Спешно! 0.63 алкохол върос за обжалване
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
Спешно! 0.63 алкохол върос за обжалване
Колеги във вас ми е надеждата
относно темата преместете я където трябва.
Сутринта ме хванаха с 0.63 промила на дрегер.
Какви са ми шансовете да обжалвам утре и да спечеля (какво да пиша) след като полицаите ме зарязаха и ми дадоха 30мин. за кръвна проба пожелана от мен. На 20-25мин. бях в спешното в Приморско но 15-20 мин. няма медицинско лице и времето ми изтече. Имам 4 свидетеля 1 приятел, чистачката, 1 мъж където нз.какъв беше там и лекарката която дойде със закъснение и след като дойде говори по телефона с полицаите които и казаха че е късно.

Какви са ми шансовете да обжалвам утре и да спечеля (какво да пиша) след като полицаите ме зарязаха и ми дадоха 30мин. за кръвна проба пожелана от мен. На 20-25мин. бях в спешното в Приморско но 15-20 мин. няма медицинско лице и времето ми изтече. Имам 4 свидетеля 1 приятел, чистачката, 1 мъж където нз.какъв беше там и лекарката която дойде със закъснение и след като дойде говори по телефона с полицаите които и казаха че е късно.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: Спешно! 0.63 алкохол върос за обжалване
Когато бях на 19 ме спряха със 0,52 на дрегер. Кръвната проба ми показва 0.5 точно и бях на границата, така ми върнаха документите. Така, че кръвната проба при 0.63 не те топли даже и да си я направил навреме. И да обжалваш и да не обжалваш квото и да пишеш си оставаш без книжка и талони на колата. А и сега май и глобите са от 500лв нагоре. Просто не трябва да пиеш като знаеш, че ще караш после.
mafiata_ написа:Колеги във вас ми е надеждатаотносно темата преместете я където трябва.
И да обжалваш колега , все тая. Глобите над 0.5 промила са от 500лв. Най много да ти намалят 100-200лв , ама той пък адвоката така или иначе ще ти ги вземе. Затова като ще карате - НЕ пийте . Ето тук съдебно решение точно като при твоя случай http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=bg а с книжката и някои от точките ще си вземете сбогом за неопределено време
Приетите промени в ЗДвП предвиждат и по-тежки санкции при шофиране след употреба на алкохол. При най-ниската концентрация (над 0.5 промила) книжката ще се отнема за 1 година вместо за шест месеца. Глобата пък ще скочи двойно и ще стане между 500 и 1000 лева.
Случайно попаднах на това http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1455279

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
zBoost написа: оставаш без книжка и талони на колата.
и талоните ли взимат, това не го знаех

sub_eleven написа:zBoost написа: оставаш без книжка и талони на колата.
и талоните ли взимат, това не го знаех
крайно време е
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
5 мнения
• Страница 1 от 1