Бойлери елдом инвест

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

Бойлери елдом инвест

Мнение от djoni82 » 18 Май 2012, 10:25

Колеги преди 2 години си купих бойлер елдом инвест с 5 години гаранция както се вижда и на снимката
180520121133.jpg

уж емайлиран да ама не :banghead: .
Преди два дена ми изгоря нагревателя и почнах да го смъквам за да го сменя.Още тогава се сблъсках с първия проблем,стойката на нагревателя е елипсовиден и са нужни доста нерви за да се смъкне(който е сменял нагревател на тази марка много добре знае за какво иде реч) много голямо изпитание е!
След 30мн. борба най сетне се предаде и излезе.Да излезе но с него излязоха и други работи
150520121121.jpg

А нагревателя беше на това дередже
150520121122.jpg

И след като го смених реших да погледна какво е положението от вътре и какво да видя, уж емайлиран както се вижда на първата снимка та то че и 5 години гарация но отвътре няма нищо общо с надписа
Изображение
Изображение
това е котлен камък и ръжда
Обратната процедура си беше още по трудно но най накрая успях ;)
Исках да споделя всичко това с вас защото съм много разочарован от марката и бих искал да чуя ваще наблюдения към същата марка и да си имате едно на ум при покупка на бойлер от тази марка :nono:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Re: Бойлери елдом инвест

Мнение от djoni82 » 18 Май 2012, 10:27

да допълня само че най интересното е че на книжката за гаранция пише че не признава при наличие на чужди тела (Котлен камък) :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 18 Май 2012, 10:36

:++ Какво е това, дето си го изкарал от бойлера? :shock: На няква разпарчетосана вата прилича, но как е попаднало там? :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djoni82 » 18 Май 2012, 10:54

CTORH написа::++ Какво е това, дето си го изкарал от бойлера? :shock: На няква разпарчетосана вата прилича, но как е попаднало там? :dunno:

Не колега това е котлен камък около 20кг. :kuku:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 18 Май 2012, 11:00

20кг :shock: :shock: :shock: :shock:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 18 Май 2012, 11:17

Е как може гаранцията да ти отпада, ако има котлен камък, ти кво си виновен, че има котлен камък? Тея са си направо за КЗП, само че, както можеш да се досетиш, в наш'та мила родина нема кой да ги санкционира. :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 18 Май 2012, 11:43

Варненските бойлери :mhihi:
Просто не мога да повярвам на "съдържанието" !
От кой град си колега !?
Не искам да звучи странно, но преди около 6-7 години изхвърлихме бойлер на тази марка (но от "едно" време, предполагам се сещате как изглеждаха) и единствено вътре имаше отлагане на тиня ! Нито котлен камък, нито ръжда ...
Прати им снимките да видят какво става !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Май 2012, 11:45

Тия БОКЛУЦИ - НИКОГА повече :ranting:
Преди някокло седмици се събудих с доста интересен проблем - тъпия казан му беше изхвърчала горната част и шуртеше пара като от локомотив :ranting: А е на няма 3 години .
Изобщо им нямам доверир на българските силно надценени бойлери . Ебати по-скъпи от Аристон ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 18 Май 2012, 11:52

Преди десетина години си купих такъв бойлер. На втората година водосъдържателя се спука и ми го смениха. На третата година нагревателя изгоря и ми го смениха. На четвъртата година пак се спука и ми го смениха, също изгоря копчето за реглаж на температурата. На петата година за трети път се спука водосъдържателя и протече яко ръжда от едногодишния им казан. Тоя бойлер беше един кошмар. Гаранционния им сервиз беше ужас. Всеки път им се моля да пратят техник или им нося бойлера на място, всеки път трябва да ги черпя поне по 20 лева, нищо че е гаранционно и трябва всичко да ми е безплатно, понякога давах и на тия в офиса пари, за да ми изпратят техника по-бързо, а пък на нега отделно давах. Преди три години си купих бойлер от "Шишков" с два нагревателя по 3 кв, неръждавейка, 200 литра. До сега никакъв проблем. Цената му е обаче точно седем пъти по висока от 80 литровия на елдом.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Май 2012, 12:05

Аз си взех Аристон 3кв 80 литра , за 190 лв (намелен от 240) , уж правен в Италия . Ще видим колко ще го бъде . До колкото чувам в скоро време 3 КВ бойлери ще са в историята , защото не са "еко" :mhihi: . Идва времето на 1.8КВ дет ше чакаме 3 дена за да загрее вода , след като жената е влизала в банята .

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 18 Май 2012, 12:18

Мордехай написа:...

+1 за Светлю Шишков. Имаме го от 3 години, никакви проблеми, да чукна на дърво и да нямаме. :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 18 Май 2012, 12:26

Имам някакъв Теси, най-обикновен, дори без терморегултор, но 6-та година не ми е създавал проблеми. Има няколко петънца ръжда по корпуса, големи около два милиметра. Не съм го отварял, но по шума който издава докато работи ми се струва, че се е задръстил от котлен камък. Имаше разни анодни защити, които дори не ги знам какво представляват. Много по икономично е с проточен бойлер, защото черпи ток само когато се ползва топла вода, но инсталцията ми няма да го издържи. Осем киловата е :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 18 Май 2012, 12:39

Мордехай написа:...Преди три години си купих бойлер от "Шишков" с два нагревателя по 3 кв, неръждавейка, 200 литра. До сега никакъв проблем. Цената му е обаче точно седем пъти по висока от 80 литровия на елдом.

но пък гаранцията на водосъдържателя е 10 години ...и съм убеден, че ще я изкара без проблеми :yes:
от българските бойлери това е марката, която си заслужава
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 18 Май 2012, 12:46

Прочетете - има в специализирани форуми доста инфо . Що годе най-доброто са тези на Светльо Шишков :!:
Да- доста са скъпи , но са по-надеждни от Stiebel Eltron и доста други
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 18 Май 2012, 16:11

Сменяйте по-често анодния протектор, той предпазва вътрешността на бойлера от корозия. Гледам, че на колегата анодната защита е тотално изветряла. Струва 10ина лева и се сменя на 2-3 години, според зависи.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата