Съвет за едни гуми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: Съвет за едни гуми

Мнение от barty » 15 Юни 2012, 14:20

Притеснява ме да не теглят, заради неравномерно износване.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 15 Юни 2012, 14:26

Както сам си написал, това е типично износване при даване на повече газ в завоите. Иначе тези гуми (марка и модел) са идеални, със такива караме във стриит класа в тайм атак, където знаеш че слик гумите са забранени. Даже в момента съм със абсолютно същите на астрата която ми е евридейка.
Съвет, коментирай цената и направи уговорка да ги покараш 15тина минути да видиш как се държат на колата.
Поздрави

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 15 Юни 2012, 14:45

Принципно си заслужава да рискуваш, и ако само това им е проблема, дето се вижда от снимката, аз бих ги взел.
Иначе ако продавача е от Плевен, мога да отида да ги видя и ще ти кажа как са на живо!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 15 Юни 2012, 20:17

Не са фатални тези напуквания. Важното е каучука да е сравнително мек, а не опечен. Както и гумите да не са криви. Отделен е факта, че може да дърпа от тях, и това не се получава само при крива или неравномерно износена гума. Може като я въртиш на машината да се вижда перфектна, но пак да дърпа от нея. Тъй че това е един риск, който се поема при покупката на гуми втора ръка. Фитила не е проблем, защото винаги може спуканото място да се направи с лепенка (ако е нужно).

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 16 Юни 2012, 1:02

стига да не бият, за такива пари няма какво да му мислиш толкова .... според мен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 18 Юни 2012, 11:10

Е как ще е кът бе тука един колега си взе за полото 195/50/15 за някъде 85-90лв бройката чисто нови Ханкок.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Назад към Извън Темата