Леко с жените и полицаите
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Леко с жените и полицаите
Значи напраих една глупост преди месец и малко. Разделих се с приятелката ми . Обаче осъзнаваш нещо колко е скъпо за тебе едва като го загубиш. И исках да си я върна в продължение на 10 дена нон стоп излизах с нея и се молих. И тя ми каза че има друг и е объркана. На 03.03.2006 не издържах на играта на нерви и я ударих пред тях. След 3 мин вече имаше 2 патрулки . Успях да не ме хванат. Прибрах 2те коли в гаражите. След няколко дена мои приятели излязаха с нея и по късно ме поканиха към тях. Тя ми прости за глупостите от 03.03. Излизахме след туи няколко пъти. Но снощи след като я остаих към 18:00, един пич ма засечи и ме чукна в задната броня , аиде кат и към районото за двустрани протоколи. По едно време едва едно ченге(ебахти огромния тип) и вика на кои е тая Вектра синята. Аз са прая на приятно разсеян. Тои пак и казва и номера. Викам на маика ми е. ПОкажи си личната карта , аз си я показвам . Еи след туи ми са еба мамата към 22 часа ме пуснаха да си ходя само с предупреждение. Ебахти само 2 шамара изядох и то бяха наи силните в живота ми. Държах се на ниво и им казах че ако искат да ме пребият като мастия , обаче пак ще продължа да я обичам и ще направя всичко за да си я върна. Това стана снощи . Е неска вече мисля по друг начин . Обадих и са да и честитя празника и сичко е ОК . Тя ми звъняла снощи и ми пратила СМС ( почвам да се притеснявам за тебе) е неска и обясних как съм си прекарал вечерта
Научих много неща за любовта , измамите и наи вече за живота и какво трябва да избягвам вече
Имам среща с нея към 16:30 неска ще и поставя как седят нещата . Ако иска да е с мене , ще почнем всичко от начало. Но ако си мисли че аз ще се правя пак на шут а тя ще излиза с друг пред очите ми няма да стане . В двата варианта аз съм печелившия . 1вия случаи че ще бъда спечелил и на седмото небе , а в 2рия спечелил и свободен . Всичко минава с времето , и на мене вече ми мина. Вече си лягам спокоино и спа кат къпан селянин 

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Любо, в тая работа мъжете никога не излизат печеливши, избий си го от главата. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Освен това, колкото и да ти е мъчно, трудно, гадно, колкото и да не можеш да дишаш, не си причинявай такива изпълнения с жени. След време ще разбереш,че са били излишни. Това непременно ще й се отрази на отношението, макар и не веднага. И да се оправят нещата, слабостта дето си проявил, както и колебанието, ше ти изядат главата. Освен това жените винаги си градят очаквания, дето е много малко вероятно да ги уцелиш от първия път или да си готов за тях и любовта пак отива в канавката... Освен това можеш да си сигурен,че във всеки момент има някой друг, дето чака удобен момент да ти заеме мястото и той не е в готовност без помощта на жената
Щото при жените винаги идва момент дето слагат на кантара любовта с плановете... После ти е ясно. Дано си научил нещо от тая случка, че другия път може да не минеш само с два шамара в районното... Сори за поучителния тон, ама човек като е сърбал женски попари...
Айде успех в туй, дето си го наченал... отново!

Never mistake motion for action...
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.........
Еееех пич, колко ми е познато състоянието, в което се намираш в момента.......Имаше две жени в досегашния ми живот, заради които бих направил ВСИЧКО-дори заради едната бях готов да я деля с някакъв непознат-буквално-каза ми, че докато него го няма ще е с мен, а като си дойде-с него. Бях готов да изтърпя дори такова унижение, но всичко мина.... С другата бях до съвсем скоро и благодарение на абсолютно непредвидимото и настроение и на моята абсолютна любов и увереност, че всичко, което каже тя е истина и ще направя ВСИЧКО, което тя каже, за малко да загубя истински приятели, уникалната си кола, живота си, работата си и други неща........
Но си много прав, че всичко минава-красиви и свестни жени колкото искаш-(само защо ли все не попадам на такава..........
), но си прав, че и в двата случая печелиш-друг е въпроса колко много си вложил, но все пак печелиш-макар и само ти да го знаеш.....
Ами успех от мен и само един лекичък съвет-НИКОГА не удряй жена, колкото и невероятно да те е нервирала-просто не е мъжкарско
Но си много прав, че всичко минава-красиви и свестни жени колкото искаш-(само защо ли все не попадам на такава..........

Ами успех от мен и само един лекичък съвет-НИКОГА не удряй жена, колкото и невероятно да те е нервирала-просто не е мъжкарско

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
Споко Любо всичко ще е наред, просто не искай да си по-бърз от времето, остави му се и то ще ти помогне
казвам ти го от личен опит. Една 6 годишна връзка ч преживях за няма и месец а подобно на някой колеги тук бях готов на абсолютно всичко и респективно се държах като абсолютен червей
. Сега пак имам подобен проблем но вече знам какво да НЕ правя
Просто 1 час из София с вратите напред и оборотите до прекъсвач, след това пийване с приятели и си лягаш сякаш те е оправяла елитна кака свзела четвъртинка за кураж

E34 M50B25 forever
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
абе то да не ги удряш ма некой път си требе
а как са дошли куките не разбрах

а как са дошли куките не разбрах

ТДС - Турбо Див Селянин
Са тате ми каза един муабет и я още го помним
"Жени много малко са качествените" е те тва ми каза тате като бех малък
ЛЮБО нема смисал батка от моменти на слабост .... после сажаляваш знам че е лесно да ти го кажат но тегли и една ....
пробвай с терапията с алкохола аз съм я пробвал помага до някаде
"Жени много малко са качествените" е те тва ми каза тате като бех малък
ЛЮБО нема смисал батка от моменти на слабост .... после сажаляваш знам че е лесно да ти го кажат но тегли и една ....
пробвай с терапията с алкохола аз съм я пробвал помага до някаде

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
оставила та е заради друг а ти си тругнал да я гониш нямаш ли малко достоинтство толко ли си слаб 4е си се впуснал в ебаси приклю4енията за някокои които тее заменил за друг а ти пак ти4аш подиряму ,остави я намира и сабудисе една сутрин тия дни и обърни живота си на друга страна сега мислиш 4е тие друдно но така ще е 2 седмици макс запо4ни да ходиш да спортуваш и да се забавлявасх с приятели там е истината и те ще са ти опора никога несе здухваи заради нея когато илизаш дори да пинете нещо огледаи се само се огледаи погледни за какво става на вапрос за колко жени има около теб ,замислиси колко доброта си ии дал и колко тия акала в устата и колко нищо неси полу4ил колко си бил сляп 4е си влюбен в нея а тя все е била недоволна от тебе и колко тие мрънкяла и колко се била кисела мислисш 4е залужаваш такова отношение бади 4овек намерси друга занимвка която да те радва наи много така направих аз запо4нах д амисля и за себеси не само за околните стани екоист сега когато си сам постави на първо място себеси ти си наи важен твоия живот е наи важен дори и пред неиния ,щом предпо4ита друг и е объркана (въпреки 4е това е наи старото и просто обеснение) несе занимаваи снея оставиа намира ,след време тя ще рабере сама какво е имала и какво е загубила защотоо ако си я посрещал секи ден с целувка и си ии целувал краката следващия няма да е такъв повярваи ми ба4каи си илизаиси ходи на фитнес малко погрижисе за себеси неси наливаи и не си мисли 4е алкохола помага глупости само стъжнява си4ко и е безсмислено
един савет ако се бяхте разделили заради самите вас затова 4е изкате да си дадете време да помислите добре но при положение 4е изка да се разделите заради друг ти си луд пове4е не 4укаи на тая врата игнорираи я не си заслужава повярваи ми
един савет ако се бяхте разделили заради самите вас затова 4е изкате да си дадете време да помислите добре но при положение 4е изка да се разделите заради друг ти си луд пове4е не 4укаи на тая врата игнорираи я не си заслужава повярваи ми

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Ся незнам вече , почнах да я забравям
Вчера след кафето и се обадих и пак се онижих. Неска се видяхне и обясних че никога повече няма да и се обадя по какъвто и повод да е ! Сгреших, чуствам се слабак , но не съм такъв.
Аз знам че чуствата на един човек не си заминават за 2 седмици както тя ми казва. Обаче като се осъзнае ще бъде вече късно
Дано никога повече да не ми звъни по какъвто и да е повод
До последно ме умолява да останем приятели но няма да стане поиче
Аз имам достоинство , Аз съм мъж а не лаино на дъжд до каквот слезнах 
Вчера след кафето и се обадих и пак се онижих. Неска се видяхне и обясних че никога повече няма да и се обадя по какъвто и повод да е ! Сгреших, чуствам се слабак , но не съм такъв.
Аз знам че чуствата на един човек не си заминават за 2 седмици както тя ми казва. Обаче като се осъзнае ще бъде вече късно

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2