Малко филми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Малко филми

Мнение от mambata_943 » 19 Май 2012, 23:42

Колеги,докато нямах книжка много ми се въртеше един "филм" в главата.. "Филма" е следния :D например хващам на един приятел колата и си обикалям наляво,надясно и ако ме спрат полицаите и като ми искат книжката да кажа,че съм я забравил,знам и егн и всичко на моя приятел,a и те незнаят той как изглежда.... Дали щеше да мине тоя номер и да ми напишат само едно актче за забравени документи и да си се прибирам към вкъщи :D :D

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Малко филми

Мнение от Kroki » 20 Май 2012, 0:02

Недей! Ще направиш някоя беля :idea:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 20 Май 2012, 0:06

А да ти се мотае филма, че може да ти поискат Личната карта :mhihi: И че глобата е от 100 до 300 лева за теб и още толкова за приятелчето, на което е колата :dummy:

Седи мирен и карай, когато вече имаш книжка ;) :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e36 m3

Мнение от PaCk0o » 20 Май 2012, 0:19

тцтц взе да излиза слънцето и ви напече тиквите, единия нямал книжка ама е карал 2 км и щял да се върти, и ти ли си на тая схема и си си повярвял :kuku: изчакай да изкараш курса за всичко си има време :)
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 20 Май 2012, 0:23

PaCk0o написа:тцтц взе да излиза слънцето и ви напече тиквите, единия нямал книжка ама е карал 2 км и щял да се върти,

:OT: Това, че нямам книжка не означава, че не може на паркинг където не застрашавам никой да се опитам да завъртя колата. ;)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Май 2012, 0:33

PaCk0o написа:тцтц взе да излиза слънцето и ви напече тиквите, единия нямал книжка ама е карал 2 км и щял да се върти, и ти ли си на тая схема и си си повярвял :kuku: изчакай да изкараш курса за всичко си има време :)

Чакай ве, той познава колата и може да кара!

Аре бийте катинара на тая тема
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Назад към Извън Темата