ганчев младши и захарта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

ганчев младши и захарта

Мнение от павката » 14 Май 2012, 7:25

та какво мислите за далаверката на синковеца-уж милиони източени,после пък ставало въпрос за някакви 200 000лв.татенцето го раздава моралист,ама едва ли ще остави сина си да бъде осъден!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Re: ганчев младши и захарта

Мнение от jordanpar » 14 Май 2012, 8:29

Могат-правят далавери.Като имаш топки и хора зад гърба в БГ нещата са по-лесни.
За Гришата не се говори,даже и във форуми.Не е здравословно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 14 Май 2012, 9:08

За Гришата не знам, но един бизнесмен (лека му пръст) от Плевен вкара тонове сухо мляко от Украйна още преди 10 години и си ги продаде на пазара като първия пич. Взе ги от там на безценица защото никой не ги искал, а тука си им взе пари като за нормално сухо мляко.

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 14 Май 2012, 9:43

Да беше само този бизнесмен от Плевен, ако знаете колко сухо мляко от Украйна е хапнал народа...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 14 Май 2012, 10:52

Като стана дума за сухо мляко, повече от 10г млечните продукти се правеха само от такова + палмово масло... А за захарта, няма драма, просто заканително помахване с пръст, да се знае кой командва парада.
Never mistake motion for action...

Слави
Аватар

Мнение от © » 14 Май 2012, 21:17

За захарта не знам как е точно, но има още много сфери, където не се плащат данъци и не е кой знае каква философия да ги избегнеш. Дянков има още много да работи докато стигне нивото на бензиностанциите - там направо избиха рибата :mhihi: Европа ще има да ни гони :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 14 Май 2012, 22:34

На дянков му е през тва кви лайна се сипват в бензиностанциите, важното е че се отчита и се плаща акциз/данък ( не би тряяло да имаш бензиностанция иначе)....

Да не би да му е дремело, че захарта е от чернобил (????)...просто не са се отчели....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Май 2012, 22:53

според мен така и трябва да бъде. всеки трябва да си върши неговата работа. данъчните трябва да събират данъци. няма значение дали са от продажба на наркотици. има други институции, които трябва да се грижат за това каква е захарта.

п.с. дано го осъдят ефективно, крайно време да почнат постепенно да се затягат нещата.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 30 Май 2012, 6:51

ново интересно развитие по темата,ганчев старши в ареста.500 000 за гаранция,рекорд :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Май 2012, 8:37

павката написа:ново интересно развитие по темата,ганчев старши в ареста.500 000 за гаранция,рекорд :D

Според мен тия нещо се опитват да го клатят... Още в началото казаха, че за него няма никакви доказателства (и е нормално да няма), а сега му повдигат някакви измислени обвенения. Не казвам, че не е виновен - но ако е виновен според мен си е опекъл работата.

Чувам разни слухове (а по принцип на слухове не вярвам), че искали да му вземат или ликвидират китайския завод. Ако е така наистина жалко... Щото може да е всякакъв, но завода, който направи, е едно добро за цяла България и направо манна небесна за бедния регион.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 30 Май 2012, 9:27

Сигурно не си е платил такса рекет и сега го наказват
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 30 Май 2012, 9:45

Като вкара правилния консултант и съдружник, съдът ще го оправдае. Вижте какво стана с Ковачки :mhihi:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 30 Май 2012, 10:04

Leon написа:Като вкара правилния консултант и съдружник, съдът ще го оправдае. Вижте какво стана с Ковачки :mhihi:

Не е смешно, но си прав!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 30 Май 2012, 10:57

ББ и ТИМ продължават с пълен напред. След арена "Армеец", сега чакаме автомобилния завод "Great Армеец" или "Армеец Моторс", а скоро очаквайте република "Армеец" със столица "Армеец"...
Бойко не ги прибира големите "бизнесмени" защото е много голям самарянин, а защото разчиства пътя. Това е пример за силата на властта и как в една държава ако се реши и поиска може да смаже всякаква организирана, неорганизирана и т.н. престъпност. В нашия случай предстои да разберем за добро или зло!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Май 2012, 11:16

Пълен абсурд, бил заплашил някого чрез трето лице и за това му налагат гараниця от 500к :shock: Тия от наглите ги пускаха срещу 10-тина хиляди, дето бяха направили по 15 отвличания.

Ясно е, че Ганчев не е света вода ненапита ама това си е чиста проба репресия и управлението на ББ вече почва да мяза на диктатура.

(А колко ми писна вече от "аз съм ви построил", "аз сега ще ви построя", "добре че съм аз" :banghead: )
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата