искам съвет
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
искам съвет
момчета,искам да си купувам дискмен с mp3,и се чудя каква марка да избера-филипс,сони или теак.Моля кажете си мнението ,защото не съм много запознат , благодаря предварително
- Azrail
- UFO Pilot
-
- LaByBaMaPa
- Потребител
-
Phillips
Phillips също не са лоши. Аз ползвах известно време един и останах много доволен като смяташ, че струваше 30 долара, а и сонитата са долу горе на същата цена, така че трябва да видиш кое ти е по-изгодно и с повече функции. Доколкото помня имаше едни АТРАК сонита, които със специален софт можеш да качваш доста музика по дисковете.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
още ли се продават такива неща?
в смисъл тези без диск не ги ли изместиха - като цена, тегло, памет...

в смисъл тези без диск не ги ли изместиха - като цена, тегло, памет...
Последна промяна © на 24 Мар 2006, 22:43, променена общо 1 път
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
- Гост
-
я нали съм си некомпетентен и неук .. ама имам компетентни приятели в Техномаркета и те добре че ме компетентват от време на време та да не си набутам балката като некои компетентни като вас къде видат СОНИ и айде на евтинкото и убафкото ... нема да спорим за уредби и телевизори и тем подобни ... аз не сам компетентен и не разбирам вие си зимаите сони 

- Azrail
- UFO Pilot
-
Доста техника ми е минала през ръцете и съм прецакал до сега, но СОНИ определено ми изглеждат най-издръжливите и най-качествени до сега. не за друго...
бам-бам, може би би изказал и своето некомпетентно мнение за това каква техника ти самият изпозлваш и защо?

бам-бам, може би би изказал и своето некомпетентно мнение за това каква техника ти самият изпозлваш и защо?

MORE BEER!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз останах шокиран от МП3 плейъра на една приятелка. Донесе го от америка... Доста от тези на българския пазар не изписваха имената на песните с кирлица, а само йероглифи. А този / СОНИ / си ги изписваше всичките. Но не това му е най-хубавото. Перфектен е във всички отношения. И през нас е минала бая техника и съм много доволен от СОНИ. Филипс също не са лош избор, но при тях нямам лични наблюдения, освен за телевизорите, които са им железни. А това за СОНИ и татовото време не знам как да му отговоря
Айде виж за Лади и Москвичи да, ама инак
Има и друг момент обаче, който обсъждахме през краткия ми престой в УНСС в упражненията по управление на фирмата. Сони, Филипс и т.н. са наистина велики марки. Но много други фирми се опитват да пробият също. Те нямат възможност да пробият ако не им се гласува доверие, за това опитвайте и алтернативни варианти. Аз лично имам един немски дискмен DUAL с МП3, който баща ми ми донесе от Германия. Ползвам го вече трета година, а в моите ръце това е рекорд за всякаква техника. Нечовешки доволен съм. Просто за пример го давам. Мисля, че алекс беше пуснал една тема или някой друг за техника и всякакви работи, от които сме доволни. Независимо от марката и модела. Имаше много интересни попадения в нея.

- Azrail
- UFO Pilot
-
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3