Въпрос за камера на Сточна Гара
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Въпрос за камера на Сточна Гара
Здравейте,
вчера имах малка ситуация на сточна гара. Влизам на зелено от кв. Орландовци и съм се запътил посока Софийски Университет.
Както си карам на зелено виждам, че в средата на кръговото са спряли коли чакащи светофар и им светка зелено, спирам зад тях и гледам, че от дясно има още една лента за надясно да изляза към Софийски ... минава една кола, тръгвам и аз и в момента който минавам вече святка червено и виждам, че има и камера. Егаси малоумното кръгово в кръгово те спира светофар Както и да е, с изтърканата маркировка не успях да се ориентирам коя лента точно за къде е и реално минах светофар на червено, ако вообще беше за мен тоя светофар или за тези от дясно, още не ми е ясно, просто се забавих 2 сек докато им разчета изтърканата маркировка.
Въпросите:
-> Някой да има честитка от камера на Сточна Гара, прочетох на едно място, че са само за трафик, но снимат нон стоп.
-> Ако ми пратят честитка как те задължаваш да платиш, за такава луда простотия и народна мисъл да сложат светофар на кръгово без видима маркировка не ми се плащат 200лв акт.
Мерси.
Влизаш в кръгово на зелено и чакаш светофар в него за да излезеш
вчера имах малка ситуация на сточна гара. Влизам на зелено от кв. Орландовци и съм се запътил посока Софийски Университет.
Както си карам на зелено виждам, че в средата на кръговото са спряли коли чакащи светофар и им светка зелено, спирам зад тях и гледам, че от дясно има още една лента за надясно да изляза към Софийски ... минава една кола, тръгвам и аз и в момента който минавам вече святка червено и виждам, че има и камера. Егаси малоумното кръгово в кръгово те спира светофар Както и да е, с изтърканата маркировка не успях да се ориентирам коя лента точно за къде е и реално минах светофар на червено, ако вообще беше за мен тоя светофар или за тези от дясно, още не ми е ясно, просто се забавих 2 сек докато им разчета изтърканата маркировка.
Въпросите:
-> Някой да има честитка от камера на Сточна Гара, прочетох на едно място, че са само за трафик, но снимат нон стоп.
-> Ако ми пратят честитка как те задължаваш да платиш, за такава луда простотия и народна мисъл да сложат светофар на кръгово без видима маркировка не ми се плащат 200лв акт.
Мерси.
Влизаш в кръгово на зелено и чакаш светофар в него за да излезеш

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Въпрос за камера на Сточна Гара
Не се единствен,спокойно .. Много сте заплесите,които ги нямате за нищо светофарите на Сточна гара 

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Колега ето специална тема за камерите в София - viewtopic.php?f=1&t=20876
Иначе не мисля, че ще дойде честитка. На ден там стават стотици нарушения заради малоумно поставените знаци, несинхронизираните светофари, заплеснати шофьори и още доста фактори. Адската анархия е там
Преди минавах през кръговото всеки ден за работа и в рамките на около 4 месеца съм направил над 5 груби нарушения, не поради незнание, а по-скоро по принуда и честитка не ми е идвала
Иначе не мисля, че ще дойде честитка. На ден там стават стотици нарушения заради малоумно поставените знаци, несинхронизираните светофари, заплеснати шофьори и още доста фактори. Адската анархия е там

Преди минавах през кръговото всеки ден за работа и в рамките на около 4 месеца съм направил над 5 груби нарушения, не поради незнание, а по-скоро по принуда и честитка не ми е идвала

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Благодаря за отговорите.
От 2год не бях минавал оттам ! Кръгово + светофар и изтъркана маркировка е глупава комбинация, да ме определяш генерално като "заплес" не е уместно.
plradev написа:Не се единствен,спокойно .. Много сте заплесите,които ги нямате за нищо светофарите на Сточна гара
От 2год не бях минавал оттам ! Кръгово + светофар и изтъркана маркировка е глупава комбинация, да ме определяш генерално като "заплес" не е уместно.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
plradev написа:Не се единствен,спокойно .. Много сте заплесите,които ги нямате за нищо светофарите на Сточна гара
Сега момчето може да не е заплес. Факт е, че кръговото на сточна гара си е един малък ужас и е достатъчно само един дето не може да кара да влезне там и кошмара е пълноценен. Там винаги има стъкла и парчета от брони и винаги ще има.
Аз за камерата иначе или съм я забравил вече или никога не съм я виждал или знам, ма не съм и обръщал внимание, понеже знам че като цяло оня район там си е осеян с камери.

ATR-42/72
- plradev
- старши ентусиаст
-
Ами пълноценен ще е кошмара,щот никой не го ебе ,че там светофарите са непроменени от както свят светува,а си кара как си знае
Затва барламбоча е пълен. Относно маркировката ,наистина е в плачевно състояние ,а в момента напълно липсва ,защото кръговото го преасвалтираха в огромен участък преди 2 седмици.
Друг е въпроса вече за това кое е с по-голям приоритет при регулирането на движението - светофара или маркировката,съответно и неглижирането им
Иначе ,ок,колегата може да не е заплес ... да си избере какво е сам ...

Друг е въпроса вече за това кое е с по-голям приоритет при регулирането на движението - светофара или маркировката,съответно и неглижирането им

Иначе ,ок,колегата може да не е заплес ... да си избере какво е сам ...

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Това кръгово е толкова зле регулирано, че само гледам да не съм опасен за другите и те за мен. Ако има коли, които минават и аз минавам. Светофара, за който говориш, сигурно десетки пъти съм го подминавал и до сега нямам честитка от камерата.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Споко....честитка няма да ти дойде 
Относно самото кръгово..ми не знам какво не му харесвате
Всичко си е точно и ясно......стига да знаеш на къде си тръгнал

Относно самото кръгово..ми не знам какво не му харесвате

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Hito написа:Споко....честитка няма да ти дойде
Относно самото кръгово..ми не знам какво не му харесвате![]()
Ми аз лично като минавам оттам очите ми шарят на 83103 посоки, защото на два пъти съм се разминавал на косъм да ме удари някой(и двата случая някоЯ) на това кръгово.
Това че ти знаеш къде се намираш и на къде си тръгнал не е достатъчно. Трябва да вадиш и кристалното кълбо, да та разбереш и на къде е тръгнал тоя от ляво и другия от дясно.
Колко пъти някой от лявата лента продължава напред, докато аз във втората лента вече завивам наляво, кой кого засича, ходи разбери. Или другото - в средна лента те засича някой от дясно, тръгнал да завива наляво ;р
Да не говорим че съм виждал как автобус от най-лява лента завива напреки през 4 ленти към малашевци..
И това са ежеминутни ситуации

Само ми е чудно къде видехте знак за кръгово
Или всяко кръстовище в кръг за вас е кръгово
И да я няма маркировката- сфетофарите в кръстовището са си със стрелки и се вижда много добре кое на къде свети...

И да я няма маркировката- сфетофарите в кръстовището са си със стрелки и се вижда много добре кое на къде свети...

- plradev
- старши ентусиаст
-
exotique написа:Само ми е чудно къде видехте знак за кръгово![]()

Ми аз лично за знаци гледам по стълбовете

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Абе човек за тебе кръгови май няма,тва е 2ра тема в която твърдиш,че не е кръгово,а си е баш такова,това на руски паметник също е кръгово и имат знаци,ама явно не се заглеждаш.exotique написа:Само ми е чудно къде видехте знак за кръговоИли всяко кръстовище в кръг за вас е кръгово
![]()

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
като влезеш в кръговото от орландовци за софийския, лентата за наляво е само 1 а другите 2 са за направо. Проблема е че много повече коли завиват наляво и спират както в лявата така и в средната лента. Светофарите обаче са 2 и то със стрелки. Този за наляво си е отделен и свети червено като влезеш от орландовци. Светофара за направо винаги свети зелено в тази ситуация, но се намира между 2-те платна на В.Левски и понякога не може да се види веднга, а червената светлина в ляво прави по-голямо впечатление. И те така.
13 мнения
• Страница 1 от 1