Кого срещнах днес/вчера

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Кого срещнах днес/вчера

Мнение от emiliqn.gqurov » 19 Юли 2012, 0:30

Здравейте..Видях в един "вражески" форум че има такава тема и ми се стори, че ще е забавно да си имаме и ние. :roll:

Та предлагам ако някой е срещнал някой от форума..да пита кой беше тоя дето еди къде си беше спрял или кво правил... :lalala:

Дано ви се стори интересна... :)
Последна промяна emiliqn.gqurov на 19 Юли 2012, 0:32, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Кого срещнах днес

Мнение от emiliqn.gqurov » 19 Юли 2012, 0:32

Ще почна аз. Днес в Пловдив на бул.Руски. Не знам дали беше колега или не..сива е36-ца с 4 врати, беше си усилил бая музиката..и аз минавам с колелото покрай него и ми вика от вътре- върти върти и ми се смееше :mhihi:
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: Кого срещнах днес/вчера

Мнение от Apassionata » 19 Юли 2012, 0:39

Я да видим кой не е чел Правилата за Извън Темата :dummy: :mhihi: Ние тук сме по... дискретни кой къде бил, кво правил и пр. Иначе може да стане забавно, особено за жените на феновете :mhihi:

10. Недейте да издирвате хора и автомобили, посочвайки място и номер на колата - нарушавате малко или много личното пространство на хората. Такива теми ще бъдат директно изтривани. Изключения ще се правят само ако е нещо наистина важно или в особени случаи.

Е, ако искат модовете нека я оставят темата, но е в разрез с това правило, мисля аз...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emiliqn.gqurov » 19 Юли 2012, 0:41

опаа.. извинявам се :oops: :oops:
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 19 Юли 2012, 10:37

Apassionata написа:Я да видим кой не е чел Правилата за Извън Темата :dummy: :mhihi: Ние тук сме по... дискретни кой къде бил, кво правил и пр. Иначе може да стане забавно, особено за жените на феновете :mhihi:

10. Недейте да издирвате хора и автомобили, посочвайки място и номер на колата - нарушавате малко или много личното пространство на хората. Такива теми ще бъдат директно изтривани. Изключения ще се правят само ако е нещо наистина важно или в особени случаи.

Е, ако искат модовете нека я оставят темата, но е в разрез с това правило, мисля аз...

то така и в един друг форум заради такива теми се стигна до развод :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 19 Юли 2012, 10:39

RSxRacer написа:то така и в един друг форум заради такива теми се стигна до развод :mhihi:

да бе :shock:
я кажи
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Юли 2012, 10:53

То не е човек от форума,ама в събота бях на гости на майка ми и баща ми с моята приятелка,та излизам и тръгвам към супера да взема някой неща.
Изведнъж една девойка ми вика -"Емоо",обръщам се и виждам старо гадже...красива,слабичка...с 3 деца момичето,загледах се дали некое не прилича на мен,мисля че не приличаха,освен най-малкото...светли очи,бяла кожа....мммне,много беше пресно (малко) ,та дъра бъра за 1 минута,а през цялото време се чудя как да я представя по-късно...
Та такива неща :) :mhihi:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 19 Юли 2012, 11:53

Негативите от подобна тема ще са повече от позитивите и затова сме решили да няма такава.
Изображение

Назад към Извън Темата