Моторджийска тема
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Моторджийска тема
Ай ся в извън темата е, пък и БМВ прозивеждат и мотори.
Та така върти ми се в главата от доста време да се сдобия с мотор, да ама като фен на 4-те колела съм объркан
Най-много ми харесват спортните мотори Ямаха, Сузуки и т.н. приятели пък ме убеждават че е по-добре да е чопър мотор. И двата типа си имат предимства и недостатъци, но това не е тема за тук. По скоро да ме ориентирате какво би било по-добър избор за човек който не е карал много мотор. Бих приел препоръки за конкретни модели придружени със снимки, знам че любимата марка произвежда мотори, но такива смешни приказки ми наприказваха за тях, че може да ме сбъркат с пицагай ако се кача на такъв мотор.
Относно цената на моторите като че ли ... не е от такова значение ... но и не бих си купил мотор на цената на Е38 разбира се, или по скоро трябва да е нещо което да очукам първо пък после да си купя по-хубав ... бе терзания
Благодаря ви предварително за мненията!
Та така върти ми се в главата от доста време да се сдобия с мотор, да ама като фен на 4-те колела съм объркан

Най-много ми харесват спортните мотори Ямаха, Сузуки и т.н. приятели пък ме убеждават че е по-добре да е чопър мотор. И двата типа си имат предимства и недостатъци, но това не е тема за тук. По скоро да ме ориентирате какво би било по-добър избор за човек който не е карал много мотор. Бих приел препоръки за конкретни модели придружени със снимки, знам че любимата марка произвежда мотори, но такива смешни приказки ми наприказваха за тях, че може да ме сбъркат с пицагай ако се кача на такъв мотор.
Относно цената на моторите като че ли ... не е от такова значение ... но и не бих си купил мотор на цената на Е38 разбира се, или по скоро трябва да е нещо което да очукам първо пък после да си купя по-хубав ... бе терзания

Благодаря ви предварително за мненията!
May the BMW force be with you!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
абе бате,кво се занимаваш с глупости
я си земи някоя хаябуса/тип:Е-30 м10/ 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Колега моторджия съм от 7 години
Ако искаш нещо по-конкретно дай на ЛС.
Иначе избора за мен е:
Хонда 929 - малко стар (около 2000-2001),
или 954-ката (по-нов и по-скъп
)!
Аз сега имам 929-ка след като строших новия събрат и ако се решиш за тест возене нямаш ядове

Ако искаш нещо по-конкретно дай на ЛС.
Иначе избора за мен е:
Хонда 929 - малко стар (около 2000-2001),
или 954-ката (по-нов и по-скъп

Аз сега имам 929-ка след като строших новия събрат и ако се решиш за тест возене нямаш ядове

Както каза Кобрата - Honda е марката при моторите!
По -добре тръгни с нещо по-слабо, като Honda CB1 или Suzuki Bandit. Паднаха им цените и 400 кубиковите са под 4000 лв. Като за начинаещ моторджия (такъв дето все пак ще мисли, а няма след 3-то кръгче да се прави на майстор) мисля, че това е подходящ избор.
Като се понаучиш вече избор голям от CBR, RR, 929....
Успех и внимавай
По -добре тръгни с нещо по-слабо, като Honda CB1 или Suzuki Bandit. Паднаха им цените и 400 кубиковите са под 4000 лв. Като за начинаещ моторджия (такъв дето все пак ще мисли, а няма след 3-то кръгче да се прави на майстор) мисля, че това е подходящ избор.
Като се понаучиш вече избор голям от CBR, RR, 929....
Успех и внимавай

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Cobra да те питам тва HONDA 600F4i бива ли го? сподели ако имаш впечатления?
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Какво да ти кажа колега,
на мен лично ми е малко слаб той,
но аз съм вече много изкривен,
като цяло 4-ката за кубиците си движи доста добре и не е толкова нервен като предшествениците си,
но като им гледам цените за мен си струва човек да извади още 2-3к и да се качи на машина (929
)
Просто за мен от 2 години е най-доброто на пазара като цена/качество!
на мен лично ми е малко слаб той,
но аз съм вече много изкривен,
като цяло 4-ката за кубиците си движи доста добре и не е толкова нервен като предшествениците си,
но като им гледам цените за мен си струва човек да извади още 2-3к и да се качи на машина (929

Просто за мен от 2 години е най-доброто на пазара като цена/качество!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Благодаря за отговора...
Стори ми се добра офертата 2000г. за 6000лв.ориг.боя - за това се интересувам. Знам къв проблем има не се крие даже го видях. та за тва.
Иначе аз моторите ги харесвам на външен вид не им разбирам лично Ямаха Р1 и Р6 ми харесват като дизайн но все ме съветват да не взимам Ямаха. Каръл съм ФЗР1000 преди 8години.
Стори ми се добра офертата 2000г. за 6000лв.ориг.боя - за това се интересувам. Знам къв проблем има не се крие даже го видях. та за тва.
Иначе аз моторите ги харесвам на външен вид не им разбирам лично Ямаха Р1 и Р6 ми харесват като дизайн но все ме съветват да не взимам Ямаха. Каръл съм ФЗР1000 преди 8години.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
Мотори бол пари да има.А иначе за колегата бих му предложил Honda CBR 400,Suzuki Bandit,Някой малък GSX-R,но иначе Honda rulzzz
Кобра брат ти ходиш ли на събори и по-точно тази година на Бакаджика дали ще ходиш

Кобра брат ти ходиш ли на събори и по-точно тази година на Бакаджика дали ще ходиш

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
sev написа:Мисля,че едно BMW F650 за начало ще добре.
Пък и няма да изневериш на марката
Батка Ф650 е ендуро,а пък аз до колкото разбирам Vasilen иска пистов мотор.A пък аз бих му предложил едно такова:

тежи 20 кила и развива 70км/ч

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
василене, аз не знам младежите какви мотори ти предлагат, ама си мисля че на някой донорцикъл ще те заболи гърба на 15тата минута.. мноо тряаа се сгъваш- това е проблема.. дребни и неудобни са за по-дълго каране..
аз мисля че ти трябва един по-изправен мотор.. и по-спокоен..
а че хонда била фирмата- може много да спориме.. ама ша е глупаво. това е все едно да каже някои че глок е пищова..
аз мисля че ти трябва един по-изправен мотор.. и по-спокоен..
а че хонда била фирмата- може много да спориме.. ама ша е глупаво. това е все едно да каже някои че глок е пищова..

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2