на дрифт и някой друг прекъсвач , бърноут . Все пак трябва да се знае , че пристъпва БМВ към парада. Просто искам да ми е интересно , а не да ме возят в БМВ 7-ца , както имам вариант , но да имам ограничение да не се показвам през джама , да не се форсирала тази кола , защото преди 10 години струвала 35 000 лв ..
Ей , ама хем си малък ,хем си и отворен ??? Ам земи на татю си колата па дрифти на завоя на даскалото , мое и бърнаутче , мое и съединител да фърлиш па и 2 гуми да гръмнеш ей тъй щото си абитюрентче.. как беше тука в София 1, 2 ,3..........

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
JIKI_RACER написа:ReD_z0n3 написа:Целта тук е не да се правим на интересни по центъра , а пред училището . Където се разкрива прекрасен десен и веднага ляво объл завой ( 2 оси ) 2012 асфалтиран с достатъчно разтояние да се излезе на дрифт и някой друг прекъсвач , бърноут . Все пак трябва да се знае , че пристъпва БМВ към парада. Просто искам да ми е интересно , а не да ме возят в БМВ 7-ца , както имам вариант , но да имам ограничение да не се показвам през джама , да не се форсирала тази кола , защото преди 10 години струвала 35 000 лв ..
Ей , ама хем си малък ,хем си и отворен ??? Ам земи на татю си колата па дрифти на завоя на даскалото , мое и бърнаутче , мое и съединител да фърлиш па и 2 гуми да гръмнеш ей тъй щото си абитюрентче.. как беше тука в София 1, 2 ,3..........

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Аз на моя бал отидох с е36 m52b25 кабриолет в компанията на прекрасна дама в прекрасна рокля и без грам селяния обрах точките насред новите тойоти, хонди и т.н
Миналата година с още 2ма лично опукахме едни такива мераклии в е30ка купе дето решиха да се прават на интересни пред тримонциум и опушиха всичката младеж
ПП. За да не ме разберете погрешно - за всяко нещо си има място и време. Не знам що трябва да се прави впечатление с простащина.

Миналата година с още 2ма лично опукахме едни такива мераклии в е30ка купе дето решиха да се прават на интересни пред тримонциум и опушиха всичката младеж

ПП. За да не ме разберете погрешно - за всяко нещо си има място и време. Не знам що трябва да се прави впечатление с простащина.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
До автора - защо не вземеш първо да се напънеш и да видиш как се купува и поддържа готина кола и след това да ми обясняваш за дрифт, прекъсвачи, ляв, десен завой и асфалт. Аман от такива, дето на тая възраст си мислят, че са хванали господ да шлифера. А най-много се кефя да им гледам на такива посърналите физиономии, след като мине цялата еуфория по край тези "показни истории" за трошене на ненужни пари, изкарани от мама и тате.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Angelov91 написа:Колеги на 25 май брат ми има бал и търся някои да го закараимам варианти и аз , но той иска да се прави шоу в завоите , а не както е говорил с един с една 7-ца да го кара , но все едно ще е на погребение......

Ше взема да я продам и да живна малко с едно Сивикче,че работите не вървят на добре.
Желая ти успех в търсенето,ама едва ли някой ше си даде колата за да може непознат човек да му прави шоу с колата в завойте

ReD_z0n3 написа:Целта тук е не да се правим на интересни по центъра , а пред училището . Където се разкрива прекрасен десен и веднага ляво объл завой ( 2 оси ) 2012 асфалтиран с достатъчно разтояние да се излезе на дрифт и някой друг прекъсвач , бърноут . Все пак трябва да се знае , че пристъпва БМВ към парада. Просто искам да ми е интересно , а не да ме возят в БМВ 7-ца.....
Ето го и другия специалист

И двамата търсите оригиналното,екстравагантното,уникалното.....я се разберете и отидете двамата заедно.Ше се носите на КОНЧЕ един друг,и ше може да си дрифтите на воля.Е това вече ше е шоу

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Тва със седмицата струвала 35к преди 10 години..ми намери си някоя, която струва 130..или 230к лв.
между другото колегата Assasin18 може да го питаш как може със седмица (745 2008-а) да се прави кеф и дрифт. А и с е60-ката го правеше много умело, е верно, че не всеки може да си го позволи и с една е30-ка или е36-ца е най-добре.
Иначе преди 3 години бяхме на 1 бал с 2-ма колеги от тук аз бях с е39-ка те с е36-ци, аз карах абитурентката..те направиха доста хубаво шоу, но момчетата знаеха какво правят и как да го направят и къде..защото ако тръгнете да го правите, където има хора и т.н може да стане голяма беля особено както е лудница около баловете и постоянно щъкат разни хора.
между другото колегата Assasin18 може да го питаш как може със седмица (745 2008-а) да се прави кеф и дрифт. А и с е60-ката го правеше много умело, е верно, че не всеки може да си го позволи и с една е30-ка или е36-ца е най-добре.
Иначе преди 3 години бяхме на 1 бал с 2-ма колеги от тук аз бях с е39-ка те с е36-ци, аз карах абитурентката..те направиха доста хубаво шоу, но момчетата знаеха какво правят и как да го направят и къде..защото ако тръгнете да го правите, където има хора и т.н може да стане голяма беля особено както е лудница около баловете и постоянно щъкат разни хора.
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Така 1-во на никой няма да взимам колата и 2-ро намерена е кола темата за ключ 

11 мнения
• Страница 1 от 1