Нужна ми е малко помощ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Нужна ми е малко помощ...

Мнение от ms » 12 Мар 2006, 19:58

Макар и да не става дума за БМВ вече май не остана кого да питам и ви моля да помагате.
Понеже ми предстои да разфасовам скоростна кутия на едно гадно Рено Еспейс Куадра ми трябва схема на самата кутия- заради двойното предаване на модела се опасявам,че може да има непознати за мен чаркове и да ми бъде малко трудно после да я сглобя :uups: Разбира се върши ми работа и ако кажете сайт откъдето бих могъл да изтегля схемата- нещо от рода на www.realoem.com , но за Рено би било идеалният вариант. Питах и чичо Гугъл, но нищо полезно не ми намери :confused:
Ако ще е от полза на някой: колата е '92 набор, 2,2 бензин, с двойно предаване- Quadra се води... ВИН: VF8J637080R102894

Извинявам се че ви занимавам с такива барутници, но няма как- от 3 дена се мъча да открия нещо и не успявам...
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Мар 2006, 20:01

Виж в ЕТК кво ще се намери, а ако не се оправиш ела да ти дам една здрава кутия ама ще останеш само с предно.

Аватар

Мнение от ms » 12 Мар 2006, 20:07

sonny написа:Виж в ЕТК кво ще се намери, а ако не се оправиш ела да ти дам една здрава кутия ама ще останеш само с предно.

Ako имаше как да проверя в ЕТК щеше да е добре.... А и засега не ми трябва нова кутия, че тя каруцата и без друго е само на задно в момента- кардана е махнат преди бая време ;)
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Мар 2006, 21:07

Ако е махнат кардана, значи си само на предно. А аз имам кутия само за предно и щи я дам за 50 кинта

Аватар

Мнение от ms » 12 Мар 2006, 21:16

sonny написа:Ако е махнат кардана, значи си само на предно. А аз имам кутия само за предно и щи я дам за 50 кинта

Работата е там, че колата трябва пак да стане с двойно, но първо трябва да се провери ск. кутия дали е наред- има някакви паразитни шумове и 5-ма майстори дадоха 7 различни мнения къде е проблема :confused: и предпочитам сам да си я отворя и да я проверя в какво състояние е. Но понеже двойното не е постоянно зацепено, а се включва при приплъзване на предните колела искам да знам какво да очаквам като чаркове вътре- да не се окаже после, че кутията става само за скрап. Да беше само с предно предаване гадният камион да съм я отворил 6 пъти досега, но като не знам какво точно ще се покаже отвътре не искам да рискувам.

Но ще те имам впредвид ако кутията отиде за старо желязо.
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата