Лепене на фолио в Надежда

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Лепене на фолио в Надежда

Мнение от kalanak » 09 Юни 2012, 23:00

Здравейте колеги решил съм утре да слагам фолио на колата. Имам го фолиото трябва някой да го сложи както трябва моля да ми препоръчате някой в Надежда или района.Благодаря предварително :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Re: Лепене на фолио в Надежда

Мнение от ///Ivan » 09 Юни 2012, 23:08

Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 09 Юни 2012, 23:51

тея от Шаркифолио... един познат спечели на събора лепене на фолио на кола, налепиха му го криво, изрязаха го така, че като се свали задния прозорец и отвсякъде имаше необлепен прозорец по 1см, имаше безброй мехурчета итн и се наложи да ходи да се разправя да му налепят колата като хората, не знам какво стана в крайна сметка
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW-E39; Yamaha R6 /06

Мнение от Toni E36 » 11 Юни 2012, 16:19

аз съм ползвал техните услуги на около 3 мои коли и няколко клиентски мисля че си вършат работата много добре а и нали знаеш колега безплатен обяд няма !!!!
0895600722

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 11 Юни 2012, 16:43

Е какво значи безплатен обяд, те нали са там да си правят реклама. Безплатна реклама ?
Айде сега, ако са толкова читави и са професионалисти нямаше да има балончета и да е лепено накриво.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW-E39; Yamaha R6 /06

Мнение от Toni E36 » 11 Юни 2012, 19:32

Всички знаем че това е реклама от която някой си е спечелил шепене, и аз печелих безплатно измиване на колата и ми я осраха, но исках след 3 дни да я измия пак при същите и да си платя-ефекта беше уууаааУУУ колата свети.Сами си направете извода като за без пари толкова са дали това е трудоемко все пак!
0895600722

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 11 Юни 2012, 23:53

Абе не знам ама sharkyfolio са много далече от професионалисти :mhihi: :mhihi: :mhihi:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 735i
Мечтае да кара: вана
Детайли за колата: M62

Мнение от waterboy » 12 Юни 2012, 11:11

Ходил съм и аз в шаркифолио и съм крайно недоволен и то за затъмняване на халогени... поваче няма да стъпя там има едни момчета до сточна гара забравих как се казваха работят много добре (при тях ходих да ми оправят халогените след лайняната работа в надежда и даже пари не ми искаха) ако искаш разрови се в нета виж какво ще излезне

Назад към Извън Темата