Въпрос за подарък за жена- другите теми не помогат.
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Въпрос за подарък за жена- другите теми не помогат.
Здравейте колеги.Пред голям проблем се оказвам с търсенето на подарък.
Приятелката става на 25 скоро.Имам голям проблем с избирането на подарък за нея.Работи доста скъпоплатена работа и всичко си има
каквото и хареса отива кеш и заминава.И няма нещо което да и липсва няма нещо което да и се иска да го има и да го няма.Е иска едно Sony Bravia, но .....
то струва средно колкото една е36-ца
та то си отпада като вариант все пак не съм много заможен.Нещо ударих яко на камък с избора предвид, че си е капризна към почти всичко, но не глезена.Мислех нещо сребърно да и подаря, но ... ако някой друг има някъкви други предложения.Разните иподи и прочие техника отпадат има си предостатъчно 
Приятелката става на 25 скоро.Имам голям проблем с избирането на подарък за нея.Работи доста скъпоплатена работа и всичко си има

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: Въпрос за подарък за жена- другите теми не помогат.
Смени жената!
1.Виж там нещо "споменче"...Примерно голям пъзел с ваша снимка и една рамка да "си го сложи" после!?
Потърси в нет-а къде ги правиха....
2. Подари и "лична заря"!
http://bg.kolektiva.net/sofia/praznichn ... inuti.html

1.Виж там нещо "споменче"...Примерно голям пъзел с ваша снимка и една рамка да "си го сложи" после!?

2. Подари и "лична заря"!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- shengi
- ентусиаст
-
Не искам да я сменям за сега сме си добре
просто в такива моменти е трудно .... много трудно.Досега не съм прибягвал до съвети за подарък и винаги са се харесвали и то много нещата които съм измислял, но сега ударих яко на камък.От 2-3 седмици непрестанно го мисля ..... и немога да го измисля.

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
shengi написа:Не искам да я сменям за сега сме си добрепросто в такива моменти е трудно .... много трудно.Досега не съм прибягвал до съвети за подарък и винаги са се харесвали и то много нещата които съм измислял, но сега ударих яко на камък.От 2-3 седмици непрестанно го мисля ..... и немога да го измисля.
Един съвет:
Не знам на колко години си и колко "опит"имаш с жените, но никога не се стреми да се надскачаш, само за да и "подържаш нивото", щото на такова ми мирише...!?

Аз на моята, като не мога да измисля нищо баш на деня, понякога я оставям и без подарък, само цветя примерно.Все пак по всяко време като и харесам нещо и имам възможност и го купувам без да има повод, та не е като да няма изненади.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Ако не сте ревниви или лесно се изнервяте правиш следното:
Уговаряш 25 момчета, които тя не познава, връчваш им по една роза. Тръгвате на разходка по някаква дълга и много оживена улица. През няколко метра/минути според зависи един по един момчетата докато се разминавате леко се блъскат в нея и в знак на извинение и подаряват цветето и по една бърза целувка и ай чао
П.С. Идеята не е моя, аз толко блъскане не моем издържа
Уговаряш 25 момчета, които тя не познава, връчваш им по една роза. Тръгвате на разходка по някаква дълга и много оживена улица. През няколко метра/минути според зависи един по един момчетата докато се разминавате леко се блъскат в нея и в знак на извинение и подаряват цветето и по една бърза целувка и ай чао

П.С. Идеята не е моя, аз толко блъскане не моем издържа

Only dead fish follow the stream...
- shengi
- ентусиаст
-
titto: не се стремя да се надскачам никога това не ми е било приоритет като цяло.Но все пак моя рожден ден е на 2-ри нейния на 7-ми август и някак не върви да и подаря само цвете.Не е в мой стил да подарявам само цвете.То цветя и някъкви малки изненади си ги и правя и без повод за това искам да и подаря нещо.Защото цветя роматични вечери и прочие - то почти винаги когато излезем сме си по романтични заведения вечери и все такива хубави неща.И малки изненадки 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
shengi написа:Здравейте колеги.Пред голям проблем се оказвам с търсенето на подарък.
Приятелката става на 25 скоро.Имам голям проблем с избирането на подарък за нея.Работи доста скъпоплатена работа и всичко си имакаквото и хареса отива кеш и заминава.И няма нещо което да и липсва няма нещо което да и се иска да го има и да го няма.Е иска едно Sony Bravia, но .....
то струва средно колкото една е36-ца
та то си отпада като вариант все пак не съм много заможен.Нещо ударих яко на камък с избора предвид, че си е капризна към почти всичко, но не глезена.Мислех нещо сребърно да и подаря, но ... ако някой друг има някъкви други предложения.Разните иподи и прочие техника отпадат има си предостатъчно
Аз малко се обърках...уж много скъпоплатена работа пък една бравия не мож си вземе

Как да е, ясно е, че прави повече от теб и не мож я надцакаш с $$$$. Затва заложи на нещо оригинално и в същото време да можеш да си го позволиш все пак. Добре си се насочил към накитите, но направи или пълен комплект или една част, но по-ефектна например златна плочка, под формата на името ѝ. Или комплект колие, гривна, обици, може и с пръстен.
Най-добре се замисли хубаво какво ѝ харесва по принцип. Тва със скъпите подаръци ми се струва, че е демоде вече и се прави предимно от чички и тъпи спортистчета разни, къде нормална няма да им върже та си ги купуват, къде с коли, къде с къщи и т.н. Та, като те гледам не си в тази категория, затва гледай да измислиш нещо оригинално, така че хем да ѝ се хареса, хем да не се вътриш с много кинти, хем да спечелиш някоя и друга точка в актива си

- shengi
- ентусиаст
-
Така колкото до работата и само ще кажа, че и се следи всичко което получава и харчи просто длъжността и е такава, че .... просто и се следи всичко все пак държавна работа в такава сфера, че последното нещо което трябва да прави е показност на това което има.
Злато не обича залага на сребро.Каквото в действителност съм и харесал, но ако има и други предложения добре дошло.Не се надпреварвам с нея за пари тя знае какво работя колко получавам аз нея и така.За ваканцийка .... жалко, че за да съм отпуска следващата седмица за да я закарам някъде трябва да напусна работа пак не става.Все пак не искам да оставям шефа сам да работи.Вечеря на свещи букети + евентуално това което съм и избрал мисля, че доволна би трябвало да остане колкото и изтъркано да звучи.
Злато не обича залага на сребро.Каквото в действителност съм и харесал, но ако има и други предложения добре дошло.Не се надпреварвам с нея за пари тя знае какво работя колко получавам аз нея и така.За ваканцийка .... жалко, че за да съм отпуска следващата седмица за да я закарам някъде трябва да напусна работа пак не става.Все пак не искам да оставям шефа сам да работи.Вечеря на свещи букети + евентуално това което съм и избрал мисля, че доволна би трябвало да остане колкото и изтъркано да звучи.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Подари и масивна дървена икона 250-300 лева стигат.. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
цветя бате
не знам защо, но жените не могат да им се наситят никога
No bling at the Ring
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
BadAngel написа:цветя бате
Абсолютно верно, с куриер в офиса/службата/ и картичка да и достави 25 рози за да видят повече колежки. Няма да можеш да се начудиш на резултата.

подари и някое фън шуй дръвченце, на живо са много готини, би трябвало да се изкефи
http://bgfengshui.com/4/120/123.html

http://bgfengshui.com/4/120/123.html
www.bmwпрофесори-bg.net
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
NIKMAN написа:BadAngel написа:цветя бате
Абсолютно верно, с куриер в офиса/службата/ и картичка да и достави 25 рози за да видят повече колежки. Няма да можеш да се начудиш на резултата.
Абсолютно вярно. Един огромен букет - семпъл, но голям. Можеш да добавиш и кошничка с ягоди и шоколад(тривиално, ама работи). Вярвай, че ще се размекне като домат на слънце. Ако можеш и лично да й ги поднесеш пред погледа на колегите й смятай, че ще си "златен"!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Аз ти предлагам това, което аз мисля да подаря на моята, а именно ще взема някоя нейна снимка, която тя харесва и ще отида някой художник да я направи на портрет и после в рамка и й го подаряваш.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Нещо на Сваровски
Винаги работи, жените ги харесват, стилни са и колкото и да има винаги се радват на нещо ново.

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3