Маймунска история

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Маймунска история

Мнение от TheBoss » 19 Мар 2006, 19:44

Дали наистина е прав дядо Дарвин? Аз лично не съм привърженик на теорията за произхода ми от някакъв си мумун, но четейки долния текст дълбоко се замислих дали дядката не е бил прав. Прочетете и вие и сами си отгворете на въпроса

Действие Първо: Мотивация / Де-мотивация В една клетка затворили няколко маймуни (екип). В клетката имало кашони (ресурс) и банан, закачен на тавана (награда). Една от маймуните (лидер) наредила три кашона един върху друг, покачила се по тях и взела банана. От тавана започнала да пръска студена вода (намеса на Топ мениджмънта). Маймуните се разбягали.

Закачили нов банан. Друга маймуна наредила кашоните, покачила се по тях и взела банана. Пак запръскала студена вода. Останалите маймуни я набили и изяли банана (работа в екип). Закачили нов банан. Сработил "рефлекса на Павлов" - щом една маймуна решила да вземе банана, другите я набили, защото знаели, че всички ще бъдат намокрени, но не всички ще ядат банан (групова отговорност).

Действие Второ: Силата на екипа
Намесил се HR отдела. Подменили една от маймуните (развитие на екипа). Новата маймуна решила да вземе банана, но останалите веднага я набили (фирмена култура). Постепенно подменили всички маймуни. Последната нова маймуна решила да вземе банана. Другите усърдно я набили, без да знаят защо - те никога не били мокрени (Team Spirit).
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 19 Мар 2006, 19:50

Хех мен ако питате бошлаф работа е тва :mhihi: :mhihi: :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 19 Мар 2006, 21:05

Толкова малко думи, а толкова много истина .... :roll:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 19 Мар 2006, 21:11

Хаха много е яко това, обожавам да гледам разни подобни експерименти! Даже мисля, че тук, във форума, има един подобен представител на този вид животни и би могъл да ни свестне по въпроса аджеба дали произлизаме от него :mhihi:
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 19 Мар 2006, 23:31

На кои му пука от какво е произлязал :mhihi:
НАЛИ СМЕ ВЕЧЕ ТУК И ГОСПОДСТВАМЕ....... :twisted: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HammaN » 20 Мар 2006, 0:06

Тия маймуни много бой ядат бе еййй :mhihi:
Изображение

DJ Mунчо
Аватар

Мнение от Monkey » 20 Мар 2006, 1:00

е все пак става въпрос за мойте братя :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ПОЧИВЙ В МИР САМИ!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 20 Мар 2006, 3:34

Босев, за 50-ти път ти казвам, че за подобен тип текстове има специална тема. Престани да пускаш нова тема за всяка щуротия, която прочетеш :!:

За последен път те предупреждавам.

Назад към Извън Темата