Има ли тук абонати на Файбър нет 50 мбит?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Има ли тук абонати на Файбър нет 50 мбит?
В скоро време, до месец и половина ще дойде файбър нет в моя квартал и съм се навил да се нахвърля на офертата за 50-мбита, които никой в този квартал не предлага.
Интересувам се ако има абонати в този форум на файбър нет 50 мбит или 100 от където и да са - да поустнат тук по възможност няколко спийдтеста към различни ЕС градове.
Надявам се че ще се намери поне един.
Мерси!
Интересувам се ако има абонати в този форум на файбър нет 50 мбит или 100 от където и да са - да поустнат тук по възможност няколко спийдтеста към различни ЕС градове.
Надявам се че ще се намери поне един.
Мерси!

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Демирев
- ентусиаст
-
Re: Има ли тук абонати на Файбър нет 50 мбит?
Няма нито един абонат на файбър нет
Бах мааму 

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
как ги измислят тези имена
файбър, майбър ... не съм ползвал тази велика услуга, но нищо не може да ме накара да подпиша договор отново с тях

файбър, майбър ... не съм ползвал тази велика услуга, но нищо не може да ме накара да подпиша договор отново с тях
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
Аз съм на този доставчик Blizoo fiber power на 20 mbps и ми върши работа скоростта ми понякога е ниска понякога е висока стигала е до 9-10 мб. в секунда,но иначе е кам 2 мб. и мисля да мина на Нетуоркс да ги пробвам,че бая ги хвалят тях 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това е БТК, пардон, виваком, бягай колкото можеш по-далече от тях. Писал съм тема за магураджийските им номера, да не говорим, че интернета не стига и наполовина скоростите дето продават!
Never mistake motion for action...
- Демирев
- ентусиаст
-
Лесно ти е на теб в София със стотиците доставчици да го кажеш.
В моя квартал са три доставчика на кръст и кой от кой по-скъп
...единият цървулест Херос 10 дена ме държаха без нет и не ми дадоха никаква компенсация - дори един ден или един лев!!!
За уж 36 мбит плащаш 33 лв. и накрая получаваш 22 до 23 мбита едвам.
Чакам Файбър нет или булсатком нет в моя квартал с нетърпение. Те са ми надеждата за 50 мбита нет.
Забравих какво е хд 1080и филм 20 гб.
нямам нерви да тегля такъв 10 дена от замунда на тукашните квартални ланки.

В моя квартал са три доставчика на кръст и кой от кой по-скъп

Чакам Файбър нет или булсатком нет в моя квартал с нетърпение. Те са ми надеждата за 50 мбита нет.
Забравих какво е хд 1080и филм 20 гб.

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Демирев написа:Лесно ти е на теб в София със стотиците доставчици да го кажеш.![]()
В моя квартал са три доставчика на кръст и кой от кой по-скъп...единият цървулест Херос 10 дена ме държаха без нет и не ми дадоха никаква компенсация - дори един ден или един лев!!!
Забравих какво е хд 1080и филм 20 гб.нямам нерви да тегля такъв 10 дена от замунда на тукашните квартални ланки.
Ти, ако и във Варна се оплакваш от недостиг на интернет доставчици....

- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Демирев написа:Лесно ти е на теб в София със стотиците доставчици да го кажеш.![]()
В моя квартал са три доставчика на кръст и кой от кой по-скъп...единият цървулест Херос 10 дена ме държаха без нет и не ми дадоха никаква компенсация - дори един ден или един лев!!!
Забравих какво е хд 1080и филм 20 гб.нямам нерви да тегля такъв 10 дена от замунда на тукашните квартални ланки.
Кажи в кой квартал си колега, да ти кажа кога ще имаш Булсатком

А иначе аз в офиса съм на описаната услуга и съм доволен от предоставената услуга, но не е за подценяване факта, че в същата сграда няколко етажа по-долу са офисите на БТК Бизнес продажби и Мрежи

Последна промяна jivko81 на 23 Юни 2012, 15:03, променена общо 2 пъти

- Демирев
- ентусиаст
-
гр.Варна точно до Тойота шоурума.
Дай няколко спийдтестчета от файбър нет в понеделник.
Дай няколко спийдтестчета от файбър нет в понеделник.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
аз пък работя няколко етажа под колегата Живко
та да ти кажа за тойота шоурума ако си над него .... ако си под него демек Победа имаш повече шанс в момента окабеляваме здраво. Относно услугата..... някакси искам да видя сертификацията под ISO на мегалан/спектрум преди да коментирам каквото и да е било за БТК. Иначе ето ти файбър чекър за покритие:
http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/fiber_net_optichen_internet/fiber_net_karta_na_pokritie
П.С. Евала за 7-ицата
всеки ден и се радвам на подземния

та да ти кажа за тойота шоурума ако си над него .... ако си под него демек Победа имаш повече шанс в момента окабеляваме здраво. Относно услугата..... някакси искам да видя сертификацията под ISO на мегалан/спектрум преди да коментирам каквото и да е било за БТК. Иначе ето ти файбър чекър за покритие:
http://vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/fiber_net_optichen_internet/fiber_net_karta_na_pokritie
П.С. Евала за 7-ицата

- Демирев
- ентусиаст
-
Да - точно на 15 метра от Тойота
Може ли да дадеш тел. на л.с на администратор за нета за Победа на булсатком? Само да не е *4800!
Може ли да дадеш тел. на л.с на администратор за нета за Победа на булсатком? Само да не е *4800!

Последна промяна Демирев на 24 Юни 2012, 11:40, променена общо 1 път
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Coulthard написа:аз пък работя няколко етажа под колегата Живко![]()
П.С. Евала за 7-ицатавсеки ден и се радвам на подземния
Виж ти, имам си съсед по офис във форума

Обади се за по кафе колега, да почерпя, че ми харесваш колата

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
общо взето не искам да спекулирам със срокове обещанието, което ни е дадено от колегите е че до 2-3 месеца ще бъдат захранени доста райони на Варна.
- Демирев
- ентусиаст
-
А като се окабели с оптиката ще се разбере ли по някакъв начин чрез брошури в пощите или подобно че вече в Победа се предлага нет от Булсатком? Или трябва периодично да се звъни на *4800 и да слушаме заучените фрази на блондитата 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2