ВТУ - специалност "Автомобилна техника"
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
ВТУ - специалност "Автомобилна техника"
Здравейте, колеги
Малко късно съм се сетил (на 25 години съм), но искам да записвам догодина "Автомобилна техника" във ВТУ "Тодор Каблешков". Има ли някой колега, който да учи в момента там и да е тази специалност? Интересува ме как се влиза, изпити ала бала.. Един комшия е там в момента и ми каза, че той записал без изпити. Друг пък ми казва, че се държи математика. Някой ден ще отида и ще видя как стоят нещата, но всякаква информация от колеги, учещи там, ще ми е много полезна.
Малко късно съм се сетил (на 25 години съм), но искам да записвам догодина "Автомобилна техника" във ВТУ "Тодор Каблешков". Има ли някой колега, който да учи в момента там и да е тази специалност? Интересува ме как се влиза, изпити ала бала.. Един комшия е там в момента и ми каза, че той записал без изпити. Друг пък ми казва, че се държи математика. Някой ден ще отида и ще видя как стоят нещата, но всякаква информация от колеги, учещи там, ще ми е много полезна.

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Re: ВТУ - специалност "Автомобилна техника"
имат си веб страничка хората, отделно има и телефони, но някой ден можеш и да се разходиш до там... не вярвам да е болезнено...
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Питай lubeto, той май беше тази специалност там. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- NoMoreRules
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Coupe, BMW e46 ci
- Детайли за колата: шест цилиндров звяр
И аз мисля да запиша същата специалност и бих желал и аз повече информация относно влизането там.

Само че едно е да отворят талона с 316,а под капака ония туч м50, дето и кьорав да си пак ще го чуеш :mhihi:
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Брат, хващаш баце ти Здравко с лачената 190-ка и го питаш него. Той учи там и си мисли че е записал специалност "Началник" или по-точно си мисли, че това ще стане като завърши, но както и да е. Питай го него и без това ти е под носа и по цял ден се чудиш каква да я свършиш 

ATR-42/72
Аз уча във вту колега.Влизането става с изпит по математика,май можеше и с матура,не съм сигурен.В сайта има доста информация,можеш да провериш там.Изпита не беше никак сложен и влизането не е много трудно,пък и няма много желаещи.Като цяло не е лош университета,но като всеки технически се иска малко повече четене. 

6 мнения
• Страница 1 от 1