BlackBerry, moto или друг?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

BlackBerry, moto или друг?

Мнение от Johnnie1 » 16 Юли 2012, 22:47

днес трябваше да изпратя имейл с 3 снимки от галакси 2 ... Е, изпотих се 5 пъти! а основното ми е информатика :lol:
трябва ми тел за често четене на информация и бързо изпращане на имейли... спрял съм се на 9900 bold или razr maxx! кой е по-угоден за целите или някой друг модел?

странно е как целта на смартфоните беше в услуга на бизнеса, а повечето са ориентирани към angry birds и fb :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: BlackBerry, moto или друг?

Мнение от kulov » 16 Юли 2012, 23:42

аз ползвам сони ериксон за работно магаре. много неприятно ме изненада това, че когато изпращам мейли не мога да прикачам MS Office, PDF и тн. файлове. в самия телефон е зададено да прикача само снимки и клипове :no:
иначе когато аз получавам отварям и чета всякакви формати, до сега не ми се е случвало да не ми разпознае нещо. но не мога да аттачвам какво да е :banghead:

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini_pro-3d-spin-3713.php
тази е слушалката, за която говоря

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 17 Юли 2012, 1:09

kulov написа:аз ползвам сони ериксон за работно магаре. много неприятно ме изненада това, че когато изпращам мейли не мога да прикачам MS Office, PDF и тн. файлове. в самия телефон е зададено да прикача само снимки и клипове :no:
иначе когато аз получавам отварям и чета всякакви формати, до сега не ми се е случвало да не ми разпознае нещо. но не мога да аттачвам какво да е :banghead:

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini_pro-3d-spin-3713.php
тази е слушалката, за която говоря

за сони имам чувството, че и ако "елит" се хванат да правят телефони ще са им по-добри. все пак благодаря за съвета, какво да не си взимам :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 17 Юли 2012, 1:44

Моторолката пак е с Андроид така че все в ... ако питаш мен аз клиентите си винаги ги съветвам ако ви трябва телефон за работа с майли MS WORLD EXCEL POWERPOINT то телефона ви трябва да е с Windows OS....колкото и да не ги харесвам :yes:

Потребител
Аватар
Кара: Volkswagen CC 2.0 TSI

Мнение от MapkoB » 17 Юли 2012, 4:18

iPhone. В комплект с безплатния Adobe Reader е песен.
Сефте ми беше да сваля .pdf от един мейл, да го прикача към друг, и да го изпратя и ми отне не повече от минута, при положение, че никога преди не го бях правил. Просто iOs е най-юзърфрендли

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Юли 2012, 10:15

щом с галакси с2 си се изпотил,с блекбери ще се самоубиеш,но все пак да обърнем внимание на друг аспект на нещата,щом имаш информатика и с един от най-лесните апарати за изпращане на мейли,снимки и тн. си се изпотил,нещо не е на ред с потните ти жлези или образованието .
Иначе най-лесно е с айфон,който и да е модел.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 17 Юли 2012, 10:21

Понеже съм ползвал всякакви телефони,понеже GSM-те са ми слабост....с ръка на сърцето казвам че Push мейла на BlackBerry няма равен.Предния ми телефон беше Bold 9780,така че го казвам от опит :P
Въобще ако говорим за получаване и изпращане на мейли BlackBerry-то е най добро :yes:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 17 Юли 2012, 10:29

sambeto написа:Понеже съм ползвал всякакви телефони,понеже GSM-те са ми слабост....с ръка на сърцето казвам че Push мейла на BlackBerry няма равен.Предния ми телефон беше Bold 9780,така че го казвам от опит :P
Въобще ако говорим за получаване и изпращане на мейли BlackBerry-то е най добро :yes:

viewtopic.php?f=64&t=306026 ;)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 17 Юли 2012, 11:41

Писал съм го и в други теми, за работа няма по-смислен телефон от Блекбери. Малко е странен докато му свикнеш, но после всичко става много лесно и интуитивно. Особено за мейли и прикачане на файлове. Ще бъде жалко, ако RIM фалират или преминат към някоя от големите операционни системи.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 17 Юли 2012, 12:46

Свали си К9 Mail Андроида и всичко е много лесно :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Junkie » 17 Юли 2012, 16:41

Още един глас за Blackberry-то :yes:

от 3 години работя с такъв телефон, по-добро бизнес предложение до момента за мен няма ;) Праща, получава, прикачаш и т.н. без проблеми. Чете всички формати, има вграден офис пакет(някъв измислен, ама върши работа перфектно)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 17 Юли 2012, 18:41

Колега ползвам Моторолата само че не е макс а нормален разр. Супер удобен е, но давам гласа с за Блекберито с оглед на това за какво ще се ползва , акое за мейли и бизнес то берито е по-добро. Ако обаче ще ползваш и глезотий моторолата си струва.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 17 Юли 2012, 22:10

моторолата отпада, това не е телефон, а оръжие :mrgreen: утре ще избирам м/ж iphone & blackberry, но вероятно ще е второто.

Е.Димитров написа:щом с галакси с2 си се изпотил,с блекбери ще се самоубиеш,но все пак да обърнем внимание на друг аспект на нещата,щом имаш информатика и с един от най-лесните апарати за изпращане на мейли,снимки и тн. си се изпотил,нещо не е на ред с потните ти жлези или образованието .

само не разбрах, що се занимаваш с "честни балъци", покланяй се на хората дето докараха държавата до тука, не бъдейки "честни балъци"
относно образованието - http://postimage.org/image/c0zbn4xc1/ и пак намирам андроида за странен, не ми даваше да кача повече от 5 снимки през "майл" функцията, а имах стотина

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Юли 2012, 10:00

Johnnie1 написа:моторолата отпада, това не е телефон, а оръжие :mrgreen: утре ще избирам м/ж iphone & blackberry, но вероятно ще е второто.

Е.Димитров написа:щом с галакси с2 си се изпотил,с блекбери ще се самоубиеш,но все пак да обърнем внимание на друг аспект на нещата,щом имаш информатика и с един от най-лесните апарати за изпращане на мейли,снимки и тн. си се изпотил,нещо не е на ред с потните ти жлези или образованието .

само не разбрах, що се занимаваш с "честни балъци", покланяй се на хората дето докараха държавата до тука, не бъдейки "честни балъци"
относно образованието - http://postimage.org/image/c0zbn4xc1/ и пак намирам андроида за странен, не ми даваше да кача повече от 5 снимки през "майл" функцията, а имах стотина

хахаха,ти "приятелю" го обърна на политика...
Освен това и 3 дипломи да ми приложиш,явно не си внимавал в час,как и да е.
Аз в момента съм със галакси с2 и постоянно прикачвам,изпращам и тн. документи и снимки,става,но според мен най-доброто си остава Ios ,тоест "IPhone ,в момента в офиса имам 23 блекбери модел 9500 ,които бяха на служители,сега им ги замениха с IPhone 4S точно заради по-лесното боравене с мейл клиент ,ако не ми бяха зачислени блекберитата до сега да съм ги подарил...Но гледам че колеги ги харесват-всеки със вкуса си.
По темата,вземи си IPhone ,които и да е модел,там изпращането на имейли е страхотно лесно.
п/п
И на мен ми дадоха IPhone 4S ,но галаксито ми върши повече работа и го дадох на жената.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Юли 2012, 11:55

Аз тъй като съм човека-офис,т.е. работя си от нас и от където ме сварят разни искания от клиенти, работници и джойнт вентчърите ми си ползвам iOS и OSX.

Не съм пробвал Блекбърито, но и не мисля защото предполагам ще има яд да работи с мака. Изпращането на мейли с Айфон е елементарно, отваряне, разглеждане, редактиране на файлове също. Мисля, че има някакво ограничение за броя на снимките, но има фикс за него в Сидия.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата