Мерцедес тест
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Мерцедес тест
Днеска карах най новата S-класа , модел 221 май се води. Първо се качвам аз отзад ,а отпред стария + една госпожа от Евро стар. Гледам аз широчко ама може и още при ,което питам аз това "Л" ли е и дамата отвръща "да" след което си дърпа седалката напред
. След това кара бащами и след околко 10-15км идва моя ред. Сядам аз и дамата натиска бутона "S" демек спорт
. Тръгвам аз и изведнъж Гааааассссс ....
какъв е тоз куц кон направо се ударих по челото . И тая като ми обеснява за скоростите за окачването , а аз отговорих че на мойто бмв скоростите са адаптивни и тя
.Вози като бмв 5 серия демек твърдичко , направо много се изложиха тез от мерцедес (справка за тези който не ме познават ,че аз си карам и старата S-класа и съм до болка запознат с модела) . А отвътре тесно тесно.... ако го сравнявам с 750иЛ при вариянта на бмв все едно съм си в хола . А бе не знам за вас ама моето мнение е ,че колите след 2000г не са стока ,нещо само лайна измислят вече . ааа да и на всикото отгоре като разбрах че това нещо без капка екстра вътре (освен сериините) струва 80еуро - пак се ударих по челото 

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Абе и аз я карах тая С класа и съм на коренно различно мнение от твоето, а именно че в момента това е най-добрата лимузина на пазара
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Славчо,ти коя стара S-класа караш : W220 или W140
Защото "прасето" е голяма кола
220-цата ми изглежда страшно тривиална и от излизането си не ми е правила никога никакво впечатление
Прав си за колите след 2000 гдина
А за новата 221-ца,винаги съм го казвал и пак ще го кажа,не говори добре за фирма от такъв ранг,да ползва оформление/дизайн, вече използван в продукт на друга фирма
Ако някой не се сеща за какво говоря
а
матурното табло и управлението на Command системата
П.С. Ей като се сетя,как в Швейцария,безбожно богати хора се возят в 126-ци или 140-ки,дълга база,греещи като нови ,направо са ми смешни тези новите коли
Георги Пенчев

Защото "прасето" е голяма кола

А за новата 221-ца,винаги съм го казвал и пак ще го кажа,не говори добре за фирма от такъв ранг,да ползва оформление/дизайн, вече използван в продукт на друга фирма

П.С. Ей като се сетя,как в Швейцария,безбожно богати хора се возят в 126-ци или 140-ки,дълга база,греещи като нови ,направо са ми смешни тези новите коли

Георги Пенчев
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Re: Мерцедес тест
Slavi написа: .Вози като бмв 5 серия демек твърдичко , направо много се изложиха тез от мерцедес
До живях даго чуя от твоята уста.Един път говорихме по този въпрос ама ти беше на няколко ракий и спореше че S-класата е номер едно

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
M6 написа:Slavi много ясно,че ще вози твърдо като си в режим SportС какъв двигател беше?
Преди това караше стария на "режим" комфорт и да ти кажа не усетих някаква разлика
Penchev написа:Славчо,ти коя стара S-класа караш : W220 или W140
естественно ,че W140 няма по добра просто , за 3 години знаете ли какво съм правил по предницата....- нищо

W221 е едно ако мога така да кажа копие на бмвЕ65/66 ама доста не сполучливо според мене.
GECATA BMW ти пак не си ме разбрал

7 мнения
• Страница 1 от 1