Нужна ми е малко помощ...
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Нужна ми е малко помощ...
Макар и да не става дума за БМВ вече май не остана кого да питам и ви моля да помагате.
Понеже ми предстои да разфасовам скоростна кутия на едно гадно Рено Еспейс Куадра ми трябва схема на самата кутия- заради двойното предаване на модела се опасявам,че може да има непознати за мен чаркове и да ми бъде малко трудно после да я сглобя
Разбира се върши ми работа и ако кажете сайт откъдето бих могъл да изтегля схемата- нещо от рода на www.realoem.com , но за Рено би било идеалният вариант. Питах и чичо Гугъл, но нищо полезно не ми намери
Ако ще е от полза на някой: колата е '92 набор, 2,2 бензин, с двойно предаване- Quadra се води... ВИН: VF8J637080R102894
Извинявам се че ви занимавам с такива барутници, но няма как- от 3 дена се мъча да открия нещо и не успявам...
Понеже ми предстои да разфасовам скоростна кутия на едно гадно Рено Еспейс Куадра ми трябва схема на самата кутия- заради двойното предаване на модела се опасявам,че може да има непознати за мен чаркове и да ми бъде малко трудно после да я сглобя

Ако ще е от полза на някой: колата е '92 набор, 2,2 бензин, с двойно предаване- Quadra се води... ВИН: VF8J637080R102894
Извинявам се че ви занимавам с такива барутници, но няма как- от 3 дена се мъча да открия нещо и не успявам...
- ms
-
-
sonny написа:Виж в ЕТК кво ще се намери, а ако не се оправиш ела да ти дам една здрава кутия ама ще останеш само с предно.
Ako имаше как да проверя в ЕТК щеше да е добре.... А и засега не ми трябва нова кутия, че тя каруцата и без друго е само на задно в момента- кардана е махнат преди бая време

- ms
-
-
sonny написа:Ако е махнат кардана, значи си само на предно. А аз имам кутия само за предно и щи я дам за 50 кинта
Работата е там, че колата трябва пак да стане с двойно, но първо трябва да се провери ск. кутия дали е наред- има някакви паразитни шумове и 5-ма майстори дадоха 7 различни мнения къде е проблема

Но ще те имам впредвид ако кутията отиде за старо желязо.
5 мнения
• Страница 1 от 1