София - Крапец трасе?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
София - Крапец трасе?
Здравейте, колеги.
След около 30 часа ще пътувам към Крапец от София.
За пръв път ми се налага да ходя по северното черноморие и за това не съм сигурен от къде е най-добре да мина.
Виждам, че има 2 основни маршрута - през Варна или през Шумен/Добрич.
Ще се радвам ако има колега, който е от района или е пътувал от София към северното черноморие и може да сподели как са пътищата и въобще от къде е по добре да се мине.
Благодаря!
След около 30 часа ще пътувам към Крапец от София.
За пръв път ми се налага да ходя по северното черноморие и за това не съм сигурен от къде е най-добре да мина.
Виждам, че има 2 основни маршрута - през Варна или през Шумен/Добрич.
Ще се радвам ако има колега, който е от района или е пътувал от София към северното черноморие и може да сподели как са пътищата и въобще от къде е по добре да се мине.
Благодаря!
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
Re: София - Крапец трасе?
караш си до Варна, на входа на града слизаш от магистралата по отбивката за летището, но не влизаш в него, въртиш по кръговото посока Добрич и караш по табелите, след 35км е Албена, оттам хващаш от кръговото пред курорта за каварна през с. Оброчище, пътя е нов оттам, и само направо, като стигнеш каварна, можеш и през нея, и направо към шабла по пътя. иначе ако избереш през каварна, после надясно през Българево се минава по панорамния път ( от българево хващаш не за калиакра, а за Русалка), там е по-красиво за минаване...
там в Крапец хотел Яница е най-хубавото място, и на терасата над морето е супер за обяд
има на центъра и едно комплексче с 4-5 вили, много е яко.
разходете са до дуранкулашкото езеро, слезте до фара на шабла, болата, нос калиакра, тюленово... все хубави неща
след дуранкулашкото езеро вдясно от главния път има отбивка за един стар къмпинг център, нещо с 'к' беше, завий натам, плажът е огромен и дълъг, може на 100м от тебе да няма никой и е супер готино
кефа на север е, че тарапаната като по южното я няма
и е доста по-красиво и ненатрупано 
там в Крапец хотел Яница е най-хубавото място, и на терасата над морето е супер за обяд

разходете са до дуранкулашкото езеро, слезте до фара на шабла, болата, нос калиакра, тюленово... все хубави неща
след дуранкулашкото езеро вдясно от главния път има отбивка за един стар къмпинг център, нещо с 'к' беше, завий натам, плажът е огромен и дълъг, може на 100м от тебе да няма никой и е супер готино
кефа на север е, че тарапаната като по южното я няма

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Механджията написа:....
кефа на север е, че тарапаната като по южното я нямаи е доста по-красиво и ненатрупано

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
хотел Яница 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Механджията, 6+!
Благодаря, буквално ще разпринтя поста ти и по него....
Па ако има колеги в Яница идните 2 седмици - ше се надушиме нещо.
Благодаря, буквално ще разпринтя поста ти и по него....

Па ако има колеги в Яница идните 2 седмици - ше се надушиме нещо.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
моля! приятно изкарване, колега 

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

6 мнения
• Страница 1 от 1