искам съвет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

искам съвет

Мнение от evans » 24 Мар 2006, 18:16

момчета,искам да си купувам дискмен с mp3,и се чудя каква марка да избера-филипс,сони или теак.Моля кажете си мнението ,защото не съм много запознат , благодаря предварително

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 24 Мар 2006, 18:59

Бате Сони е фирмата, щом иде реч за техника.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 24 Мар 2006, 21:26

Sony е Техниката, BMW е Автомобилът :idea:
MORE BEER!

Потребител
Аватар

Phillips

Мнение от LaByBaMaPa » 24 Мар 2006, 22:19

Phillips също не са лоши. Аз ползвах известно време един и останах много доволен като смяташ, че струваше 30 долара, а и сонитата са долу горе на същата цена, така че трябва да видиш кое ти е по-изгодно и с повече функции. Доколкото помня имаше едни АТРАК сонита, които със специален софт можеш да качваш доста музика по дисковете.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 24 Мар 2006, 22:24

Sony :yes:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Мар 2006, 22:42

още ли се продават такива неща? :D

в смисъл тези без диск не ги ли изместиха - като цена, тегло, памет...
Последна промяна © на 24 Мар 2006, 22:43, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
Мечтае да кара: E30 M5 :)

Мнение от BMWIKTOR » 24 Мар 2006, 22:43

SONY

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 25 Мар 2006, 14:03

пичове благодаря ви,сигорно сони ще е и на мен ми изглеждат надежни

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Мар 2006, 2:53

зависи за каква техника става въпрос щото едни пак със С доста ги задминаха горе долу като със 200 ... сони беха име по татово време ся нещо се изгубиха

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 27 Мар 2006, 7:22

bam-bam написа:сони беха име по татово време ся нещо се изгубиха

:shock:

Доста некомпетентно мнение изказваш ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Мар 2006, 1:44

я нали съм си некомпетентен и неук .. ама имам компетентни приятели в Техномаркета и те добре че ме компетентват от време на време та да не си набутам балката като некои компетентни като вас къде видат СОНИ и айде на евтинкото и убафкото ... нема да спорим за уредби и телевизори и тем подобни ... аз не сам компетентен и не разбирам вие си зимаите сони ;)

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 28 Мар 2006, 3:25

Доста техника ми е минала през ръцете и съм прецакал до сега, но СОНИ определено ми изглеждат най-издръжливите и най-качествени до сега. не за друго...
бам-бам, може би би изказал и своето некомпетентно мнение за това каква техника ти самият изпозлваш и защо? :roll: :mhihi:
MORE BEER!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 28 Мар 2006, 4:26

Аз останах шокиран от МП3 плейъра на една приятелка. Донесе го от америка... Доста от тези на българския пазар не изписваха имената на песните с кирлица, а само йероглифи. А този / СОНИ / си ги изписваше всичките. Но не това му е най-хубавото. Перфектен е във всички отношения. И през нас е минала бая техника и съм много доволен от СОНИ. Филипс също не са лош избор, но при тях нямам лични наблюдения, освен за телевизорите, които са им железни. А това за СОНИ и татовото време не знам как да му отговоря :lol: :lol: :lol: Айде виж за Лади и Москвичи да, ама инак :lol: :lol: :lol: Има и друг момент обаче, който обсъждахме през краткия ми престой в УНСС в упражненията по управление на фирмата. Сони, Филипс и т.н. са наистина велики марки. Но много други фирми се опитват да пробият също. Те нямат възможност да пробият ако не им се гласува доверие, за това опитвайте и алтернативни варианти. Аз лично имам един немски дискмен DUAL с МП3, който баща ми ми донесе от Германия. Ползвам го вече трета година, а в моите ръце това е рекорд за всякаква техника. Нечовешки доволен съм. Просто за пример го давам. Мисля, че алекс беше пуснал една тема или някой друг за техника и всякакви работи, от които сме доволни. Независимо от марката и модела. Имаше много интересни попадения в нея.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emcho_k » 28 Мар 2006, 15:16

И Teac не са за подценяване мен ако питате :!:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 28 Мар 2006, 15:24

Е че Теас правят ли дискмени?! :shock: :confused:
MORE BEER!

Следваща