Защо всички ни мразят?!
Модератор: Общи модератори
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Защо всички ни мразят?!
Онзи ден на макдоналдса на Бояна си намерих колата цялата в пюре и кока кола по предния капак... Беше перфектно паркирана на паркинга и само тя беше умазана,не е лично просто не е за сефте да намирам мизерий... Това ми е 6-то BMW и преди е имало много гадости предимно повечето са били извън София... Преди около 4-5-години си намерих Е34ката нахранена по целия таван с цяла порция китайско...
Като се заговори за BMW и за обществото като цяло виждам някакво раздразнение от повечето хора... Във повечето форуми гледат да ни засегнат колите за почти всичко? Защо?! Може би проблема малка пишка тук е на първо място сред автомобилните фенове... Има още 1000-историй когато съм си намирал изненади и не защото съм бил крив а защото някои хора изпитват оргазъм да съсипят някое BMW.. Вие как мислите... Може и аз да си въобразявам но едва ли.... 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Re: Защо всички ни мразят?!
Проблема е в "нашият" телевизор 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Избиване на комплекси може би, и не се притеснявай, не си сам в бедата, пред блока 3 пъти ми драха боята на Е36-цата, а е с нищо незабележима кола, напълно сток, само има нелоши 17-ки с нови гуми. Прибрах я в гаража и на нейно място сега е Пунтото, е него не го пипват, явно някой се дразни от бмв-то.
only rear wheel drive
като влезнеш по другите автомобилни форуми ще разбереш, че не са само БМВ-тата
Правят си мизерии нон-стоп. Когато отивам при колата където и да е паркирана винаги я оглеждам добре въпреки, че все тая и да видя някаква щета.
Има си хора, които правят мизерии и това е.

Има си хора, които правят мизерии и това е.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Boyadjiev написа:Проблема е в "нашият" телевизор
А да бее

Защо бедните мразят богатите?
Иначе и аз имам 2-3 случки, и в движение... Няма да забравя като взех 46-цата и на втория ден на път за Владая един с раздрънкана стара кола, май опел беше, ми се лепна отзад, свири, изпревари ме засичайки ме, после би нон-стоп спирачки... без никаква причина, просто го дразнеше колата явно... Не го познавах, нито можеше да види отзад, че съм жена, да кажем за това да се заяжда, щото и това ми се е случвало...Или тая зима паркирани поне 7-8 коли, всички еднакво пречещи на тротоар и ... една овца точно на мойта и изкърти чистачката пред очите ми... Другите скромно са спрели, защото няма къде, а аз съм "изгъзаряла" да паркирам на тротоара

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Мразят ни защото колите ни са бенчмарк . Яд ги е хората че не могат да имат БМВ и се започва - мноо гори , собствениците комплексари , друса и други смехории . Аз много се кефя като чуя такива , щот знам че ми завиждат 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Като се има предвид че модели като Е34/36/39/38/46 и т.н паднаха дразнещо много ме навежда на мисълта че много от тези индивиди могат да се качат на баварка и като се има предвид че тези модели който съм изброил държат на тормоз и на по-евтина подръжка (до някъде) не е да не могат да си го позволят... Говоря за хора от средната класа..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Така е, никви пари са вече, но забравяш че за повечето хора като кажеш "BMW", асоциацията е "скъпо", "много харчи" и "скъпи части"... И една кола с нашата емблема, ако ще и 500 лева да струва, пак е скъпа и много харчи... Ако ме разбираш какво искам да кажа... Някакво такова изкривено мислене има, забелязвала съм го много пъти... Пък масовката неинформирани ляловци по улиците, еле па тия в градския транспорт, нямащи коли изобщо...щото има и такива, които не гледат мобилето, сигурно си мислят че 39-ката ти е поне 20 хилки... и от това имам опит - и с 46-цата и с Е90-ката 
То мизериите ги правят такива някви хора според мен... нямащи никакви коли или имащи нещо много старо, неугледно и неподдържано...

То мизериите ги правят такива някви хора според мен... нямащи никакви коли или имащи нещо много старо, неугледно и неподдържано...
Последна промяна Apassionata на 03 Авг 2012, 0:42, променена общо 1 път
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
boksioraE39 написа:Като се има предвид че модели като Е34/36/39/38/46 и т.н паднаха дразнещо много ме навежда на мисълта че много от тези индивиди могат да се качат на баварка и като се има предвид че тези модели който съм изброил държат на тормоз и на по-евтина подръжка (до някъде) не е да не могат да си го позволят... Говоря за хора от средната класа..
Не е така - имат страхопочитание към подръжката и разхода на баварците

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Аз ще споделя, че масата хора каращи БМВ(тези, които най-често засичаш по улиците) са или някакви псевдо дрифт рейсърчета или мангали(да не се обиди някой, просто съм го забелязъл)
За колегите по-горе: Замислете се колеги, може неволно да сте отнели предимство/засекли някой и затова да са ви нахранили колата.
Забелязвам и тенденцията, че бмвджията си мисли че понеже кара БМВ е над всички коли в трафика и може да прави каквото си иска...
Та без лоши чувства, засичам и страхотни шофьори каращи БМВ, но масата са
...
За колегите по-горе: Замислете се колеги, може неволно да сте отнели предимство/засекли някой и затова да са ви нахранили колата.
Забелязвам и тенденцията, че бмвджията си мисли че понеже кара БМВ е над всички коли в трафика и може да прави каквото си иска...
Та без лоши чувства, засичам и страхотни шофьори каращи БМВ, но масата са

- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
А аз какво да кажа за съседа си?!Отначало като си купих Е46-цата то не бяха приказки то не беше чудо то такава завист няма никаде по света!Един път ги чувам а те си мислят че ме няма в къщи как сина му говори пред приятелите си за мен и за моята нова придобивка!Те си бяха глупавички и нищо не разбират от коли ама нали е завист!Как моето БМВ горяла много,а думите му бяха точно колкото един ХАМЪР
Зимата трябвало да я държа в гаража защото не ставала зимата и най интересното виждаш ли моята кола имала една част по техните думи струвала 8000лв
(коя ли е тая част да струва толкова)и виждаш ли ако се разваляла щял съм да го "барям"големия!После като видя че зимата си я карам по балкани и къде ли не и не съм чул нищо.Прости прости до безкрай и момчето ги ръси пред селяндурите а те тапунгерите го слушаха!И си питам аз после бе мамаму стара нали аз съм си я купил колата ако ще колкото два хамъра да гори ако ще зимата да я държа като паметник НАЛИ парите не излизат от твоя джоб каде ти влиза в зависливия .г.з!Много мразя такива хора ама какво да се прави 

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Най - вече е заради селските гъзари с беЕмветата... вие не виждате ли кви келеши има? Срещал съм такива и мога да кажа, че само като го гледам ми идва да му избия зъбите, не ми се мисли на пътя кво "дупе" е.. както виждате, вече всеки може да си купи баварец, правят се на рейсъри, на дрифтъри където не трябва.. малко ли са ви причините? Има фукловци тип "дай да се покажа пред тия с мощното ми BMW", "сега ще му покажа на тоя как се кара", "Сега тоя ще го издухам до следващия светофар"... просто като кара баварката за 1000 или 10 000лв няма значение, просто кара гъзарска кола макар, че винаги съм си задавал въпроса: защо новоизлюпените "рейсъри" искат толкова bmw? Защо?! С какво повече им харесва, заради въртенето ли, заради клипчетата, които се гледат ли? За да са големите гъзари.. труден въпрос. Аз от 13-14 годишен харесвам марката, до преди една година не бях се качвал в bmw, просто ми харесва, не заради "гъзарията" или нещо от сорта. Въпроса тук не е "Защо всички ни мразят?!" а "Защо всеки келеш или селски тарикат иска да кара B M W?!" Намерим ли отговора на този въпрос, ще разберем отговорите и на другите.
Тези "дупета", които споменах ни излагат.
Тези "дупета", които споменах ни излагат.

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Apassionata написа: А да бееВсъщност може би си прав, ние сме виновни, че караме коли, който "другите" не могат да си позволят по една или друга причина...
даже не мисля и да дочитам мнението, това ми е достатъчно да защитя и без тва киселата си позиция

кое не могат да си позволят "другите" ? е36цата с "нелоши" 17ки за 2,500 макс ? или прилична е46, дето и те вече са по 2 за яйце ?
това ви е един от основните проблеми - парадирането !
постоянно, навсякъде се фукате с бмвтата и тотално отричате останалите марки, как няма да ви мразят ? да не говорим, че повечето (както се разбра от една друга тема) имате некви кучи марки за ежедневки, ама иначе "НИЕ КАРАМЕ БЕ ЕМ ВЕ!! "
просто се дръжте на ниво - бмв ентусиастите са най-задружни и повечето от колите в клуба са уникални, обаче се отнасяйте с уважение към останалите фенове и клубове - все пак всеки си има вкус

never drive faster, than your guardian angel can !
- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
- Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...
Нека, нека ни мразят, всички в краката ни ще лазят!
И изпитах на гърба си тая завист и продължава от време на време ( миналата седмица ми тафнаха предната емблема, а сам си я бях направил с мат фолио, бях си го измерил с пергела и изрязал перките в кръга до части от милиметъра
, беше станала много добре
)
Като си зех е46-цата нали е купе и си я гледам, на визия изглежда като 5 годишна!
Мале то не бяха коментари, к'во става с БМВ-то, върви ли, с него ли си, много ли харчи, то през зимата бмв и мерцедес не вървят, кога ще му слагаш газ
Вече не ми прави впечатление, но факта, че не може в нашата държавица да си оставиш колата някъде и да си спокоен, че като се върнеш ще си е цяла изключително дразни!

И изпитах на гърба си тая завист и продължава от време на време ( миналата седмица ми тафнаха предната емблема, а сам си я бях направил с мат фолио, бях си го измерил с пергела и изрязал перките в кръга до части от милиметъра

Като си зех е46-цата нали е купе и си я гледам, на визия изглежда като 5 годишна!
Мале то не бяха коментари, к'во става с БМВ-то, върви ли, с него ли си, много ли харчи, то през зимата бмв и мерцедес не вървят, кога ще му слагаш газ

Вече не ми прави впечатление, но факта, че не може в нашата държавица да си оставиш колата някъде и да си спокоен, че като се върнеш ще си е цяла изключително дразни!