Интернет от Bulsatcom

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Интернет от Bulsatcom

Мнение от zzuzi » 07 Юни 2012, 1:51

Здравейте,някой ползва ли и има ли преки впечатления от интернета на Булсатком.В момента съм с оптичен на Мегалан-нямам технически оплаквания,но нещо цените не ме кефят.На Булсат загледах офертата 94Mb/s за 18лв(при Мегалан за тази скорост цената е към 50лв).Та реални ли са им скоростите,има ли чести спирания,оптика ли е до потребителя и т.н.?
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Re: Интернет от Bulsatcom

Мнение от Malik » 07 Юни 2012, 8:47

Абонат съм им от септември месец. Ползвам по-долната тарифа от 44мбс и съм доволен. Имаме 2 настолни и 2 лаптопа вкъщи като се е случвало да ги ползваме и едновременно. Спомням си, че в началото спираше няколко дни за по малко, но от началото на годината не си спомням да е прекъсвал. :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Юни 2012, 9:19

интернета от вънка по кабел ли идва или по сателитната чиния?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 07 Юни 2012, 9:38

кабел

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 07 Юни 2012, 10:07

всичко им е по лан кабел :) и зависи коя квартална мрежа са изкупили и как е била правена и поддържана тя преди това
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 07 Юни 2012, 10:26

Аз смятам, че оптика до потребител, ако има, то това не е реалност :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 07 Юни 2012, 11:07

В моя град Булсат изкупиха един друг интернет, на който бях 6-7 години, та сега съм на Булсат вече и няма ядове. Скоростта е много добра, за 1 година доколкото си спомням имаше още в началото към 3-4 дена всеки ден спиране за профилактика докато си нагласят там работите ли какво беше и оттогава нямам спомен да е спирал. :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 07 Юни 2012, 12:34

Ползвам ги от м.ноември и не съм доволна.
Не мога да се сетя за каква скорост ми е абонамента, но като сключвахме договора избрахме същата, на която до момента ни беше нета от Мегалан. Нищо общо нямат. Смених Мегалан просто защото на новия адрес нямаха още мрежа. Иначе като цена идват изгодно в пакет с ТВ.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 07 Юни 2012, 16:21

Ползвам ги от когато съществуват, скоростта им е реална , никакви оплаквания!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 07 Юни 2012, 16:23

Ако на Булсатком офертата е 94Mb/s за 18лв и колегите потвърждават, че е реална. Мога да кажа че зор ще им се намери конкурент при интернет доставчиците в момента ...

Аз лично ползвам пакет на Нет 1 - Оптик 55 + цифрова ТВ, и нет-а ми е доста бръз, макар че имам 2 снадки на UTP кабела.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 07 Юни 2012, 19:42

Я някой от Варна да сподели как е булсат нета в града, че още месец и кусур и казвам :wave: на Виваком..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 07 Юни 2012, 19:43

Бе и аз тва си мисля-ако са си реални тея скорости и им е читав нета ше избият рибата.
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 07 Юни 2012, 19:52

DriftoMania написа:Я някой от Варна да сподели как е булсат нета в града, че още месец и кусур и казвам :wave: на Виваком..

Доволен съм. Само при по силни бури леко пада за минути :mhihi: Но отстраняват почти веднага аварията и няма проблеми. Скоростта е доволна, зависи от къде все пак сваляш и дали си на рутер (с рутер от БГ сайтове до 2mb/s си стига преспокойно), а ако си на кабел (настолно РС) варира от 5 до 8-9mb/s :yes:

Но обмислям да се прехвърля на INTERBILD :roll: :)
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 07 Юни 2012, 23:50

doomy525 написа:
DriftoMania написа:Я някой от Варна да сподели как е булсат нета в града, че още месец и кусур и казвам :wave: на Виваком..

Доволен съм. Само при по силни бури леко пада за минути :mhihi: Но отстраняват почти веднага аварията и няма проблеми. Скоростта е доволна, зависи от къде все пак сваляш и дали си на рутер (с рутер от БГ сайтове до 2mb/s си стига преспокойно), а ако си на кабел (настолно РС) варира от 5 до 8-9mb/s :yes:

Но обмислям да се прехвърля на INTERBILD :roll: :)

А тва на коя от всичките тарифи е?
И що ще се прехвърляш на ИБ, щом си доволен?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 08 Юни 2012, 8:45

Защото ми я хвалят доста, но ме разубедиха напълно. А тарифата ще погледна брошурката и ще пиша, но е пакет с телевизия и беше нещо от сорта на 25-6лв и има доста канали :)
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Назад към Извън Темата