Размисли върху търговията чрез форума/ите...
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Гост
-
Размисли върху търговията чрез форума/ите...
Мненията са разделени от друга тема.
Дискусията се разгърна по повод този случай http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=30207
lowdriver
ми сега помислете реално живеем 21 век ... секи гледа да те прецака и ето пича е успял браво ... какво като е по умен от някои други и ги е измамил ... да не би тои да е виновен ? това че хората са си тъпички никои няма вина за това сори
некак си немога да си представя да дам на някои нещо БЕЗ да го познавам и да си чакам парите ... явно става въпрос за някое мамино синче горкото не излизало навън не знаещо законите на джунглата или си жертва или хищник ... еми сори като е такъв ще си пати докато се научи ... така че не мисля че вината е в тоя пич а в останалите баламури които му се връзват ... некак си ми е жално за тях .. сега тои ще ги прецака утре некои друг докато им доиде акъла и се земат у раце ... пък ако не им доиде цел живот ще са си баламурки .. НО да не забравяме пак законите на джунглата .. неможе сички да са хищници нали ?
това са силите на равновесие в природата ... винаги ще има и едните и другите ... сами си избирате от кои да сте ... или тфа става с трупане на опит ... но некак си просто само като се огледаш и видиш в каква държава живеем немога да си представя че има такива наивни хора още .. аиде да беше некоя баба дедо излагали ги , ми тфа са млади хора те ко ... да не живеят в некои сериал в които сичко е розово и готино .. за мен е тея са да ги фанеш и да ги еб... бои бои бои да им доиде акъла ... щото не се ли оправят лошо за тях ... утре и на работата некои ще ги лъже ... жена им ще си ги лъже ... секи ще ги лъже като разбере какви са ... направо но комент ... еми аз бих се гръмнал ако бях на тяхното место
така че според мен аз лично бих му стиснал ръката ... всеки ден има измамени .. редовно има теми по нета , по форумите кои кои излъгал и след всичкото това инфо да направиш подобна грешка ТОВА е непростимо ... излиза че тоя които го е направил има акъл колко 5 годишно лапе
Така че според мен тоя да не реве по форумите като малко дете ами да си изкара бибероната от устата и да земе да излезе малко навън да се научи да оцелява в тоя живот .. ако не по добре да си намери некоя по висока сграда и да ....
п.с. а вие драги читатели си опичайте акъла
Дискусията се разгърна по повод този случай http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=30207
lowdriver
ми сега помислете реално живеем 21 век ... секи гледа да те прецака и ето пича е успял браво ... какво като е по умен от някои други и ги е измамил ... да не би тои да е виновен ? това че хората са си тъпички никои няма вина за това сори
некак си немога да си представя да дам на някои нещо БЕЗ да го познавам и да си чакам парите ... явно става въпрос за някое мамино синче горкото не излизало навън не знаещо законите на джунглата или си жертва или хищник ... еми сори като е такъв ще си пати докато се научи ... така че не мисля че вината е в тоя пич а в останалите баламури които му се връзват ... некак си ми е жално за тях .. сега тои ще ги прецака утре некои друг докато им доиде акъла и се земат у раце ... пък ако не им доиде цел живот ще са си баламурки .. НО да не забравяме пак законите на джунглата .. неможе сички да са хищници нали ?
това са силите на равновесие в природата ... винаги ще има и едните и другите ... сами си избирате от кои да сте ... или тфа става с трупане на опит ... но некак си просто само като се огледаш и видиш в каква държава живеем немога да си представя че има такива наивни хора още .. аиде да беше некоя баба дедо излагали ги , ми тфа са млади хора те ко ... да не живеят в некои сериал в които сичко е розово и готино .. за мен е тея са да ги фанеш и да ги еб... бои бои бои да им доиде акъла ... щото не се ли оправят лошо за тях ... утре и на работата некои ще ги лъже ... жена им ще си ги лъже ... секи ще ги лъже като разбере какви са ... направо но комент ... еми аз бих се гръмнал ако бях на тяхното место
така че според мен аз лично бих му стиснал ръката ... всеки ден има измамени .. редовно има теми по нета , по форумите кои кои излъгал и след всичкото това инфо да направиш подобна грешка ТОВА е непростимо ... излиза че тоя които го е направил има акъл колко 5 годишно лапе

Така че според мен тоя да не реве по форумите като малко дете ами да си изкара бибероната от устата и да земе да излезе малко навън да се научи да оцелява в тоя живот .. ако не по добре да си намери некоя по висока сграда и да ....

п.с. а вие драги читатели си опичайте акъла

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
бам-бам не си прав ,деба и тарикатите на дребно дето се навъдиха .. аз тука преди време търсих вал с кобилици за М40 ,в чудо се бях видял ,няма и няма втора употреба читави .. и ми писа един пич - имам каза втора ръка ,не разбирам ,ама ако искаш да ти ги пратя ,ако са читави ще ми ги платиш .. и ми ги прати човека ,оказаха се читави ,и сега да взема да не му ги платя ли ,да му кажа да пие една студена вода от мене и да го напсувам 3-4 пъти дето е балък .. пратих му запис ,без пазарлъци за сумата ,и по живо по здраво ,и той доволен и аз .. тоз фен измамника не го знам кой е ама ша го гази мечка някой ден ,щото са има за голям тарикат .. те в тоз квартал дето е извън Шумен само играчи са сабраха ..
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Иво
- шПерко
-
Ама как ще му пратя да гледа нещо без да го плати да не съм луд. Нали знаете, чв винаги ще има такива хора, докато има и наивни такива.

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Много неприятна история... Дано в нашия форум няма такива измамници, а ако се намерят... кофти...
а, бам-бам, да не ти идва до главата да викаш браво и евала на някой, който може така да те прецака, че свят да ти се завие, без да имаш никаква вина(дори да не си и да не си бил балък)...
Не правете това, което не искате на вас да ви правят... И нека има малко лоялност между хората изобщо и още повече в този клуб
а, бам-бам, да не ти идва до главата да викаш браво и евала на някой, който може така да те прецака, че свят да ти се завие, без да имаш никаква вина(дори да не си и да не си бил балък)...
Не правете това, което не искате на вас да ви правят... И нека има малко лоялност между хората изобщо и още повече в този клуб

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
аз съм купувал така неща - за щастие не съм излъган
на Турбо Маниак-а му платих предварително 350лв за нещо и след два дни ми го изпрати.
Той спокойно можеше да ме излъже ако разсъждаваше като bab-bam и останалите, но не го направи. Въпрос на характер, възпитание, съвест ..
Не давайте лош пример на хората, защото не се знае кога ще изпаднете в ролята на "балъци", но тогава и да се оплаквате няма кой да се трогне. Даже ще се намерят хора да ви се присмеят за случилото се...
на Турбо Маниак-а му платих предварително 350лв за нещо и след два дни ми го изпрати.
Той спокойно можеше да ме излъже ако разсъждаваше като bab-bam и останалите, но не го направи. Въпрос на характер, възпитание, съвест ..
Не давайте лош пример на хората, защото не се знае кога ще изпаднете в ролята на "балъци", но тогава и да се оплаквате няма кой да се трогне. Даже ще се намерят хора да ви се присмеят за случилото се...
Ще прочета това малко преди да ти пратя една тухла четворка за около 300лв. наложен платеж следващия път!bam-bam написа:бля-бля-бля-бля...

Иначе искам да кажа, че един колега ми прати едно CD от другия край на БГ без пари да го пробвам и ако ми хареса да му го платя (без изобщо да се познаваме), аз го пробвах 2 дни, хареса ми и днес му преведох парите! ЕТО ТАКА СЕ РАБОТИ!Иво написа:Абе кой наивник праща на доверие бе![]()
![]()
- Иво
- шПерко
-
Да ама CD. На кой ще пратя аз нещо, което струва повече, като не го знам какъв е. Айде на някой познат съфорумец бих пратил всичко ама...

- Гост
-
Айде на някой познат съфорумец бих пратил всичко ама...

bam-bam написа:
бля-бля-бля-бля...
Ще прочета това малко преди да ти пратя една тухла четворка за около 300лв. наложен платеж следващия път! И няма нужда да ми стискаш ръката!
тфа по нагоре важи за тебе
за всички останали ... днес не съм на кеф нема да се храним ... пращайте си зимаите си .. като ревнете след време ще си ве нахраня подобаващо пак дано да ви доиде акъла
къде ме видя да казвам че няма да платя или нещо подобно ... тука форума е 10 на 10 там са много хора ... тука бих рискувал и то само от определени хора които са по активни и се знаят що за стока са ... АМА от некои които грам не го знам да ми каже абе прати ми ги ше ти дам парите АКО ми харесат ... айде дееее освен да си сложа шапката идиотка да си прасна 2-3 пъти главата от стената да ми излезе акъла та да мога да му повервам че ще ми ги плати след време ... ако бях познат на тоя пич и ми каже за случката щях да му кажа още на 1вия ден че е най големия балък на света и просто да забрави парите ... а тои седнал ся и ми реве ... ми да реве кат нема акъл

п.с. за всички неразбрали няма нужда от коментари по темата безмислено е ... които не разбра нищо от написаното да прочете 1вото изречение .... редовно чета доста форуми но бих купил нещо само от тука

- Гост
-
сега по темата имам предложение щото както разбрах и тука е имало подобни изцепки но хората не са се обадили което би било хубаво да предпази следващите след тях от подобни проблеми .... така че земете направете една важна тема ... отзиви за юзерите в купува/продава и там ще напиша въпросните имена 

- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
Тва си е направо помярска работа.Измамил човека с 30 кинта!Да са 30 000,разбирам,ама за 30 лева да падаш толкова ниско....Както каза колегата от някво село до Шумен,(Макак предполагам) и ся сигурно е мноо горд от себе си
Въшкар.

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3