Покупка на телефон

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Покупка на телефон

Мнение от djvisage » 14 Авг 2012, 16:33

Здравейте днес дъртата бангия (Sony Ericsson P1) ме изостави и се налага да си търся друг тел. Изискванията ми са да е с Android OS и бюджета е около 500 - 600 лв. телефона ще се ползва предимно за разговори,четене и писане на имейли,малко сърфиране в нета и от време на време като навигация в колата. За сега се двоумя между Samsung Galaxy Ace 2 и Samsung Galaxy S Plus. Какво ви е мнението за тези телефони? Отворен съм и за други предложения.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci
Мечтае да кара: M3
Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire

Re: Покупка на телефон

Мнение от DoesNot » 14 Авг 2012, 16:42

За тези пари можеш да си вземеш Galaxy S2. Ще останеш много доволен от телефона ;)

Аватар
Кара: 318ис м42 94г
Мечтае да кара: e46 m3
Детайли за колата: всичко по много

Мнение от ///Micev_87 » 14 Авг 2012, 16:45

имал съм доста телефони но наи доволен съм от самсунг уникален тел а за сони ериксон нищо хубаво немога да кажа имал съм 3-4 говорим за над 300-400 лева мн се бъгват бавни са абе не е хубав тел всеки,ще ти го каже самсунг с 3 или с 2 са мн хубави тел :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на детето БМВ-то :)

Мнение от ElizabetS » 14 Авг 2012, 16:56

DoesNot написа:За тези пари можеш да си вземеш Galaxy S2. Ще останеш много доволен от телефона ;)

:yes:
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 14 Авг 2012, 16:56

и аз казвам далече от сони ериксон. моят е с предпоследния андроид, джинджърбред ли беше, какво беше. гада мръсен не ще да прикачва документи към мейлите. зададено му е когато дадеш "прикачи" да търси снимки, видео и тем подобни простотии. но МС офис, пдф и тн - абсурд. мъчих през браузъра - пак няма. тъп телефон.
докато бях на почивка ми се наложи да изпратя един документ, еее, това магаре СЕ така ми вдигна кръвното, че щеше да цуне плочките. далече от СЕ!

p.s. нещо друго забравих да похваля сонито - капачето за юсб-то, от където се и зарежда тая майна, е толкова некадърно направен, че ако си си рязал ноктите в последните 3-4 дена или пък нямаш отвертка под ръка, забрави да го отвориш. мъчих се, мъчих 1-2 месеца с това капаче, най-накрая го хванах и го отскубнах. тъп телефон. тъпи китайци. не съм хейтър, позитивен човек съм, но тоя телефон действително ме изнервя.
Последна промяна kulov на 14 Авг 2012, 17:01, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Авг 2012, 17:00

+1 за samsung galaxy S2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 725tds

Мнение от emo_ch » 14 Авг 2012, 17:05

Не пренебрегвай HTC. Wildfire S или Sensation са добри. Процесорът им е бързичък а и влизат в твоя ценови диапазон.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 14 Авг 2012, 17:50

ElizabetS написа:
DoesNot написа:За тези пари можеш да си вземеш Galaxy S2. Ще останеш много доволен от телефона ;)

:yes:

+1 :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djvisage » 14 Авг 2012, 18:04

Аз така като гледам Galaxy S 2 е към 800 лв. а на мен бюджета ми е 600 лв. ако някой знае от къде може да се намери Galaxy S 2 за тия пари може да сподели.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Авг 2012, 18:05

djvisage написа:Аз така като гледам Galaxy S 2 е към 800 лв. а на мен бюджета ми е 600 лв. ако някой знае от къде може да се намери Galaxy S 2 за тия пари може да сподели.

Или през оператор или втора употреба с гаранция

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 14 Авг 2012, 18:06

За мен е напълно безсмислено да се купува чисто нов телефон отиваш взимаш втора ръка запазен и тва е. :yes: (лично мое мнение)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djvisage » 14 Авг 2012, 18:09

Е.Димитров написа:
djvisage написа:Аз така като гледам Galaxy S 2 е към 800 лв. а на мен бюджета ми е 600 лв. ако някой знае от къде може да се намери Galaxy S 2 за тия пари може да сподели.

Или през оператор или втора употреба с гаранция

Това с оператора не е вариант.

Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 14 Авг 2012, 18:47

kulov написа:и аз казвам далече от сони ериксон. моят е с предпоследния андроид, джинджърбред ли беше, какво беше. гада мръсен не ще да прикачва документи към мейлите. зададено му е когато дадеш "прикачи" да търси снимки, видео и тем подобни простотии. но МС офис, пдф и тн - абсурд. мъчих през браузъра - пак няма. тъп телефон.
докато бях на почивка ми се наложи да изпратя един документ, еее, това магаре СЕ така ми вдигна кръвното, че щеше да цуне плочките. далече от СЕ!

p.s. нещо друго забравих да похваля сонито - капачето за юсб-то, от където се и зарежда тая майна, е толкова некадърно направен, че ако си си рязал ноктите в последните 3-4 дена или пък нямаш отвертка под ръка, забрави да го отвориш. мъчих се, мъчих 1-2 месеца с това капаче, най-накрая го хванах и го отскубнах. тъп телефон. тъпи китайци. не съм хейтър, позитивен човек съм, но тоя телефон действително ме изнервя.

кой модел на сони така те е изнервил?
Иначе си прав, със стандартните приложения за имейл не ще да прикачва офис файлове :shock:
Не бях забелязал, защото тях почти не ги ползвам. С Опера-та обаче прикачва всичко

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ч

Мнение от ljubo73 » 14 Авг 2012, 19:55

Брат като питаш за Сони-Ериксон . Ще споделя моя опит преди около три год. си взех Сатио-нов ,за тогава върхов модел ,една торба пари . Още на втория ден взе да брадясва , самоизключваше се ,когато си поиска . И се почна : сервизи,софтуери,гаранции,глупости... И накрая го продадох за смешни пари и край . От тогава се доверявам на Самсунг -няколко модела и никакви грижи .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Авг 2012, 21:19

налага ми се да ползвам андроид от известно време и добре, че ме светнаха едни приятелчета за тва.
http://download.cyanogenmod.com/ - 9та версия (базирано на 4та версия на андроид ос с минимални изменения).
календара и мейла работят както трябва с вградените приложения (то друго не ми и трябва).
преди 4 изобщо няма смисъл да има човек андроид телефон.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Следваща

Назад към Извън Темата