Има ли колеги в Белгия?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7

Има ли колеги в Белгия?

Мнение от audi_bulgarian » 04 Юли 2012, 21:43

Здравейте,
Племенникът ми ще ходи да бачка в Белгия и искам да попитам има ли колеги работещи в Белгия да дадат малко информация от първа ръка, а не от гугъл! :yes:
Момчето знае английски, френски и малко фламандски и ще бачка, като водопроводчик. Малко ниска заплата му предлагат, но на фона на БГ е несравнимо :roll:
:bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Има ли колеги в Белгия?

Мнение от Витанов » 04 Юли 2012, 22:34

audi_bulgarian написа:Здравейте,
Племенникът ми ще ходи да бачка в Белгия и искам да попитам има ли колеги работещи в Белгия да дадат малко информация от първа ръка, а не от гугъл! :yes:
Момчето знае английски, френски и малко фламандски и ще бачка, като водопроводчик. Малко ниска заплата му предлагат, но на фона на БГ е несравнимо :roll:
:bchug:

Каква информация от първа ръка колега като той сигурно на уредена работа отива щом знае какво ще работи :dunno: като знае фламански и френски няма грижи, френския го говорят почти навсякъде в Белгия.

п.п. в другата ти тема си оправи линка че не се отваря :mhihi:

ще взема да си напрая един ник BMW_Bulgarian с аватарче червената шапчица и ше разцъквам теми из другите авто форуми да видим колко ще ме изтраят :mrgreen:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Има ли колеги в Белгия?

Мнение от Bogat-Beden » 04 Юли 2012, 23:50

питай нещо конкретно,аз работя в белгийска фирма,някой от бг колегите ми са там
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Назад към Извън Темата