Екатерина Стратиева в болница

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Екатерина Стратиева в болница

Мнение от _BmW_™ » 16 Авг 2012, 23:02

Автомобилната ни състезателка преживя страшен ужас в Истанбул - турчин опита да я удуши, наранява я с нож

Най-добрата ни автомобилна състезателка Екатерина Стратиева е била нападната миналия петък в Истанбул от неизвестен крадец, който се опитал да я души, разбра БЛИЦ. Турчинът извадил нож, с който също атакувал българката.

29-годишната Стратиева е с множество травми и в момента се намира в софийска клиника.

Катето гостувала на свой познат в най-големия турски град, след като се прибирала от Италия към България. На Ботуша Стратиева провеждала подготовка преди поредното си състезание от европейския шампионат.

И докато почивала сама в апартамента на познатия си в Истанбул, нахлул обирджията, който освен, че я нападнал, задигнал от дамската й чанта 2000 турски лири.

Ето какво написа Катето пред почитателите си във "Фейсбук":

"Животът е игра, в която всеки трябва да се бори, за да оцелее! Всичко зависи от нашите ходове и въздействия върху съдбата! Разсъждавайки над това, осъзнах в тежък момент и борба за оцеляване, на колко много ме е научил спорта. Как борбеността, психиката и сравнително разумните действия ме запазиха и позволиха да се усмихна отново и насладя, че съм жива и играта за мен ще продължи! Добре дошла в новото ниво..."

http://www.blitz.bg/sport/article/137561
///M
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Re: Екатерина Стратиева в болница

Мнение от daniel_e30 » 18 Авг 2012, 14:17

Познавам Катето.... само мога да кажа че тя е един невероятно борбен и трудноотказващ се човек ! :) Нападателя е задържан и вече си излежава присъдата.. парите са върнати. :yes:
Изображение

Назад към Извън Темата