Мотористи нахлуха в МОЛ в София
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Баща вдига пищящите си деца уплашени от моториста на ескалатора в столичен МОЛ....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Мотористи нахлуха в МОЛ в София
Пазете мотористите!!!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Ами ..отначало ме изкефиха , като прочетох какво са направили , ама като видях как минаха покрай хората на ескалаторите и ... май некои от тия щеше да падне ако бях там
http://www.youtube.com/watch?v=agvhA8Ja ... ure=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=agvhA8Ja ... ure=relmfu
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Както някои знаят, аз работя в този мол. Мога да кажа, че постъпката беше много глупава, опасна, просташка и т.н. Можете сами да видите в youtube, колко хора имаше.
Точно заради такива коп*еленца хората наричат мотористите донори, идиоти, психопати и какво ли още не.
НО колеги, нека споделя, че и членове на нашия любим форум се правят на кретени- дрифтят звески по паркинга и създават паника в хората дошли да си убият времето, да не говорим за скорост, свирене на гуми и пр. Чак ме е срам понякога, като дойде някой колега в офиса и ми каже: "Ходи да видиш, кво правят твоите БМВ приятели..." Да, защото и аз съм със стикери на форума.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Точно заради такива коп*еленца хората наричат мотористите донори, идиоти, психопати и какво ли още не.
НО колеги, нека споделя, че и членове на нашия любим форум се правят на кретени- дрифтят звески по паркинга и създават паника в хората дошли да си убият времето, да не говорим за скорост, свирене на гуми и пр. Чак ме е срам понякога, като дойде някой колега в офиса и ми каже: "Ходи да видиш, кво правят твоите БМВ приятели..." Да, защото и аз съм със стикери на форума.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Явно не е прецедент това ,щото намерих видео от 2008-ма с идентична случка --> http://vbox7.com/play:203b655d . Само дето се случва с мола на Стамболийски ...
Иначе квото и да са опитали да изразят с действията си и в двата случая е пълна кретения
Иначе квото и да са опитали да изразят с действията си и в двата случая е пълна кретения

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Важното е да се намери видеото,тъй като има съмнения,че сайта vsekiden е поръчал мотористите и дори са имали камери моторите...Видеото,което е изтрито е озаглавено Vandal_VD .... 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
exotique написа:Важното е да се намери видеото,тъй като има съмнения,че сайта vsekiden е поръчал мотористите и дори са имали камери моторите...Видеото,което е изтрито е озаглавено Vandal_VD ....
Беше на линка по горе който дадох... но са го махнали ... и да пишеше Вандал_ВД и камерата снимаше от задницата на първия мотор снимайки 2ия...
страшни тапаци , чак се чудя защо никой не ги е свалил ... мн са лесни... а и охраната ще остане доволна си мисля

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Точно това си помислих и аз като видях снимката на ескалатора, тоя си е точно за сваляне.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
тоя Мол няма ли охрана?
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Абе като се има предвид че тоя мол не е на Ненчо и Пенчо си мисля, че в скоро време ще има 3-ма жестоко обезобразени моторджии.
spacepl написа:Абе като се има предвид че тоя мол не е на Ненчо и Пенчо си мисля, че в скоро време ще има 3-ма жестоко обезобразени моторджии.
И после ще реват по форуми, новини и т.н. колко са дискримирани и никой не ги пази

К Р Е Т Е Н И
edit : до известна степен се радвам, че се откъснах от това общество точно заради такива индивиди..
Защото никой няма да направи разлика между моторист и моторист и всички се слагат под общ знаменател заради такива...

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

74 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5