Някой колега със свободно време и Photoshop?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Някой колега със свободно време и Photoshop?
Здравейте колеги. Докато си бачкам в чужбина (Малта) имах невероятния късмет да присъствам на финалите на All Stars Drift Championship 2012. И останах доволно впечатлен от цветовата комбинация която беше подбрал единия от участниците. Ще приложа и снимка:

Така де.. почнах да си представям как ще изглежда е46-цата ми в тея цветове. Ама невърви само на фантазия, та тук идва ред да помоля някой колега, който е по на "ти" с фотошоп да удари едно рамо. Цвета на колата с нещо като тъмно сив мат... то си е фолио де... И аз смятам да прибегна до фолио, ако ме накефи как седи. Джантата, както се вижда е некво електриково зелено... аз искам и бъбреците да ги направя в тоя цвят. Ако ли не, те ще са черни.Ето я и моята е46:

Искам просто да добия по реална представа за това, как примерно би изглеждала моята кола решена в тези цветове. Както казах, ако има колега с свободно време, фотошоп и желание да ми единтне 1-2 снимки да видя
Бих желал единия вариант да е колата изцяло сив мат,електриково зелени бъбреци, и джантите изцяло електриково зелени. Втори вариант - колата изцяло сив мат, черни бъбреци, и джантите само сърцевината (спиците) да са зелени, като обръча в края да си е оем цвета на стил 67. Благодаря на отзовалите се!
Пък след това вече ако има желаещи, ще кача малко снимки от събитието. 

Така де.. почнах да си представям как ще изглежда е46-цата ми в тея цветове. Ама невърви само на фантазия, та тук идва ред да помоля някой колега, който е по на "ти" с фотошоп да удари едно рамо. Цвета на колата с нещо като тъмно сив мат... то си е фолио де... И аз смятам да прибегна до фолио, ако ме накефи как седи. Джантата, както се вижда е некво електриково зелено... аз искам и бъбреците да ги направя в тоя цвят. Ако ли не, те ще са черни.Ето я и моята е46:

Искам просто да добия по реална представа за това, как примерно би изглеждала моята кола решена в тези цветове. Както казах, ако има колега с свободно време, фотошоп и желание да ми единтне 1-2 снимки да видя

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Някой колега със свободно време и Photoshop?
И се плаща по принцип 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Колега, колата ти е кукла, недей да я оциганяваш 

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
BMWPetar написа:Колега, колата ти е кукла, недей да я оциганяваш
+1
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Мерак ми е да видя как ще изглежда. Дали ще стане така е отделен въпрос.
Иначе относно това дали е кукла колицата... бе.. само един М пакет й липсва..ама..скоро 

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
jordanov написа:BMWPetar написа:Колега, колата ти е кукла, недей да я оциганяваш
+1
+2

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
доста свободно време ще му трябва на някой за да я направи както трябва 

8 мнения
• Страница 1 от 1