Интернет от Bulsatcom
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Интернет от Bulsatcom
Здравейте,някой ползва ли и има ли преки впечатления от интернета на Булсатком.В момента съм с оптичен на Мегалан-нямам технически оплаквания,но нещо цените не ме кефят.На Булсат загледах офертата 94Mb/s за 18лв(при Мегалан за тази скорост цената е към 50лв).Та реални ли са им скоростите,има ли чести спирания,оптика ли е до потребителя и т.н.?

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Re: Интернет от Bulsatcom
Абонат съм им от септември месец. Ползвам по-долната тарифа от 44мбс и съм доволен. Имаме 2 настолни и 2 лаптопа вкъщи като се е случвало да ги ползваме и едновременно. Спомням си, че в началото спираше няколко дни за по малко, но от началото на годината не си спомням да е прекъсвал. 

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
всичко им е по лан кабел
и зависи коя квартална мрежа са изкупили и как е била правена и поддържана тя преди това

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Аз смятам, че оптика до потребител, ако има, то това не е реалност 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
В моя град Булсат изкупиха един друг интернет, на който бях 6-7 години, та сега съм на Булсат вече и няма ядове. Скоростта е много добра, за 1 година доколкото си спомням имаше още в началото към 3-4 дена всеки ден спиране за профилактика докато си нагласят там работите ли какво беше и оттогава нямам спомен да е спирал. 

Ползвам ги от м.ноември и не съм доволна.
Не мога да се сетя за каква скорост ми е абонамента, но като сключвахме договора избрахме същата, на която до момента ни беше нета от Мегалан. Нищо общо нямат. Смених Мегалан просто защото на новия адрес нямаха още мрежа. Иначе като цена идват изгодно в пакет с ТВ.
Не мога да се сетя за каква скорост ми е абонамента, но като сключвахме договора избрахме същата, на която до момента ни беше нета от Мегалан. Нищо общо нямат. Смених Мегалан просто защото на новия адрес нямаха още мрежа. Иначе като цена идват изгодно в пакет с ТВ.
Ползвам ги от когато съществуват, скоростта им е реална , никакви оплаквания!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ако на Булсатком офертата е 94Mb/s за 18лв и колегите потвърждават, че е реална. Мога да кажа че зор ще им се намери конкурент при интернет доставчиците в момента ...
Аз лично ползвам пакет на Нет 1 - Оптик 55 + цифрова ТВ, и нет-а ми е доста бръз, макар че имам 2 снадки на UTP кабела.
Аз лично ползвам пакет на Нет 1 - Оптик 55 + цифрова ТВ, и нет-а ми е доста бръз, макар че имам 2 снадки на UTP кабела.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Я някой от Варна да сподели как е булсат нета в града, че още месец и кусур и казвам
на Виваком..

Бе и аз тва си мисля-ако са си реални тея скорости и им е читав нета ше избият рибата.

DriftoMania написа:Я някой от Варна да сподели как е булсат нета в града, че още месец и кусур и казвамна Виваком..
Доволен съм. Само при по силни бури леко пада за минути

Но обмислям да се прехвърля на INTERBILD

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
doomy525 написа:DriftoMania написа:Я някой от Варна да сподели как е булсат нета в града, че още месец и кусур и казвамна Виваком..
Доволен съм. Само при по силни бури леко пада за минутиНо отстраняват почти веднага аварията и няма проблеми. Скоростта е доволна, зависи от къде все пак сваляш и дали си на рутер (с рутер от БГ сайтове до 2mb/s си стига преспокойно), а ако си на кабел (настолно РС) варира от 5 до 8-9mb/s
Но обмислям да се прехвърля на INTERBILD![]()
А тва на коя от всичките тарифи е?
И що ще се прехвърляш на ИБ, щом си доволен?

Защото ми я хвалят доста, но ме разубедиха напълно. А тарифата ще погледна брошурката и ще пиша, но е пакет с телевизия и беше нещо от сорта на 25-6лв и има доста канали 

enjoy life and drink cold beer

15 мнения
• Страница 1 от 1