Недосегаеми ли са ромските гета?
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Недосегаеми ли са ромските гета?
http://www.btv.bg/action/predavania/hra ... _geta.html от 10мин. някъде
Много ми е чудо тия дето нито могат да четат нито да пишат как завеждат дело в Страсбург.И никой ли не търси отговор на въпроса кой стой зад това да защитава тая измет и какво цели?
"Държавата не мо ли направи нещо за нас?" и тва да го казват такива които не плащат ток,вода и квото и да било друго на тая държава и са абсолютни паразити!
Били в нищета,а в същото време с по 6-7деца!
Как може някой от хиляди километри разстояние да забрани на държавата да събори НЕЗАКОННИТЕ им постройки!
Много ми е чудо тия дето нито могат да четат нито да пишат как завеждат дело в Страсбург.И никой ли не търси отговор на въпроса кой стой зад това да защитава тая измет и какво цели?
"Държавата не мо ли направи нещо за нас?" и тва да го казват такива които не плащат ток,вода и квото и да било друго на тая държава и са абсолютни паразити!
Били в нищета,а в същото време с по 6-7деца!
Как може някой от хиляди километри разстояние да забрани на държавата да събори НЕЗАКОННИТЕ им постройки!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
Re: Недосегаеми ли са ромските гета?
MOGY написа:И никой ли не търси отговор на въпроса кой стой зад това да защитава тая измет и какво цели?
Болна тема, целта е ромите да си стоят тука, защото европейците много добре знаят каква напаст са. Друг е въпроса защо прехамване на ромски незаконни постройки е нарушение на човешките права, а премахване на български такива е изпълнение на закона, предполагам, че българите или нямат права или не са хора...
- MOGY
- Obergruppenführer
-
А човешките права на тия дето са длъжни да живеят до гетата,хора който си плащат сметките,по голяма част данаците,ходят на работа?
Да ти тичат коне и прасета до блока и всеки ден да им минаваш или да гледаш от терасата бараки каруци и купища боклуци, да се носи смрад във въздуха,да не говорим за бълхи,болести и т.н.
Да ти тичат коне и прасета до блока и всеки ден да им минаваш или да гледаш от терасата бараки каруци и купища боклуци, да се носи смрад във въздуха,да не говорим за бълхи,болести и т.н.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Точно това мислех и аз.. Абе тия двамата дето говориха имат по 6-7 деца..
То нормален човек не може да ги изхранва, остава за тия цигани.
Мерките са едни, ама няма кой нормален да ги направи.........

То нормален човек не може да ги изхранва, остава за тия цигани.

Мерките са едни, ама няма кой нормален да ги направи.........
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Нормален човек примерно за жилище ще събира пари доста време или ще разчита на заем от банка.А бай мангал кво,ще лежи и ще чака някой по няква такава програма европейска или за интегриране да му построи такова щото бил в неравностойно положение.
Щеше да им се намери работа ама...липсват строителни войски...
Щеше да им се намери работа ама...липсват строителни войски...

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
White Power
100% някой виден ромски политик или тартор седи зад тях
100% някой виден ромски политик или тартор седи зад тях

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Кофти работа... Ама най-лошото е, че бутането на едно гето няма да реши проблема - просто ще отидат на друго място да го издигнат...
И общо взето има 2 рецепти - едната е на Хитлер и тя, хубава или лоша, просто няма място в едно модерно европейски общество.
Другата рецепта е интеграцията. Обаче щом Западна Европа не успя да ги интегрира - просто не виждам кой...
И общо взето има 2 рецепти - едната е на Хитлер и тя, хубава или лоша, просто няма място в едно модерно европейски общество.
Другата рецепта е интеграцията. Обаче щом Западна Европа не успя да ги интегрира - просто не виждам кой...

- MOGY
- Obergruppenführer
-
flame написа:бутането на едно гето няма да реши проблема
От тук трябва да се почне не може да им се позволява да си правят каквото си искат и да се чувстват недосегаеми,има си правила и закони и те са за всички и трябва да се спазват!

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
стискаме дупетата още 15 години, българите ставаме малцинство в република Цигания-Туршия и спираме да плащаме сметки и прочие и тогава почваме да правим по 10 деца,че сега не смеем да направим 2 защото се чудим как ще им осигурим нормален живот...Тогава Европа ще ни защитава...
the project is ready....

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
flame написа:И общо взето има 2 рецепти - едната е на Хитлер и тя, хубава или лоша, просто няма място в едно модерно европейски общество.
Добре, правилно ли е европейското общество да защитава малцинството на 3000км от тук, като е ясно на всички че те са в тежест на Бългларите.
Не виждам логиката и друг изход освен цитирания..
Има още една. България купува един остров някъде отделен на майната си в океана.. Мести всички цигани там, дава 2 тона жито и да се оправат.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
Kroki написа:flame написа:И общо взето има 2 рецепти - едната е на Хитлер и тя, хубава или лоша, просто няма място в едно модерно европейски общество.
Добре, правилно ли е европейското общество да защитава малцинството на 3000км от тук, като е ясно на всички че те са в тежест на Бългларите.
Не виждам логиката и друг изход освен цитирания..
Няма как да стане това, за съжаление... Преди 70 години когато не са се зачитали права и прочие не са успяли, а в скапания модерен свят даже няма кой да си го помисли. Мангалята имат повече права от нас и няма как да го променим това. В Стара Загора живея до окръжна болница, която е на километър под циганския Лозенец, който между другото е на най-хубавото място за живеене в града...През седмица в събота има мангалска сватба и цял ден имам чувството, че са ми сложили две огромни тонколони до мен и ме тероризират с цигания...Звъня на полиции и прочие, но ми се казва, че няма какво да направят, карай, че половината град бива тормозен от тази музика. Звъня в 10 и 30 вечерта да подам сигнал, че музиката още свири, но тя си продължава до 12 часа...Аз ако пусна музика в апартамента след 10, ще дойдат веднага да ме предупреждават,ама явно за някои няма закони...
Идваха едни мангали да разтоварват при нас еднократно и си говоря с мангала на тая тема и той ми вика - Ако музикантите спрат да свирят, ги бием и ги гоним без оборудването, ако дойде някой да прави забележка, било хора или полицаи- и тях ги бием...Какво повече...
the project is ready....

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
ще имат права... до едно време.
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
sub_eleven написа:ще имат права... до едно време.
кофтито е, че ако визираш това време което си мисля(гражданска война), мангалите са много по организирани от нас и може лееееекинко да ни е*ат майката
the project is ready....

bioz написа:MOGY написа:И никой ли не търси отговор на въпроса кой стой зад това да защитава тая измет и какво цели?
Болна тема, целта е ромите да си стоят тука, защото европейците много добре знаят каква напаст са. Друг е въпроса защо прехамване на ромски незаконни постройки е нарушение на човешките права, а премахване на български такива е изпълнение на закона, предполагам, че българите или нямат права или не са хора...
това.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Гледам ги тия на Сливница към Божурище в ква мизерия живеят. Няма ли болести, некви зарази.. тва ако е нормален човек там ще пукне от чума, а ти нищо им няма
Как не могат да измислят някой вирус, който да ходи само по хората с неестествен цвят на кожата.

Как не могат да измислят някой вирус, който да ходи само по хората с неестествен цвят на кожата.
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4