желаещи да зарибим богоров преди платеното плажа
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
желаещи да зарибим богоров преди платеното плажа
намерих зарибителен материал бяла риба 30стотинки броика по 8-10см в пловдивско.
имам два буса отворен закрит имам и агрегат понеже и въздух ще трябва.
само по голями съдове трябва да намерим за превоза им.маже и други видове да купим
шаран амур толостолоб.
за богоров е пускано преди мисля 5 години шаранчета.ходя често там понеже е близко.вярно ходят и бракониери .миналата година извадихме дълга мрежа пълна с каракуда на първия гьол.но ще ги дебна зорко тия мрежари и до саморазправа ще стигам дори.
от моя страна давам транспорт и около 50лв за рибета ако има желаещи да помогнат с 5-20-30лв които ходят на водоема и не им е безразличен да звъннат.
можете и с мен да доидете да ги купим и заедно ще ги пуснеме.
не съм мошеник имам жена работиме и двамата пари си имам ще ви дам дори адреса си ако има съмнения .ако се съберем хора и съберем около 300лв мога тази събота или неделя да отидем и да ги купим зарибитела.
ако го правим ежегодно ще се прибираме и снякоя друга риба в живарника щастливи.
от софия съм 0896867645
имам два буса отворен закрит имам и агрегат понеже и въздух ще трябва.
само по голями съдове трябва да намерим за превоза им.маже и други видове да купим
шаран амур толостолоб.
за богоров е пускано преди мисля 5 години шаранчета.ходя често там понеже е близко.вярно ходят и бракониери .миналата година извадихме дълга мрежа пълна с каракуда на първия гьол.но ще ги дебна зорко тия мрежари и до саморазправа ще стигам дори.
от моя страна давам транспорт и около 50лв за рибета ако има желаещи да помогнат с 5-20-30лв които ходят на водоема и не им е безразличен да звъннат.
можете и с мен да доидете да ги купим и заедно ще ги пуснеме.
не съм мошеник имам жена работиме и двамата пари си имам ще ви дам дори адреса си ако има съмнения .ако се съберем хора и съберем около 300лв мога тази събота или неделя да отидем и да ги купим зарибитела.
ако го правим ежегодно ще се прибираме и снякоя друга риба в живарника щастливи.
от софия съм 0896867645
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Re: желаещи да зарибим богоров преди платеното плажа
Тук ще имаш по-голям отклик
http://forum.fishing-mania.com/index.php
http://forum.fishing-mania.com/index.php
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd

Идеята е страхотна - имаш парична подкрепа от мен, а и съд може да се на мери. Пиши ми на ЛС.
Успех!
Успех!
4 мнения
• Страница 1 от 1