Кръводарител в София
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Кръводарител в София
В понеделник 2.07 предстои операция на майка ми ще и сменят клапа на сърцето.В неделя тръгвам от Бургас през Ямбол да я вземем и към София.Искат обаче трима кръводарители.Та мисълта ми е ако има някой добронамерен в района Лозенец-болница Токуда (щото не я знам София)ще се разберем нещо.Благодаря.
по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Кръводарител в София
Добре де, колега. А кръвната група не е ли от значение? само една можеше да се меша с другите.
В болницата и преливат от нейната,а искат в замяна същото количество.
Еее поне преглеждания има не е като да няма.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Не искат ли да получат бележките от кръводаряването, кръв се дарява в София близо до централна гара, в коя болница е операцията май няма значение аз съм давал 2 пъти и искат само бележките, освен ако в Токуда не си я точат сами само за тяхна полза
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
N.Mihaylovski написа:Не искат ли да получат бележките от кръводаряването, кръв се дарява в София близо до централна гара, в коя болница е операцията май няма значение аз съм давал 2 пъти и искат само бележките, освен ако в Токуда не си я точат сами само за тяхна полза
Аз дарих към тях в университета преди 2 месеца, не знам как да помогна

Много като тебе вече плакаха ...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Ronka написа:N.Mihaylovski написа:Не искат ли да получат бележките от кръводаряването, кръв се дарява в София близо до централна гара, в коя болница е операцията май няма значение аз съм давал 2 пъти и искат само бележките, освен ако в Токуда не си я точат сами само за тяхна полза
неможеш 6 месеца да даряваш кръв
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
N.Mihaylovski написа:Ronka написа:N.Mihaylovski написа:Не искат ли да получат бележките от кръводаряването, кръв се дарява в София близо до централна гара, в коя болница е операцията май няма значение аз съм давал 2 пъти и искат само бележките, освен ако в Токуда не си я точат сами само за тяхна полза
Това го знам, ако бях мъж,нямаше да мога 4мес

Много като тебе вече плакаха ...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Ronka написа:N.Mihaylovski написа:Ronka написа:N.Mihaylovski написа:Не искат ли да получат бележките от кръводаряването, кръв се дарява в София близо до централна гара, в коя болница е операцията май няма значение аз съм давал 2 пъти и искат само бележките, освен ако в Токуда не си я точат сами само за тяхна полза
Това го знам, ако бях мъж,нямаше да мога 4мес
3

N.Mihaylovski написа:Не искат ли да получат бележките от кръводаряването, кръв се дарява в София близо до централна гара, в коя болница е операцията май няма значение аз съм давал 2 пъти и искат само бележките, освен ако в Токуда не си я точат сами само за тяхна полза
И ние тва питахме дали може в Ямбол или Бургас (там от където сме) да се даде кръв ама казаха трима души в София.Днес разбрахме,че имало кръвен център който работи с Токуда май до гарата, явно има значение къде. Пак ще ги питам.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Аз съм давал два пъти точно за Токуда. И двата пъти давах в центъра по кръводаряване. Мисля, че беше на ул. Братя Миладинови в близост до Ценрална гара. Там трябваше да кажеш за кого даряваш и за коя болница и коя хирургия. Дават ти бележка, за която мисля, че трябва да се представи в болницата.
Ако кръводарителят работи може да си направи копие от бележката, защото в деня на кръводаряването и на следващия му се полага отпуск.
Дано всичко е наред колега.
Ако кръводарителят работи може да си направи копие от бележката, защото в деня на кръводаряването и на следващия му се полага отпуск.
Дано всичко е наред колега.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Айде бе, колеги, такъв огромен форум и трима човека не могат да се намерят!?! Къдей ги тука мъжагите, дет ги е страх от една игла
Това е адреса на Националния Център - ул. Бр. Миладинови №112, има паркинг за кръводарители. Процедурата е такава
http://ogre.ikratko.com/archives/71
още инфо http://darikruv.com/
Тия дни /вероятно петък/ ще отида да дам. Колегата да провери точно какво трябва да пише на бележката, болницата ясна, но после, отделение, хирургия и пр., както и да ми даде на ЛС имената на майката и телефон да се разберем как да му дам бележката в понеделник
Ако още някой ще дава може да се разберем да отидем заедно
Така е и най-добре, да се съберат трите бележки заедно и един да ги носи в Токуда
И още нещо за желаещите, което май не го пише никъде - ако имате татуировка, правена в последните 6 месеца, не ходете...Има такова изискване.
Още някой

Това е адреса на Националния Център - ул. Бр. Миладинови №112, има паркинг за кръводарители. Процедурата е такава
http://ogre.ikratko.com/archives/71
още инфо http://darikruv.com/
Тия дни /вероятно петък/ ще отида да дам. Колегата да провери точно какво трябва да пише на бележката, болницата ясна, но после, отделение, хирургия и пр., както и да ми даде на ЛС имената на майката и телефон да се разберем как да му дам бележката в понеделник

И още нещо за желаещите, което май не го пише никъде - ако имате татуировка, правена в последните 6 месеца, не ходете...Има такова изискване.
Още някой

- Malkia Bqs
- Потребител
-
- Кара: Весел
Няма проблеми, ще помогна. Стига да съм подходящ. 0878 77 94 97, Марто.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Malkia Bqs написа:Няма проблеми, ще помогна. Стига да съм подходящ. 0878 77 94 97, Марто.
50 кила имаш ли

- Malkia Bqs
- Потребител
-
- Кара: Весел
Имам 50 килограма, имам 18, имам и лична карта.
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4