Некои съображения :)
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Некои съображения :)
Та пичове и женското на пичове
,въпроса ми е:
аз си купувам кола със регистрация от София,но аз съм от друг град
и искам колата да си остане с този номер(софииския).
Каква е процедурата?
Благодарим ви предварително!

аз си купувам кола със регистрация от София,но аз съм от друг град
и искам колата да си остане с този номер(софииския).
Каква е процедурата?

Благодарим ви предварително!

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
караш с пълномощно или се ъпгрейдваш до софиянец.
Ама тогава при нарушение в софия спира да минава номера, ми аз съм от село и за малко и се шашнах от движението и не видях че улицата е еднопосочна
Ама тогава при нарушение в софия спира да минава номера, ми аз съм от село и за малко и се шашнах от движението и не видях че улицата е еднопосочна

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Аз я карах на договор и пълномощно 1 година, без да сменявам талона

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

emcho_k написа:Kris написа:Нема такава процедура, ако искаш колата да е на твое име ще се регистрира по адресна регистрация. Друг вариант е да не я пехвърляш и да караш на ген. пълномощно или на договор за покупко-продажба
Ами ако не я прехвърлям има ли възможност да ме
пре***т по някъв начин??
Само ще платиш глоба (нева малка от сорта на 20-30лв) в общината като решиш да я пехвърляш, защото иначе срока е 14 дни след сключването на договора.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Карай я с видински.Малко ще свиркат и ще со в окото на крадците,но ако не ти се разправа.Иначе ти трябва адреса регистрация или човека,от който купуваш колата да ти драсне пълномощно 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Bavarishe написа:....
Бате обърка се нещо

Момчето е от Видин, но иска колата да си остане със софийския номер, единия вариант е да си я караш така (със договор, както казаха),а другия е да си я прехвърлиш и да си платиш за същия номер

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
А скоро се готвят да слагат такси за коли влизащи в София, които са с друга регистрация. Иска ми се да ги изтребя всичките олигофрени 

Hastalavista написа:Bavarishe написа:....
Бате обърка се нещо
Момчето е от Видин, но иска колата да си остане със софийския номер, единия вариант е да си я караш така (със договор, както казаха),а другия е да си я прехвърлиш и да си платиш за същия номерструва ми се безсмислено, но ти си преценяваш, ти си знаеш
Я чакайте че не схванах (сигурно е от бирата

Искаш да кажеш че мога да си платя да бъде със софииски
номер колата след като си я регна във вд или що?

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Иво написа:А скоро се готвят да слагат такси за коли влизащи в София, които са с друга регистрация. Иска ми се да ги изтребя всичките олигофрени
сигурен ли си за това? май ще трябва да лепна едно С пред А-то...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Гост
-
А скоро се готвят да слагат такси за коли влизащи в София, които са с друга регистрация. Иска ми се да ги изтребя всичките олигофрени
те вече 3-4 варианта казаха да се направи това то и винетки искат за центъра дори и на софянци ... имаше го в друга тема ама нема страшно .. остаам колата на владая при патрулката да ми я пазят и от там пеша на разходка .. ся идва лято времето ще е само за разходки по улиците

абе с 2 думи кмета е откачил .. на ви са бат бойко

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
да ве после винетка за джишповете дето карат офф-роуд в горите ... после и някой стикер показваща от кой квартал си .... друг стикер за мъж ли е в колата или жена ... стикер за платено право за пребиваване в София, Пловдив ....и т.н. ........
накрая ще караме с отворени странични прозорци с глава изкарана от вънка защото през предния прозорец няма да се вижда нищо .....
накрая ще караме с отворени странични прозорци с глава изкарана от вънка защото през предния прозорец няма да се вижда нищо .....

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2