Мерцедес тест

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мерцедес тест

Мнение от Slavi » 10 Мар 2006, 7:42

Днеска карах най новата S-класа , модел 221 май се води. Първо се качвам аз отзад ,а отпред стария + една госпожа от Евро стар. Гледам аз широчко ама може и още при ,което питам аз това "Л" ли е и дамата отвръща "да" след което си дърпа седалката напред :roll: . След това кара бащами и след околко 10-15км идва моя ред. Сядам аз и дамата натиска бутона "S" демек спорт :winky: . Тръгвам аз и изведнъж Гааааассссс .... :shock: :shock: :shock: какъв е тоз куц кон направо се ударих по челото . И тая като ми обеснява за скоростите за окачването , а аз отговорих че на мойто бмв скоростите са адаптивни и тя :shock: :mhihi: .Вози като бмв 5 серия демек твърдичко , направо много се изложиха тез от мерцедес (справка за тези който не ме познават ,че аз си карам и старата S-класа и съм до болка запознат с модела) . А отвътре тесно тесно.... ако го сравнявам с 750иЛ при вариянта на бмв все едно съм си в хола . А бе не знам за вас ама моето мнение е ,че колите след 2000г не са стока ,нещо само лайна измислят вече . ааа да и на всикото отгоре като разбрах че това нещо без капка екстра вътре (освен сериините) струва 80еуро - пак се ударих по челото :mhihi:

Назад към Извън Темата