Идеи за място за празнуване на рожден ден
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Идеи за място за празнуване на рожден ден
След по-малко от месец имам Р.Д. и искам да събера около 50+ човека някъде, но не мога да си намеря заведение, което да е достатъчно голямо, а и да не ми свалят кожата с цената. А и все пак трябва да е на сравнително лесно достъпно място за хора от всички краища на София. Не разполагам с много пари. Цифром и словом - 300лв., които искам да разпределя по следния начин. За 200лв. гарантираме оборот на собственика, като ще пазаруваме с тия пари от заведението. За 100лв. си вкарвам аз някакви неща. Но тези неща никога не стигат и хората си купуват и отделно някои неща, което ще качи оборота поне на 300-400лв. Преди 2 години го направих в Бар Витоша на НДК, където лудиагсм ме запозна със собственика и постъпихме по-същия начин с парите и всички бяха доволни. Както бяхме и доволна цифра хора. Така, че ако имате някакви идеи моля да предложите. Благодаря.

http://sofiabulgaria.virtualave.net/
виж апартамент номер 6
но не съм сигурен как стоят нещата когато е за купон...
виж апартамент номер 6
но не съм сигурен как стоят нещата когато е за купон...
- Иво
- шПерко
-
Не е оферта да дам 120лв., в които не влиза нищо, освен това ще бъде разрушен тоя апартамент, по-добре да е заведение 

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Някое готино квартално кръчме или заведение....
С предварителна резервация и примерно меню

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
"Миленката" в Студентски град, ма незнам как ша се договориш със собственика за внасянето на външни работи
Или "При Кмета" ма и там същия проблем

Или "При Кмета" ма и там същия проблем

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Иво написа:освен това ще бъде разрушен тоя апартамент, по-добре да е заведение
Мислех да ти предложа в моето заведение, ама щом ще трошите

- Иво
- шПерко
-
Не бе няма да трошиме естествено. Просто ако е апартамент винаги нещо се счупва или разваля, а в заведение се държат всички нормално. При теб е екстра, но е много отдалечено
По-лошото е, че списъка ми с хора до тука стана 80 души, а още не съм си преглеждал гсм-а. Тва е ненормално не знам как ще го мисля.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
При мен спокойно се събират 100 човека + около 50 в градината ако е хубаво времето. Мисля, че проблема с отдалечеността не е толкова голям. Едно такси от там до центъра е 8-10 лева. Ако се качат 3 човека в такси ще им излезе по 2-3 лева на човек.
И един съвет: или си редуцирай хората или увеличи бюджета. С 300 лева няма да направиш нищо с тези 80 човека 

- Иво
- шПерко
-
Знам, знам, като събера целия списък ще поорежа, а и те никога не успяват да дойдат всички. Иначе най-много още 100лв. да сложа отгоре повече няма да имам възможност... Аз за това от сега съм се хванал да смятам нещата и да търся, за да видя кое и колко ще излезе и дали въобще може да се получи. Все пак хората ще си взимат неща и сами. Абе не знам лудница. А някои са с половинки... 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
При Явор в сервиза на скара и бира ще съберем 5 скари и 5 дежурни готвача д цистерна бира и си ти 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
тва и аз щях да предложа,дори и нет ше сложимScott написа:При Явор в сервиза на скара и бира ще съберем 5 скари и 5 дежурни готвача д цистерна бира и си ти

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Иво
- шПерко
-
Барбекю не става щото може да е студено, може да вали, а и не всички се кефят, макар, че повечето си умират
Аз ако беше така щях да го направя на палатки и щехме да пиеме дни и нощи с отбрани хора. Ама искам некаде да си събера хора дето ме кефят.

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2