Квартирите в homes.bg?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Квартирите в homes.bg?
Колеги, някой интересувал ли се е колко са реални тези цени на предлаганите квартири от homes.bg и съответно различните агенции, които са публикували оферти там.
Примерно възможно ли е обзаведен тристаен (хол/кухня и 2 спални) в Младост 4, ново строителство да е 176 Евро/месец?
http://www.homes.bg/?go=apartmentsrent& ... 2&cref=452
Примерно възможно ли е обзаведен тристаен (хол/кухня и 2 спални) в Младост 4, ново строителство да е 176 Евро/месец?
http://www.homes.bg/?go=apartmentsrent& ... 2&cref=452
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Квартирите в homes.bg?
Не знам за конкретното питане дали е възможно, но 99% от обявите, които "стават" са фалшиви с цел да привличат клиенти да звъннат и после да им предложат нещо друго понеже "Този е зает"; "Тъкмо го дадохме"...
Казвам го като човек сменил 3 апартамента за 1 година и с богат опит с агенциите...
Казвам го като човек сменил 3 апартамента за 1 година и с богат опит с агенциите...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:Не знам за конкретното питане дали е възможно, но 99% от обявите, които "стават" са фалшиви с цел да привличат клиенти да звъннат и после да им предложат нещо друго понеже "Този е зает"; "Тъкмо го дадохме"...
Точно и аз това си мислех. Ефтина реклама. Може ли да ми кажеш, горе доло колко върви един такъв апартамент като горе споменатия?

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Аз живея в апартамент какъвто ти търсиш, само че в Младост 1 и плащам 260 евро.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Аз съм над кръговото на 4-ти км в подобен и кеша по 340 еврака.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
тези с по-ниските цени са за уловка, като се обадиш и ти казват, че е с предплата за една година примерно

Моето мнение е същото, като на колегите. Масово са фалшиви, звъннеш им: Ами тъкмо го дадохме, и какви ли не др. измишльотини само за да те вържат да се обадиш. Преди месец търсих отново квартира, уговарям се с брокера, а нашият ме води в друг апартамент, в същият квартал.
Другата е , че ако е нисък наема или искат предплата за една година или сградата няма Акт 16, при което да не ти казвам какви сметки за ток ще плащаш! Масово льжат, за това и ние сменихме две квартири,а сега се местим в трета- по др. причини. Ако искаш примерно да си намериш квъртира Без агенция, ти препоръчвам вестник Позвънете. И за да ти помогна повече, като гледаш обявите гледай да има само мобилен телефон или да пише от собственик. Защото масово агенциите и там са завзели обявите им. Пожелавам ти успех, че лично аз доста зор видях докато намеря исканото и за добри пари 

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
drago_pavlov написа:Не знам за конкретното питане дали е възможно, но 99% от обявите, които "стават" са фалшиви с цел да привличат клиенти да звъннат и после да им предложат нещо друго понеже "Този е зает"; "Тъкмо го дадохме"...
За съжаление това е огромната истина

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
Не наемай с агенция! Това е условието! Търси наемодател,който да декларира имота че се дава под наем,сключи официален договор за наем и няма да имаш ниакавки проблеми!Наемодатели,които не склщчват официален договор с тбе могат да скрият стотици дефекти по апартаманета,кито да установиш в последствие!
Защо да НЕ наемате през агенции???
Защото единственото ,което вършат е да взимат половината наем като комисионна веднъж от наемодателя,втори път от наемателя!!!
90 & от случаите изобщо не са влизали в апартаментите ,в които ви водят, а много често дори и не знаят къде са!!!
Защо да НЕ наемате през агенции???
Защото единственото ,което вършат е да взимат половината наем като комисионна веднъж от наемодателя,втори път от наемателя!!!
90 & от случаите изобщо не са влизали в апартаментите ,в които ви водят, а много често дори и не знаят къде са!!!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Jim Beam написа:някой интересувал ли се е
Интересувал съм се и то много и всичките са фейк. И в homes.bg и в imot.bg навсякъде има такива фейкове. Цаката е да им звъннеш, казват ти, че вече е заета...уж де, реално и да я е имало е била няколко пъти по-скъпа и ти предлагат "супер изгодните" си "оферти" да ти намерят други квартири.

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
Ясно, ще се оглеждам за този вестник, който колегата Stoevro's wife спомена. Май чрез сайт няма как да стане, всичко е агенции. Мерси много колеги. За пореден път се убеждавам в силата на БМВ общността. 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Jim Beam написа:Ясно, ще се оглеждам за този вестник, който колегата Stoevro's wife спомена. Май чрез сайт няма как да стане, всичко е агенции. Мерси много колеги. За пореден път се убеждавам в силата на БМВ общността.
Най-вероятно е колеЖка

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
xpl0d написа:Jim Beam написа:Ясно, ще се оглеждам за този вестник, който колегата Stoevro's wife спомена. Май чрез сайт няма как да стане, всичко е агенции. Мерси много колеги. За пореден път се убеждавам в силата на БМВ общността.
Най-вероятно е колеЖкаПозвънете е варненски вестник по последни спомени
Не мисля, че ще ти е от полза, ако ти требе нещо в софето.
Да ме извинява колежката. Варна е хубав град от друга страна....
Вестника се предлага и за Софето, колеги!
От там си намерих квартирата! 

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
има и един друг начин за търсене - таргетираш си район, в който искаш да живееш. да ти е близо до работата, удобен транспорт и тн. неща, които за теб са важни, принтираш си малки обяви "търся квартира" с твой телефон, минаваш и разлепяш в района по входове и спирки. чувал съм, че по този начин дори на някои места е възможно да избегнеш и депозита (не говорим за посредническия комисион, а за депозита) ако успееш да се разбереш с хазяите. за никого не е тайна колко е зле с работата в момента, как квартирите вървят надолу и има тенденция столичаните да се връщат по родните места.
отделно стои въпросът, че съществуват и хиляди механизми за измама, а посредникът няма единствена функция да ти вземе парите, а също и да възпрепятства подобни измами. ако решиш да опиташ по начина, по който ти предлагам трябва да бъдеш подготвен и за тази част.
успех
отделно стои въпросът, че съществуват и хиляди механизми за измама, а посредникът няма единствена функция да ти вземе парите, а също и да възпрепятства подобни измами. ако решиш да опиташ по начина, по който ти предлагам трябва да бъдеш подготвен и за тази част.
успех

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2