Въпрос от едно дете от с. Гуцал
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Въпрос от едно дете от с. Гуцал
По негова молба пиша тази тема. Трябват му 150 квадрата ламаринен покрив. Някой от родителите му явно ще поправя някаква къща и евентуално ще го вземе предполагам. Понеже аз не съм в тази сфера се допитвам до вас. За някакви цени, отстъпки и въобще място откъдето може да се намери тази щуротия. Благодаря от мое име и от това на момчето!

- Иво
- шПерко
-
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Трябва да се пита с склад колко пари излиза един лист ламарина....и ще съберем някой лев... само кажете и ще се вкю. и аз 

- Иво
- шПерко
-
Абе има един тиквеник тука у форума де се занимава със стройтелство, демек с остъпки мое се дореди, но май и Ванката се занимаваше със стройтелство, тъй, че пусни му едно ЛС, той ще помогне щото хем ше земе фактура за разход, хем не му пречи да съдейства, пък остъпка от порядъка на 10-15% не е малка.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Иво написа:Абе те пари си имат. Трябва им само да разучим откъде и за колко можем да вземем такова нещо.
Ми нали тези ламарини струват пари.... това имах предвид ....че трябва да се купят от някъде....

- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Аз имам връзки тук там за ламарина и др. железа ще разпитам и утре ще имам резултат за цени отстъпки и тн.
Niki Lauda
8 мнения
• Страница 1 от 1