Прокуратурата призна, че може да е сгрешила по ”САПАРД"
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Прокуратурата призна, че може да е сгрешила по ”САПАРД"
http://dnes.dir.bg/news/prokuratura-sapard-zloupotrebi-evrofondove-12086077
Не знам дали сте чули новината, германците със същите доказателства имат осъдителни присъди, докато при нас са оправдани. По-явно доказателство от това и то на международно ниво ЕС не знам дали може да има. Колко години трябва да минат за да се прочисти мътилката в съдебната система.
Не знам дали сте чули новината, германците със същите доказателства имат осъдителни присъди, докато при нас са оправдани. По-явно доказателство от това и то на международно ниво ЕС не знам дали може да има. Колко години трябва да минат за да се прочисти мътилката в съдебната система.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Прокуратурата призна, че може да е сгрешила по ”САПАРД"
Направо им се чудя на тия германци как още имат търпение да говорят учтиво за съдебната ни система като им е ясно какво става. Интересно ми е какво ще последва, защото тук няма да важат дежурните обяснения, с които се замазват очите на евро-наблюдателите. А и по САПАРД има такива свинщини (то всичко там беше една голяма свинщина, де), че ако германците се разровят, ще забравим за земеделски субсидии за дълго време...
Never mistake motion for action...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Където и да разчоплиш тая пишман съдебна система - само смрад и корупция, хем няма осъден един голям мафиот или политик, хем сме "първенци" по осъдителни присъди срещу държавата в Страсбург
За сапарда нямало доказателства, ама за оня иконописец, дето уби крадец много бързо се намериха такива "неоспорими, категорични.." Пълна гавра с морала и справедливостта, беззаконие и трошене на народна пара за тоя дето духа, ей това е родната Темида!

Никой не мое ма връне на селу!
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
saleen написа:Където и да разчоплиш тая пишман съдебна система - само смрад и корупция, хем няма осъден един голям мафиот или политик, хем сме "първенци" по осъдителни присъди срещу държавата в СтрасбургЗа сапарда нямало доказателства, ама за оня иконописец, дето уби крадец много бързо се намериха такива "неоспорими, категорични.." Пълна гавра с морала и справедливостта, беззаконие и трошене на народна пара за тоя дето духа, ей това е родната Темида!
Еми като имаш предвид че сегашната заместник министърка на правосъдието е съдена за "поръчителство на убиийство " от там нататък няма нужда от коментар ! В България имаме Коза Ностра от завършен вид политика,съдий,корупция нещо като Италия през 70-те само че там се извърши операция "Чисти ръце" половина прокурори , съдий в затвора 1/3 от депутатите в затвора и един бивш министър председател с 20 годишна присъда тук трябват още по драстични мерки

4 мнения
• Страница 1 от 1