ЦСКА : ЛЕВСКИ 0:1
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
ЦСКА : ЛЕВСКИ 0:1
К'фо стана с великия плЙешич.. за 4 кръга -10 точки.. пуска ми 5 защитника и 5 халфа първото полувреме.. това ли сте вие.. великите дето излизате за 0:0... нали щяхте да ни биете.. нали бяхте най добрите.. 1 полужение за 90мин.. казах ви да не говорите много много.. пак за смях станахте както винаги.. 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
са що не я заключите тая или да се премести и тя горе 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Azrail
- UFO Pilot
-
Защото тя не спада в категорията "ФЪН : Снимки, линкове, вицове, картинки и т.н." и мисля, че е крайно време да започнеш да си правиш сметката, преди да пуснеш поредното мнение!
MORE BEER!
- SlipKnoT
- devildriver
-
!!Asen_X написа:Колеги, изтрих "червените" ни мнения за да не скапваме темата на левскарите. Това е техния момент да се радват и не е редно да вкарваме тук вечния спор за Левски и ЦСКА. Нека оставим подобни дискусии да се водят в спортните форуми и не създаваме напрежение от такъв характер в автомобилен форум. Ще си мерим пишките когато двата отбора играят един срещу друг.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- ///Явор
- Летящия холандец
-
бате,зависи от гледната точкаAzrail написа:Защото тя не спада в категорията "ФЪН : Снимки, линкове, вицове, картинки и т.н." и мисля, че е крайно време да започнеш да си правиш сметката, преди да пуснеш поредното мнение!

- Azrail
- UFO Pilot
-
Аре пак цялата тема тръгна по наклонената плоскост
Пишете да ви мине мерака, ще я зачистя по-късно днес.

Пишете да ви мине мерака, ще я зачистя по-късно днес.

MORE BEER!
- SlipKnoT
- devildriver
-
Иво написа:Тва ли намери са да пуснеш точно като оправихме форума да ми разваляш настроението?
Имаше едни хора които говореха-говореха.. и както винаги си останаха само с това.. заради тях.. извинявам се от мое и от на Гонзо името..

- ///Явор
- Летящия холандец
-
ми тва беше идеята,ама..........Azrail написа:Аре пак цялата тема тръгна по наклонената плоскост![]()
Пишете да ви мине мерака, ще я зачистя по-късно днес.![]()

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Това, че сме зле сега е факт, че ни надиграхте също. Нищо не казвам. Ама не ми се извинявай от името на Гонзо, който направо я подаде на вратаря ама понеже нашия е капут я изтърва 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Добре де, Левски нали сте супер силни сега, без малко Шалке да ги биете, направо върха и щехте да ни спукате а? Нали така? Та каде е спукването че не видех, една изпросена дузпа, тва ли ви е мачкането? Ми със здраве да му се радвате, щот мен ми е тъжно като гледам некъдърността на 2-та най големи БГ отбора! 

- deliveryman
- младши ентусиаст
-
Иво написа:Тва ли намери са да пуснеш точно като оправихме форума да ми разваляш настроението?
Защо да го разваля?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
BMW8 написа: Та каде е спукването че не видех, една изпросена дузпа, тва ли ви е мачкането?
ти на тва ако му викаш изпросена дузпа незнам на кое ще викаш чиста, нашия бате му счупи кръста и ако не беше го фаулирал оня си беше гол нема ся кво да се оправдавате. и какво искаш да кажеш че левски не смачка цска?ми те второто полувреме не можеха да си излезнат от полето бе пич, и не паднаха цска с повече само защото имаха късмет да не им нацепят мрежата на вратата от голове.
важното е че Левски би сега може да затраете червени фенове

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Абе вие сте много интересни хора след мача с Удинезе говорихте ЦСКА 44г. би незнам кой и игра полуфинал,тея смешници ЦСКА показаха с играта си в този мач че не заслужават да играят футбол.Ония Йешич на полусезона говореше едни работи сега след мача вика само една грешка направихме,НАИСТИНА само една грешка направиха и тя е че станаха футболисти.Иначе след Удинезе се говореше,че ние сме късметлии те ЦСКА тия отбори щяха да ги бият с по 5:0.Мисля,че трябва да се стегнете и да не ставате смешни с изказвания за изпросена дузпа,че Божков бил продал мача и какви ли не глупости,имаха късмет,че Левски беше уморен след мача с Шалке(който едва не спечелихме
) иначе вратарчето нямаше да може да си преброи топките в мрежата,честно си казвам стана ми жал за феновете на ЦСКА които се намираха на стадиона.Поне веднъж бъдете истински мъже и си признайте,че сте жалки.
Успех с оставането в А група(с добри пожелания за да има за кой да ми се реве и догодина)

Успех с оставането в А група(с добри пожелания за да има за кой да ми се реве и догодина)

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2