С най-добри Пожелания към фирма КАТ :))

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Sooooo many times
Аватар

С най-добри Пожелания към фирма КАТ :))

Мнение от pAbLo » 29 Май 2003, 11:19

КАТ ви снимат за ПРЕВИШЕНА скорост :evil: :evil: Ами снимайте ги и вие :mha: :mha: Поради не много доброто качество на снимката обяснявам какво трябва да видите :mha:
Значи това е патрулка - смятам личи си :mha: ОБАЧЕ е на ремърке от пътна помощ теглена от Форд Сиера шофиран от двамата марсиянци който са поломили Ладуната :mha: :mha: Предно окачване леш :arrow: Гумите барбар с носачите бяха здали багажа незнам по къв повод но явно са гонили поредния рейсър но не са им стигнали силиците и си прибрат ЛУНОХОДА в бокса :mha: Да де в момента го карат натам :lool: :lool:

viper
Аватар

Мнение от viper » 29 Май 2003, 11:34

Може би е била някоя марсианка :mha:
По принцип куките са супер шовери - даже знаят как се включва задна :mha: :mha: :mha: :mha:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 29 Май 2003, 14:43

ох милите :wink: :lol: :lol: :lol:

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Да да ....

Мнение от ! Алекс » 29 Май 2003, 15:29

напълни ми се душата с кеф..... :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ZoE23 » 29 Май 2003, 15:36

e pAbLo ти ми сбра4ка веждите бе маина....Оле завалииките...кой ли састеЗател пак са гонили :?: Някой от на6ите може би :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 29 Май 2003, 16:43

Освен да си пожелаем само така да ги гледаме колегите от КАТ, друго не ни остава :bchug: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 30 Май 2003, 7:32

То това в деиствителност ли са полицеиските коли в БГ'то или е някакъв пореден бъзик ? :shock:

пс: забравих да питам , там все още ли спират с палки (т.наречените слънчогледи) или вече те спират с кола ?

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 30 Май 2003, 10:01

ее вие пък не бива така чак все пак когато се случи нещо не дай си Боже пак до тях ще опрем колкото и да не си вършат работата. И като са без кола какво ще стане...
Не бива чак така да се отнасяме с Извънземните

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 01 Юни 2003, 4:20

Абре то ако чакам на куките да ми помагна по добре да се застрелям....от куки нищо добро не съм видял...в нито една държава...в БГ даже са си най-готини куките...поне може да се разбереш с тях като с хора.

3С, в БГ спират със всичко...с палки, с коли и т.н. ма то и в щатите може да те спрат с палка дори и с ръка....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW/ Mercedes
Мечтае да кара: Porsche

Мнение от 3C » 01 Юни 2003, 6:36

KGB написа:Абре то ако чакам на куките да ми помагна по добре да се застрелям....от куки нищо добро не съм видял...в нито една държава...в БГ даже са си най-готини куките...поне може да се разбереш с тях като с хора.

3С, в БГ спират със всичко...с палки, с коли и т.н. ма то и в щатите може да те спрат с палка дори и с ръка....

KGB,

Dokolkoto znam tam sa podkupni полицаите - dokato tука не върви, btw тука полицаи не можеш да видиш да върви по улицата тротроара или кудето и да е без да е с кола/мотор/колело или коне ..... така че тука не став номера да те спре с ръка или палка ами само с превозното средство :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 02 Юни 2003, 1:24

не знам как е в Сан Франциско но в Ню Уорк има доста пешеходни куки....иначе имам в предвид че те си слизат от колите и пак може да те спират с ръка до като не са с колата де....

абре все тая....кука ли е не ми го хвали... :lol:
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 03 Юни 2003, 14:02

3C написа:То това в деиствителност ли са полицеиските коли в БГ'то или е някакъв пореден бъзик ? :shock:

Няма майтап,няма измама,няма Фото шоп :arrow: Снимката е 100% реална :arrow: а това са остатъците от СТАРИЯ полицеиски авто парк :arrow: стари лади в движение :arrow: който не се е докопал до нова БЯЛА Астра 1.4 16В джитка на чудото на руското машиностроене :lol: :lol:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 09 Юни 2003, 14:26

Незнам но след вчерашните изпълнения мога само да им пожелая на кукерите само така да се придвижват напред назад :arrow: Закриха Първенец :arrow: Изгониха ни от Митницата :arrow: Ще ни изгонят от България и ще Я закрият или ще я продадат на някоя офшорка :cry: :cry:

Пфу на политицизъм го обърнах ама то да ти писне от тъпотии :arrow: ся ко да праим си стоим в нас и да гледаме Сънчо :arrow: М*** ми че те и него го спряха :arrow: ТЪРСЯ си водно Пистолетче :arrow: Ще се давя :!: :!:

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 19 Юни 2003, 12:22

Супер ми е кеф всички да са така и троблеми няма да има :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

RACERS -:fart:- COPS
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

Назад към Извън Темата