Тренировки по Борба
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Тренировки по Борба
На 21г. съм и много-искам да тренирам борба,въпроса ми : късно ли ми е?Баща ми беше борец ,но все ме отказваше докато бях малък ,защото съм щял да имам проблеми с кръста и ушите,сега моята цел е да тренирал любителската,да знам хватки и ключове и тнт. Тренирал съм от малък бокс,но не вярвам, че това ще ми е от полза,от София съм и живея на дондуков,също така искам да знам има ли спортни клубове по борба в околността.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Re: Тренировки по Борба
А мислил ли си за бразилско жиу жицу или самбо тренирал си бокс ще ти е от полза при боя в стойка 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
защо да ти е късно,няма да ходиш на олимпиади предполагам?
мен ме яд че не записах като бях тийнейджър-треньори обикаляха училищата да агитират даже..
имам познати бивши борци на 30 или дори 40+ години и не тренират от много години а телата са им супер атлетични-мускулести, силни ,без тумбаци
аз не съм тренирал борба и кръста ми пак се скапа.. така че..
мен ме яд че не записах като бях тийнейджър-треньори обикаляха училищата да агитират даже..
имам познати бивши борци на 30 или дори 40+ години и не тренират от много години а телата са им супер атлетични-мускулести, силни ,без тумбаци

аз не съм тренирал борба и кръста ми пак се скапа.. така че..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
Попринцип искам любителски да опитам ,ако ми тръгне много-добре с голямо удоволствие бих отишъл на състезание ,а относно бразилско жиу жицу или самбо,не знам много за тях, много съм се нахъсал за борбата.
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
ходи в спортен клуб левски и питаи поне ти е близо ....до стадиона има зала за борба...но предполагам ,че ще ти е малко късно ... 14-16 годишните ще те премятат като възглавница е разбира се ако си схватлив ще се научиш 

bedrock city racing
бразилското жиу-жицу набляга на техниките когато вече си/сте на земята, там изобилства от болеви прийоми - чупене на пръст, лакът, вадене на рамо итн итн
може би то ще ти завърши боевата подготовка, защото бокса е малко...
но травмите в бразилското жиу-жицу са почти гарантирани
може би то ще ти завърши боевата подготовка, защото бокса е малко...
но травмите в бразилското жиу-жицу са почти гарантирани
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- redmaxel
- Потребител
-
- Кара: е34 е39
левски и цска са ти добрите варианти колега.За състезания не мисли за начало че си далеч още, тренираи за удоволствие ако ти хареса но на 21 е трудно за повече. Аз самият започнах на 11 до скоро бях активен състезател сега съм на 29 имаше страхотни моменти имаше и много травми, то от борбата това остава
и приятелите
ако те интересува още нещо питаи 

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
благодаря за съветите, попитах в левски и ми казаха ,че ми е късно и няма кой да ми обърне внимание ,защото почват да се подготвят за състезание и нямало как да се вместя понеже те вече правят упражнения и т.н.т. за време и норматив а аз тепърва трябва да ги уча и нямало кой да ми обърне внимание,казаха ми да се ориентирам към джудото там имало повече любители който идвали за да спортуват и поддържат форма.Доста съм объркан след днешния ден,чудя се сега как са нещата при самбото ... ама като гледам как стоят нещата, явно съм стар за спортуване....
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Глупости... Питай на друго място, ще те приемат. И се замисли наистина и за самбо/мма
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Хващай се на нещо, хич да не ти дреме, няма такова нещо, стар бил. Самбото си е много интересно и е вариант. Аз на 22 пробвах с мма, ходих на 5 тренировки седмично и за 2 месеца физическата ми подготовка се вдигна страшно много(тренировките си бяха прилично тежки, но и се надъхах много, и дадох доста от себе си), може би я изравних с тази на най-напредналите, които тренираха и плюс 5те тренировки седмично играех и по 3 мача (футболни) по 90 минути седмично и въпреки, че съм 98 кг бягах по-бързо и най-много от всички
И се чувствах много добре, може би никога не съм се чувствал в такава кондиция, макар че и на фитнес съм ходил много и на плуване... Започнах заради себе си, защото ми беше интересно, не че имам някакви амбиции за състезания на тоя етап, сега лятото прекъснах, защото не бях в БГ, но смятам пак да започна близките седмици. Веднъж седмично си тренирахме и борба... Абе изобщо не ги слушай какво ти говорят, ако не ти се занимава с мма, пробвай със самбото, ако имаш мерак и тренираш здраво, ще напреднеш достатъчно бързо : ) И ще си се чувстваш идеално : )
Успех! И кажи в край на сметка какво е станало : )

И се чувствах много добре, може би никога не съм се чувствал в такава кондиция, макар че и на фитнес съм ходил много и на плуване... Започнах заради себе си, защото ми беше интересно, не че имам някакви амбиции за състезания на тоя етап, сега лятото прекъснах, защото не бях в БГ, но смятам пак да започна близките седмици. Веднъж седмично си тренирахме и борба... Абе изобщо не ги слушай какво ти говорят, ако не ти се занимава с мма, пробвай със самбото, ако имаш мерак и тренираш здраво, ще напреднеш достатъчно бързо : ) И ще си се чувстваш идеално : )
Успех! И кажи в край на сметка какво е станало : )

E34, E38
- redmaxel
- Потребител
-
- Кара: е34 е39
стар
изясни защо искаш да тренираш,за физика,свързано е с работата ти,искаш го като професия? Не се отказвай толкова лесно
всичко зависи най вече от личната ти мотивация.В борбата са почти масово от спортните училища,рядко има туристи,което не значи че не можеш да тренираш с тях но никои няма да се занимава индивидуално с теб.Има много клубове по джудо и самбо там има много начинаещи,граплинга също ти е добър вариант,опитаи за да видиш кое ще ти пасне най добре,никога не се отказваи

всичко зависи най вече от личната ти мотивация.В борбата са почти масово от спортните училища,рядко има туристи,което не значи че не можеш да тренираш с тях но никои няма да се занимава индивидуално с теб.Има много клубове по джудо и самбо там има много начинаещи,граплинга също ти е добър вариант,опитаи за да видиш кое ще ти пасне най добре,никога не се отказваи

- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
днес гледах биг брадър и видях как "къци" беше разбит от момиче ... направо незнам кво ше правя ама борба ше е ,ще ходя да питам тия дни в цска да видиме там какво ще кажат.
- auxx
- Потребител
-
- Кара: E46 N57 XD
- Мечтае да кара: E60 535d
- Детайли за колата: Електрокар с шест цилиндъра
Колега за ММА си според мене защото там освен борба има и бокс, а щом си тренирал определено ще ти е от полза има една зала в Дианабад тренировката е 5 кинта и мога да ти кажа, че там всички момчета са много точни, а треньорчето е голям човек. Ако имаш интерес пиши лс да ти обясня малко повече. 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
justboy написа:И се чувствах много добре, може би никога не съм се чувствал в такава кондиция, макар че и на фитнес съм ходил много и на плуване... Започнах заради себе си, защото ми беше интересно, не че имам някакви амбиции за състезания на тоя етап

auxx написа:Колега за ММА си според мене защото там освен борба има и бокс, а щом си тренирал определено ще ти е от полза има една зала в Дианабад тренировката е 5 кинта и мога да ти кажа, че там всички момчета са много точни, а треньорчето е голям човек. Ако имаш интерес пиши лс да ти обясня малко повече.
това горното.
за мма никога не е късно. щом имаш идея от бокс- ще имаш поне някаква база/стойка от която да тръгнеш да напредваш в мма-то.
ако толкова си надъхан за борба- всяка битка (мма/джу джицо/ джудо/ самбо/ ...) свършва на земята така или иначе- така че ще имаш много възможности да тренираш като се търкаляш по пода

аз ходя тука веднъж в седмицата на мма при едни бразилци колкото да ме натъркалят за седмицата и съм много доволен. на 44 години съм

всичко е в главата... (на моя етап- повечето - в горната)

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2